Бургаски мамчета - 8 тема

• 45 633
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • На морето!
Алексааааааа, чакаме те с новини и разкази за Андреа!  Hug

# 106
  • Бургас
Здравейте и от мен:)

И ние днес си направихме една хубава разходка. Дано да има вече само такива хубави дни. Нашата първа разходка беше около час:)

Танче, къде се разхождате ? Ние бяхме от 12:30 до 14:30 в парка. но не ви видях!

Нашата първа разходка беше повече от 2 часа, но времето беше много хубаво!

# 107
Да, Танче? Къде бяхте - и аз не ви видях. А вие като излизате в парка ми казвайте и аз да идвам, че сега нали трябва да ходя мноооого Simple Smile

# 108
Здравейте и от мен:)

И ние днес си направихме една хубава разходка. Дано да има вече само такива хубави дни. Нашата първа разходка беше около час:)

Танче, къде се разхождате ? Ние бяхме от 12:30 до 14:30 в парка. но не ви видях!

Нашата първа разходка беше повече от 2 часа, но времето беше много хубаво!

Ние днес излязохме към 12,00 часа, но бяхме в другата посока. Ходиме до поликлиниката до педиатърката. Други дни ще сме в парка:)

# 109
Добро утро:)

Сърдита съм на този, който ни изпрати пак този сняг:)Simple SmileSimple Smile. Обърка ни май плановете днес за разходка.

Как сте днес? Какво мислите да правите?

# 110
Танче, не се сърди Simple Smile Утре пак ще е хубаво времето - по-добре е от дъжд според мен, а и тоя сняг ще го няма доста бързо.

# 111
Момичета, взех си изследванията-кръв и урина,хемоглобина ми е 120 –референтни граници 120-160. Колко е добре за бременни? Уж карам втора бременност,ама пусто нищо не помня от предишната ooooh!

# 112
Момичета, взех си изследванията-кръв и урина,хемоглобина ми е 120 –референтни граници 120-160. Колко е добре за бременни? Уж карам втора бременност,ама пусто нищо не помня от предишната ooooh!
Идеален ти е хемоглобина, не се тревожи  Simple Smile. При бременност е нормално да е на долната граница.

# 113
Ха,добър ден! Laughing
Ние бяхме на преглед,за 13 дни от изписването е наддал 700гр.Жълтее още,почнаха ни и колики и от два дни следобяд до към 21ч е рев,ама рев. ooooh!Ама като му дам бибата и пусна сешоара и се гипсира.Тази нощ,че и досега се кърмим на три часа,а през останалото време спи.
Аз нещо пак прокървих и вече така съм се изтормозила присихически на тази тема,че не мога да преценя дали е ярко или ръждиво течението,т.е дали е притеснително или нормално,направо не ми се ходи в тоалетната. ConfusedЧудя се и при кой да отида на преглед другата седмица,нещо нито при Миринчев,нито при Ангелов не ми се ходи.Дали да не отида при Попов,но пък другите двама ми знаят "историята". Thinking
Утре или вдругиден сигурно ще направим първа ръзходка с количката,да зарадвам гордия батко(горкия,нямам много време за него).
Приятен ден от мен! Peace

# 114
  • бургас
Здравейте и от нас !Танче , и аз се изненадах като видях сутринта снега  Shocked.Днес ще се разминем с разходките май  Wink И ние вчера си направихме прекрасна разходчица , а и времето беше страхотно .
Аз снощи реших да дам на София добавка към вечерното хранене .И така извадих едно пликче кърма от фризера .След като я изкъпахме първо и да дох да изпразне гърдите ми ,тя беше готова за 5-6 мин и оп шипето в устата .А тя стои като препарирана  LaughingИ не знае какво да прави .10 мин си игра с  биберона , според мен го помисли за залъгалка .Но послеее ,като му хвана цаката изсмука 70 мл  Shocked И аз си викам сега ще спи до сутринта , но не.Пак си се събуди в 2,30 както обикновено.Сега съм в чуденка дали да й давам добавка или не . Но май ще задържа още малко и ще й следя теглото ,ако не качава тогава .А така искам да я кърмя ,но вече пробвах всичко - често слагане на гърда ,храни за увеличаване на кърмата ,чайове .... Вече не знам какво друго  Thinking
Айде приятен ден на всички  Hug ! Аз си оставам с моите терзания  Wink

# 115
  • Бургас
Ха,добър ден! Laughing
Ние бяхме на преглед,за 13 дни от изписването е наддал 700гр.Жълтее още,почнаха ни и колики и от два дни следобяд до към 21ч е рев,ама рев. ooooh!Ама като му дам бибата и пусна сешоара и се гипсира.Тази нощ,че и досега се кърмим на три часа,а през останалото време спи.
Аз нещо пак прокървих и вече така съм се изтормозила присихически на тази тема,че не мога да преценя дали е ярко или ръждиво течението,т.е дали е притеснително или нормално,направо не ми се ходи в тоалетната. ConfusedЧудя се и при кой да отида на преглед другата седмица,нещо нито при Миринчев,нито при Ангелов не ми се ходи.Дали да не отида при Попов,но пък другите двама ми знаят "историята". Thinking
Утре или вдругиден сигурно ще направим първа ръзходка с количката,да зарадвам гордия батко(горкия,нямам много време за него).

Деси, аз бих отишла при Попов! Това че другите двама ти знаят историята нищо не означава! Попов ще те изслуша и ще те прегледа най-подробно, ако трябва и изследвания ще ти пусне! За него съм най- сигурна, че няма да пропусне нищо!  Peace

# 116
plamsav дъщеря ми до 1г. се будеше в 3ч. вечерта за хранене.Незнам дали беше навик или си беше гладна,но факт.Малко е бебето ти,не се предавай Peace

# 117
Ха,добър ден! Laughing

Деси, аз бих отишла при Попов! Това че другите двама ти знаят историята нищо не означава! Попов ще те изслуша и ще те прегледа най-подробно, ако трябва и изследвания ще ти пусне! За него съм най- сигурна, че няма да пропусне нищо!  Peace

И аз ти препоръчвам да отидеш при Попов. Хайде стига тези двамата са си оставали ръцете. Само, че започвай да звуниш, е нали знаеш колко трудно е да се запази час при Попов. Или направо отивай при него в Поморийската болница:)

# 118
  • Бургас
Добро утро!
Хайде и тук се почерпете за здравето на дъщеря ни Мария по случай 4-тия й рожден ден!Нека ни е жива и здрава!

Дейзи, не се замисляй, ами отивай при Попов, той не ти знае историята, но така ще те разпита, че ще я научи много по-добре от останалите и ще започне да прави нещо по въпроса, за да се изясни положението при теб!И колкото по-скоро, толкова по-добре!Вземай мерки навреме.

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 12:33 от Шоколадово бонбонче

# 119
Шоколадово бонбонче,да ти е жива и здрава Мария! Многооо да радва  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт