Бургаски мамчета - 8 тема

• 46 207
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Не съм го чувала Давидков но щом казваш ти и си останала доволна значи е добър специалист и за Хубчев съм чувала добри неща .........ама защо реших при Калчева и аз незнам искаше ми се да чуя мнение на някой който е ходил при нея

# 91
Здравейте, момичета!
Аз да не пропусна и тук да споделя:
Ние се върнахме от ДК и разходка. Имаме и първата ваксина само с едно проплакване. Дано няма странични реакции, но док каза да я наблюдавам в рамките на 72ч. Знаете ли дали нурофена за температура за бебета е течен, че не мога да си представя по др.начин да им се дава?
Иначе Стефания от изписването от 2.470кг днес беше точно 4кг, +1.530кг и от 49см сега е 55см, +6см/това за месец и половина/. На главата се оказа, че има въпросните хрусти и някакви млечни пъпки по телцето. Обясниха, чее от кърмата и че често се срещало у бебетата. Изписаха ни шампоан за случая и това е/дермо-педиатрия - против млечни корички/.

За Калчева - не съм ходила при нея, но имам приятелки, които са. Отзивите са супер, доволни са - но когато става въпрос за бременност/както е и в твоя случай/, защото имам и дружки, ходили при нея за др.неща и не са доволни. Явно се е насочила и работи преимуществено с бременни.

# 92
Честита бебка на alexa! Да им е жива и здрава малката госпожица!!!

# 93
Да честитя и тук  Laughing
alexa да ти е жива и здрава принцесата а на теб бързо възстановяване   Hug

# 94
  • Бургас
Честита дъщеричка Андрея на мама Алекс!Жива и здрава да им е малката принцеса и много усмивки да им носи!На мама скорошно възстановяване!

# 95
Аз мога да се изкажа за Хубчев, бях при него на ФМ. И не че не съм доволна, но ни претупа точно за 5 мин  #2gunfire нито см ни каза, нито тегло нищо. Питах го накрая и ми вика в тази седмица "трябва да е"  Но това си е само мое мнение!

# 96
Честито на Alex. Нека винаги да ги радва малката принцеса. Бързо възстановяване и ще чакаме да разказва:)  newsm51 newsm51 newsm51

Ние днес си направихме една супер разходка с Жорката. Много добре ми се отрази, както и на него. Спинка си толкова хубаво. А като се върнахме хапна и сега пак спинка.

# 97
alexa_, честита ти радост!!! Да сте здрави цялото семейство и безкрайно щастливи сега и в годините напред, които ви предстоят да изживявате заедно!!!
newsm44 newsm03  love001 newsm76 newsm30 newsm51

# 98
  • Burgas, Bulgaria
Честита Рожба на Алексчето и тук - да е жива и здрава прекрасната малка Андрея

Онзи ден на въпрос за ФМ д-р Мърмърова е казала, че единствено д-р Калчева и д-р Хубчев правят това специфично изследване ....
Има много родили мами които са ходили и на други места и са доволни ...д-р Парушева е много внимателна и също се старае да гледа хубаво бебето .....

krisko6699  - спри да четеш форумите ,защото ще се психясаш .... всички знаем ,че в Сф са специалистите, но като не става да се отиде там ,ще се задоволим с тукашните прегледи и ..... Бог да е с нас и с бебетата ни  Heart Eyes Hug

# 99
  • Бургас
Аз бях при Хубчев, оглежда всичко, но е пестелив на обяснения!
Ходих в 8-ми месец и при Парушева, но не на ФМ.Казах й, че искам да огледа подробно всичко - бебе, плацента, кръвопоток и т.н.и тя го направи, доволна съм много.
Да, това за специалистите и Бургас и другите градове е болна тема и не е нужно да този етап майчетата да се стресират допълнително.Който няма възможност да посети лекар в Совия или Варна, си избира доктор тук и му се доверява.
Препоръчваните лекари са:
Попов на първо място, Бояджиев на второ, оттам-нататък кой при когото се е записал дава отзиви.

# 100
Добро утро!Днес май ще става за разходка?Колко ви продължи първата разходка,че днес мисля да си направим първото излизане?

# 101
Добро утро!
Днес това слънчице направо ме приканва да изляза  Mr. Green
Лек ден на всички Simple Smile

PS: Чакаме отчети от Сабинка и Снежи  Peace

# 102
  • На морето!
Добро утро!Днес май ще става за разходка?Колко ви продължи първата разходка,че днес мисля да си направим първото излизане?
Около час.
АЗ чакам Валерия да се събуди, кърмя я и излизаме и ние на разходка.

# 103
  • Бургас
Здравейте! Честита госпожица на Алекса, много здраве и щастие им желая!
Аз 2 дни съм все навън, възползвам се от хубавото време и е прекрасно. Надявам се скоро да се запознаем лично! Лек и усмихнат ден  Hug

# 104
Здравейте и от мен:)

И ние днес си направихме една хубава разходка. Дано да има вече само такива хубави дни. Нашата първа разходка беше около час:)

Общи условия

Активация на акаунт