Бургаски мамчета - 8 тема

• 45 593
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Палома, къде се разхождате вие? Ние сме съседки с теб, можем да излизаме заедно с бебетата, че ми е много скучно сама.
Menina-аз живея в "Зорница", на много стратегическо място Peace,
защото можем да правим разходките и в парка в "Изгрев" и в "Славейков",
и в Морската градина. Иначе съм голяма хаймана Laughing, първа кипра съм
за разходки и кафенца. Ако искаш да излизаме заедно, насреща съм. Peace

# 166
Ахххх секс - в 9тия ми е особено грубо с това нещо... То да се смееш ли да плачеш ли.
Танче, чести ти МЦ Simple Smile.
Аз вече още по-трудно спя, ноооо скоро пък и сън няма да има, то угодия нямам Simple Smile

# 167
Ама много замря пак темата - колко много бъдещи майки се появиха и спряха да пишат! Моля ви почнете да се отчитате как сте, нещо притеснява ли ви, нужда от помощ имате ли, на ЖК ходихте ли скоро, как са резултатите!

# 168
  bigdance2  bigdance2  Честит син  Даниел на мама Снежи!!! Да расте здрав,усмихнат и за гордост на мама и тате  ylinfant

# 169
ЩЪРКЕЛОВА ВЕСТ: Даниел - 3280кг, 50см секцио - да е жив и здрав малкия ми зет, а на мама бързо възстановяване. Снежи, прегръдки и целувки и чакам да звъннеш Simple Smile  bouquet

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 14:31 от CabuHka

# 170
  • Бургас
Честито на мама Снежи!! Да расте здрав и силен малкия бонбон!  bouquet

Ние сме добре, дребното ме ритка редовно и му се радвам. Не пиша много често, защото или съм на разходка или работя.

# 171
Suzito85 ЧЕСТИТО МИЛА   smile3525 smile3525 smile3525

# 172
  • Бургас
ЧЕСТИТА РОЖБА, СНЕЖИ!ЖИВ И ЗДРАВ ДА ВИ Е ДАНИЕЛ!

# 173
Честита рожба на Suzito!!! smile3525 newsm44 newsm51
Много да е здрав Даниел, много радост да ви дарява, а вие него с безгранична любов!!!
Възстановявай се и на отчет - как роди, подробности...
Аз се движа по план - бяхме на разходка, манджата е във фурната. Трябва да вмъкна фитнеса и си чакам вечерта за игра на карти! Peace

# 174
Честито на мама Suzito!
Да им е жив и здрав малкия мъж и да ги радва много newsm30

И аз не мога да спя нощем по няколко часа. Беба се събужда тогава и то са едни ритници, киселини, чудо и накрая глад Mr. Green та посред нощите хапвам по една ябълка или бананче и заспиваме дружно и двете Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А пък това от своя страна води до късно ставане през деня - днес едвам си отворих очите в 11.30 ooooh! Embarassed.
На мен утре ми предстои преглед+запис на тонове та да видим как растем

# 175
Момичета, чантата към количката какво би следвало да побира - шишета, памперси, дрехи, др? Ще ходя да търся и се чудя колко да е голяма, с колко прегради, джобчета и др? И ако знаете къде има на по-ниски цени, че към количката ми е 70лв, а и е непасваща цветово.

# 176
  • На морето!
Януари, виж в Продавалника- там винаги са на по-ниски цени новите неща, а има голям избор.
Сузи, и тук честито, мила! Да е здрав, спокоен и ящен малкият Даниел и да множи допълва хармонията и любовта в семейството ви!
На теб бързо възстановяване и те чакаме при нас свежа и усмихната!

# 177
Януари, какъв цвят трябва да е чантата?

# 178
Януари, какъв цвят трябва да е чантата?

Ванче, количката е тази в средата - тъмно кафяво с бежаво, та чантата предпочитам тъмно кафява, но съм склонна и на комбинация между двата цвяра или в краен случай черна.

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

# 179
Добро утро! Аз се събудих и реших да се изцедя, а и да се разпиша, че знае ли се после кога...
Планът за днес включва: разходка с бубата, епилиране, среща с кумата и малко чистене. И ако успея на време - форумска бебешка среща!
А вашият план с какво е запълнен?
alexa_, Suzito85, вилнейте по-малко в Девата, а ни драснете някой ред!
KRIS72- не свърши ли със задачките, че тя момата може всеки момент да те навести?
Как са болните и разболяващите се - оздравявате ли?
JENKA, късмет на шушончетата и дано леко понесат ваксините!
Слънчев ден ви пожелавам!!!

Общи условия

Активация на акаунт