Бургаски мамчета - 8 тема

• 45 605
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • DE
Taтянче, Захаро правят много хубави торти!

# 136
...
Ние днес ще ходим да избираме торта, че нашия бъдещ батко ще става на 2 годинки  Grinning В тази връзка, ако някой има опит със сладкарниците да ми препоръча някоя  newsm78
...

И аз Захаро бих препоръчала - фен съм им вече 6години - съчетават страхотен вкус, красива визия и поносима цена!
Приятен избор и да споделиш после на каква торта си се спряла и на коя фирма. Иначе вкусни са и на Неделя, ама скъпички. Има в Бургас и Марс, Амадеус, Роза и др, които пропускам/не умишлено/.

# 137
Аз съм фен на Амадеус Simple Smile

# 138
Привет и от мен  Hug
Лично аз харесвам много някои от тортите на Розата   party041
 И за мен сън няма, преди 1-2 часа не заспивам  Whistling то не овце да броиш, ами нз
Нашият бъдещ татко отиде да вземе кошарата (от Варна), та сега го чакам да се прибере #Crazy Нямам търпение вече да я видя. Няма да ви занимавам около перипетиите с кошарата ни, но тъй като една седмица е била сглобена, предполагам че ще е с доста за чистене. Вие как ги дезинфекцирахте?  newsm78

# 139
Аз си я изчистих с пронто и толкова Simple Smile

# 140
  • На морето!
За тортите да кажа, че аз 4 години поръчвах торта за всеки повод на детето от Захаро (поне 2 торти на повод- за градината и за партито с приятелите) и, след като тотално о*раха тортата за градината за 4тия рожден ден- избра си някаква триетажна с пауър рейнсжъри, които вместо релефни се оказаха някаква грубо залепена и омазана хартия, се зарекох, че повече там няма да поръчвам. Тази година сме на Роза и съм доволна.
Планове за уикенда имах- исках днес да изчистим основно, да се разходим малко и да прекараме малко време заедно или да се понаспя- е, не изчистихме основно, излязохме на разходка и Симеон реши, че иска да ходи в баба си, като се прибрахме Валерия ревна и сега сумти нещо, няма и да се спи. За утре сме планирали разходка из Несебър, ако е подходящо времето, дано поне този план се случи.

# 141
Добър вечер и от мен  Rolling Eyes Laughing
Сега се прибирам от разходка, чудесно временце беше, но слънчо се скрива и захладнява  Wink
Нашите планове за пътуване до Одрин утре се провалиха,или поне отложиха за друг уйкенд  Simple Smile

Хубав уйкенд на всички  Hug

# 142
Благодаря за отговорите  Hug

Да докладвам: 
Захаро - ми не знам къде се намира, и не отидох до тях.
Марс - много беден каталог /поне за детски торти/, а и на вкус не ми се стори кой знае какво /тази която ядох/.
Амадеус - първо да се оплача от обстановката: студено и ужасно задимено, никаква вентилация, докато им разгледам каталога се разкашлюкахме с малкия. И нищо не ми хареса, пак ми се стори беден избор и преобладават тортите с тежки сметани отгоре, а аз не искам такава, особено за малки деца.
Роза - изкараха ми 5 каталога, с какви ли не варианти, сигурно над 300 торти разгледах и от тях си избрахме и поръчахме. Много богат избор. В сряда като я опитаме ще кажа дали си е заслужавало.

bambuche, и аз нашата кошарка я минах с Пронто, че и досега така си я чистя, нищо по-специално!

# 143
А от "Роза" къде се поръчва? В сладкарницата на Богориди ли?

# 144
И в Славейков имат сладкарница и може от там също да се поръча!

# 145
Аз поръчах в сладкарницата им на Христо Ботев 55

# 146
Благодаря за отговорите. "Абонирана" бях за Захаро досега. Мисля да ги погледна и техните каталози.

# 147
  • На морето!
И аз от сладкарницата на Ботева поръчвам.
Днес времето е прекрасно за разходки, нашият батко е болен - има Т, явно е актуалният в момента вирус, но мисля все пак да ги оставя за час и нещо двамата с таткото, а ние с беба да излезем на въздух.
Слънчев и спокоен ден на всички желая!

# 148
Зад 57 бл. в Изгрев има цех на Роза. Влизаш вътре, разглеждаш каталога  и поръчваш. Цената на тортата,която харесахме за РД на малкия беше с 18лв. разлика с тази в Захаро. И от двете фирми съм доволна, но нещо Розата са си вдигнали цените. Иначе тортата за сватбата ни беше от там и беше невероятно красива и вкусна.

# 149
  • Бургас
Здравейте и от нас!
И ние сме доволни от сладкарница "Роза" и винаги вземаме торти от тях.За любителите на шоколада, препоръчвам торта "Казабланка", трета година подред вземаме все нея по повод и без Simple Smile
Иначе сме доволни и от други видове, които сме купували, детските същи ни харесват.
Вземали сме и от "Захаро", но определено Роза ни е фаворит.
Аз преди малко бях на кафе с мъжа ми, а малкия вкъщи с баба, и се пукнах от яде, че количките ги няма, ама хайде и да се ядосвам, и да не се ядосвам, все тая.
Майка каза, че ако оздравее до вторник-сряда, ще дойдат в междусрочната /тя е начален учител/.Дано да успеят да дойдат.
Хайде, че отново гладника ще яде, за втори път в този час.Явно до 14 часа ще е така...

Общи условия

Активация на акаунт