Бургаски мамчета - 8 тема

• 45 624
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • На морето!
Дейзи, каквото и да решиш- дръж ни в течение как си  Hug

Момичета, в кой парк ходите?

Нашата разходка днес ще е в някой магазин, че трябва да напазарувам.

Честит рожден ден на Мими! Весел празник днес и много усмихнато детство ѝ желая! nbirthday newsm59  party023  bigdance2  ura newsm18 Tada

# 121
Цитат
Шоколадово бонбонче,да ти е жива и здрава Мария! Многооо да радва bouquet

# 122
  • Бургас
Шоки, честита рожденичка! Да ти е жива и здрава и да има едно прекрасно детство!  bouquet

# 123
Бонбонче, честита да ти е рожденничката и тук!!!!!!! Heart Eyes newsm59  ura
Да ви е жива и здрава и много, много щастлива!!!  bigdance2  nbirthday

Момичета в неделя ще ходим до Одрин.
Ще се радвам , яко някой от вас сподели впечатления!!!
Какво интересно има, кое е хубаво да се посети???
Отиваме просто на разходка с едни приятели за ден и ми се иска да знам, какво си струва да се види  Grinning

# 124
Menina - ние за сега се разхождаме в нашето паркче в Славейков. Надявам се, че като се постопли вече по сериозно и като станем малко по - големички да ходим и в морската, макар че незнам как ще стигам до там. аз не съм шофьорка и ще видим как ще се стига до морската. Днес излязохме малко за половин час обаче от 14,30 защото си подухваше и се прибрахме

# 125
  • Бургас
Танче, рейсовете /освен 211/ имат рампи за количка. Една приятелка като родихме в един и същи ден после всеки ден идваше в центъра от Славейков с автобуса. То в такси трудно се влиза с количка и почти винаги цапа, та шофьорите не те гледат добре  Confused а с кола трябва кошница, количка, трудна работа. Аз поне бих тръгнала с рейса ако съм сама  Peace

Алекс, и тук честита бебка! Да ви е жива и здрава и много послушна! Че ще ви радва то е ясно!  bouquet

Шоки, честита ти рожденничка!   bouquet

Вчера цял следобед прекарахме в морската. По едно време пуснаха лампите по алеите и се сетих че трябва да се прибирам. А малката спа като къпана. Днеска пак излизахме, но беше мн студено. Дано утре е по-добре!

plamsav, ако имате достатъчно мокри и нацапани памперси няма нужда да дохранваш. Все пак ти си прецени. Мойто дете така и не пропи замразена кърма с кеф. Мръщи се, особено ако съм там не иска и това е!

Дейзи, аз пък знам, че най-лошото което можеш да направиш за себе си е да тръгнеш от доктор на доктор. Ако бях на твое място бих се обадила или посетила доктора, който ми е правил кюртажа. Дано не ти се налага все пак! Hug

# 126
Бонбонче, Честит рожден ден на малката принцеса! newsm59
Да ти е жива и здрава, много да слуша мама и тати!

Как искам вече да се оправя времето и да ги изведа на
разходка моите деца. Полудяваме вкъщи. Crossing Arms

# 127
Момичета, да питам и тук за споделяне на опит или мнение:
1. До кога перете дрехите на бебето отделно?
2. Кога отделяте бебо да спи в др.стая?
3. До кога преварявате вода на бебо - за пиене или АМ?
4. Ако някой ползва трапезна вода, подходяща за кърмачета - бебчо реагира ли й по-различно?
5. Ранно или късно захранване смятате да правите/правите или сте направили?
6. От каква възраст смятате, че е удачно бебето да се води на плаж?

deizy, аз бих потърсила Попов! Peace
menina, ние ходим в Морската, по Богориди, Александровкса. Днес за първи път в МОЛ-а на пазар в Карфур, че беше студено, а и трябваха провизии.

# 128
Шоки, честита ти рожденничка и тук! Много да е здрава и винаги безкрайно да те радва!

bouquet Heart Eyes  bouquet

# 129
Добро утро!
Аз нахраних Стефи, сега се цедя и пиша.
За днес планувам, ако времето позволява дълга разходка в пълен семеен състав. Снощи до 2ч играхме карти със съседите, ама нямаше как по-рано да спрем, 'щот на моя отбор му вървеше/както рядко до сега/ и трябваше да хванем вълната, та крайният резултат в игри е 113 на 53 за врага-мъжете ни.

deizy, до къде са нещата при теб?

Как сте всички момичета - настоящи и бъдещи мамчета? Какви са плановете ви за уикенда - как смятате да разнообразявате или ще затвърждавате ежедневието???

Усмихнат ден от мен!

# 130
  • Бургас
Добро утро и от нас!
Момичета, благодаря ви за милите пожелания към нашите слънца!Дай Боже да са ни живи и здрави всички дечица и да носят много радост на семействата си!
Как сте, бременни коремчета?
А мамите с бебета?
И ние днес ще ходим всички по задачки.
Лек ден на всички!

# 131
  • Burgas, Bulgaria
Добро утро  Hug
аз днес ще съм детегледачка на 2броя -едно на 2г. + моето  Mr. Green
надявам се мами+бебоци да сте добре всички  Heart Eyes

# 132
Добро утро и от мен.

January - благодаря за хубавото кафенце

Ние днес ще чакаме гости - на Жорко вуйна му и племеничката. Ако е топло времето може и да поизлезе с тях, защото ММ днес е на работа.

# 133
Добро утро и от нас Simple Smile! Пак нямаше нормално спане снощи - болки в краката, между краката, около краката - охххх!

Танче, дано да е хубаво времето уж такова изглежда, ама знае ли човек Simple Smile

# 134
Здравейте мами /бъдещи и настоящи/, докато седна да пиша от добро утро станало добър ден  Crazy

CabuHka, не си сама- и аз не мога да спя от болежки, ама вече се примирих, че докрая ще съм така  Tired  Tired  Tired

Много хубаво слънчицето навън, но ми се струва че хапе още - май си е доста студеничко...

Ние днес ще ходим да избираме торта, че нашия бъдещ батко ще става на 2 годинки  Grinning В тази връзка, ако някой има опит със сладкарниците да ми препоръча някоя  newsm78

Хубав ден на всички и дано следобед се затопли за разходки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт