Бургаски мамчета - 8 тема

• 45 594
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Ихаааа страхотен топъл ден беше днес. Днес пък на гости ни бяха баба и дядо, с които излязохме на разходка.Много добре ни се отрази като бяхме навън:)Simple SmileSimple Smile. Дано има само такива топли дни

Имам един въпрос към родилите мами - Кога ви дойде нормалния цикъл след раждането??? Започнах да се чудя кога ще ме посети гостенката, като Жорето скоро ще стане вече на два месеца.

# 151
Е, браво на вас - успяхте да ме надъхате и пак да  пробвам някоя пастичка на Розата - ще пиша отзиви као го направя!
Танче - за цикъла - говорих с АГ-то на прегледа - каза, че като спра да кърмя да го очаквам със сигурност!

# 152
Днес ни беше първата разходка newsm44
и бебчо спа през цялото време-цели 4ч.
Времето на обяд беше разкошно, но по-късно
излезе вятър и захладня. Дано има повече такива дни.
бонбонче, "Казабланка"-та е страхотна торта,
много я обичаме вкъщи. Peace
Menina, бързо оздравяване на баткото, пази го много.
И мен живо ме интересува кога идва нормалния цикъл
след раждането?

# 153
  • На морето!
Палома, къде се разхождате вие? Ние сме съседки с теб, можем да излизаме заедно с бебетата, че ми е много скучно сама.
Шоки, какво става с вашия режим, успявате ли да създадете някакъв или Лъчко продължава да се храни денонощно?
Благодаря, момичета, засега съм спокойна за Симеон, надявам се до 1-2 дни да се справим с вируса и да предпазим Валерия.

# 154
Е, браво на вас - успяхте да ме надъхате и пак да  пробвам някоя пастичка на Розата - ще пиша отзиви као го направя!
Танче - за цикъла - говорих с АГ-то на прегледа - каза, че като спра да кърмя да го очаквам със сигурност!

Хммм аз вече не кърмя, а защо го няма още  newsm78 newsm78 newsm78

Менина - стискам палци малкия да се оправи и да опазите принцесата. Ние вече се излекувахме в къщи и най-важното Жорката си остана здрав:)

# 155

Ихаааа страхотен топъл ден беше днес. Днес пък на гости ни бяха баба и дядо, с които излязохме на разходка.Много добре ни се отрази като бяхме навън:)Simple SmileSimple Smile. Дано има само такива топли дни

Имам един въпрос към родилите мами - Кога ви дойде нормалния цикъл след раждането??? Започнах да се чудя кога ще ме посети гостенката, като Жорето скоро ще стане вече на два месеца.
На мен ми дойде за пръв път път преди една седмица.

# 156
т.е. 3.5 месеца след раждане - а кърмиш ли?

# 157
За цикъла знам,че докато бебето се кърми на поискване, твърде вероятно е той да липсва. При мен се появи към 9 месец след раждането Mr. Green

# 158
  • Бургас
Да, опитвайте пастичките и тортичките от "Розата", аз си хапнах одеве последното парченце "Казабланка" и вече спирам за известен период от време.Ще си карам на добрия стар Шоколад  Mr. Green
Менина, мъча го от време-на време да не яде толкова често, ама като ми зареве повече време и му давам да папка.Режим няма, ни през деня, ни през нощта.Да видим докога така!
Тане, браво за хубавата разходка, която сте си направили с баба и дядо!
Относно цикъла- Мимка я кърмих до 1.3 годинки, а цикъла ми дойде мисля към 3-ти или 4-ти месец след раждането  Shocked и си ми беше редовен след това всеки месец, макар че кърмих.

# 159
За кошарата и аз така си мислех с пронто, ама все пак да питам newsm10
Значи много сме почитателите на "Казабланка", ние по-редовно си купуваме от пастичките "Моцарт" - те са със същия вкус като на Казабланка

# 160
За протокола моя цикъл дойде 11 месеца след раждането. Кърмих моето момиче до година и два месеца. Живот си поживях бременна и кърмачка без цикъл.  Sunglasses

# 161
т.е. 3.5 месеца след раждане - а кърмиш ли?

Хахаха след като ви питах и ми дойде. Е сега пак ще съм с превръзки:)

# 162
  • Бургас
Добиро утро!
Танче, честит ти цикъл, няма да питам аз за моя, че да не ми дойде скоро-скоро!
Бамбуче, и ние с щерката си купуваме пастичките "Моцарт", които са идентични с Казабланка Simple Smile
Моя момък пак суче ли суче и няма заспиване до 10 часа и това всяка сутрин.
Хайде, лек ви ден!

# 163
Добро утро!
Танче, не знам дали  е за честитене, ама честит ти МЦ и от мен - може вече за второ да работите Wink!!!

Родилите мами - кой ще открие сезона със секса? Снощи викам на ММ - "Тя-бубата като е до леглото как ще правим секс?", а той "Що, тя к'во ни пречи?", ама ще съм на нокти - да не я събудим, да не я стреснем, да не се чуди какво става и т.н., и т.н....

Шоки, дано Лъчко скоро си направи режим или поне по-големи паузи, та да можеш малко по-пълноценно да спиш!

Как сте другите момичета - раждали, нераждали, бременни, небременни, четящи, пишещи???

# 164
Добро утро!
Танче, не знам дали  е за честитене, ама честит ти МЦ и от мен - може вече за второ да работите Wink!!!

Родилите мами - кой ще открие сезона със секса? Снощи викам на ММ - "Тя-бубата като е до леглото как ще правим секс?", а той "Що, тя к'во ни пречи?", ама ще съм на нокти - да не я събудим, да не я стреснем, да не се чуди какво става и т.н., и т.н....

Моля ви за второ ни е още раничко май Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile.
Ние от доста време вече сме открили сезона на секса. Не се притеснявай January все още не разбират какво става хахаха, а пък може и в други стаи:)Simple SmileSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт