Бургаски мамчета - 8 тема

• 46 207
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Януари това да не са крусти?

И аз си го помислих, но те не се ли появяват още съвсем на новородени? Тя е вече на 1,5м.Утре и док като я види, ще питам как да ги третирам.

# 76
Мами, тъй като наближава и нашия ден, съм се заела да търся педиатър  ooooh!
Изчетох темата за педиатрите и още повече се обърках  newsm78
Вие при кои сте, доволни ли сте? Иначе става въпрос за района на Изгрев. От мадам тиква прочетох за Бербенлиева

# 77
Ами не може да се появят и по-късно, при нас беше така.

# 78
Ами не може да се появят и по-късно, при нас беше така.
Какво им правеше - след баня с четка с естесвтен косъм и после овлажняваш или др?

Мами, тъй като наближава и нашия ден, съм се заела да търся педиатър  ooooh!
Изчетох темата за педиатрите и още повече се обърках  newsm78
Вие при кои сте, доволни ли сте? Иначе става въпрос за района на Изгрев. От мадам тиква прочетох за Бербенлиева
Ние сме в района на 3-та поликлиника и я записах при Мария Кавукджиян. Рано е да кажа дали съм доволна, но на вас ще ви е далеч. А за Бербенлиева мисля и Бонбончето може да ти сподели отзиви.

Лека нощ, момичета!

# 79
  • Бургас
january, dori ni6to da ne pravi6 pak 6te se mahnat krustite. Az natarkvah s voda po vreme na banq da omeknat, posle s olio i razresvah s greben4e s top4enca na varha.
Mime, dano barzo vi izlekuvat stafilokokite. Tova e podarak ot bolnicata Simple Smile az se bqh filmirala nakraq mi pusnaha sekret i mirqsah

# 80
Добро утро, момичета!
Как изкарахте празника снощи  -  пазихте ли поведение или си позволихте разни неща??? Embarassed
Днес ще се възползвате ли от слънцето за разходка?
Аз с нетърпение чакам днешната ДК, че да се успокоя, че малката се движи о'к и е здрава!

# 81
  • Бургас
Добро утро и от нас!
Ние не успяхме да спим, чакам по-благосклонни времена за сън.
Влади, успех днес на консултацията!

# 82
Добро утро и от мен

Успех на всички мами на ДК и ЖК Simple Smile и ще чакаме отчети след това.

Днес дали ще е пак такъв деня като вчера? Аз май съм по-добре  newsm78 newsm78 newsm78 и ако е топло се чудя дали да не се възползваме от времето. Ще видим към 12,00 часа как ще са нещата.

# 83
  • На морето!
Здравейте, сварих вече и аз да се паркирам пред компютъра.
Успех и от мен, на всички, които са на ДК и ЖК днес!  Hug
Чакаме си и февруарките да се отчетат, дали са тук и как са 2 в 1, с бебета, с махмурлук, въобще да не ги мислим напразно.
За разходките да кажа- вчера все пак изненадах баткото, беше много щастлив, госпожата много ми се радваше и дръпнахме с нея половин час разговор, видях се и с други родители и това много ме зареди след моето принудително отшелничество. После се разходихме още един час и в 18 вече се ориентирахме към родителите ми, че беше гладна мишката. Много ѝ хареса първата ѝ разходка и ми се отблагодари със здрав сън през нощта. Днес отново ще повторим.
Януари, за крусти има едно кремче на Мустела, със Симеон помогна. Валерия няма, но и тя е с повечко косичка и аз често си я сресвам с четката с естествен косъм и мисля, че това помага да не се образуват.
За д-р Бербенлиева аз мога да кажа само суперлативи- много добър професионалист и за почти 5 години със Симеон не ме е подвела нито веднъж. Отговорна е, чете много и е в час с всички нови тенденции, не изписва АБ превантивно, подкрепя кърменето и винаги се старае да намери възможно най-щадящата терапия за детето, това за мен са най-важните неща.

# 84
ЩЪРКЕЛОВА ВЕСТ: Днес в 10:40 се е родила една малка, сладка кукла - Андрея, 2900гр, 50см, наложило се е секцио заради преносването, спинална упойка. Алекс, звучеше добре /все още под въздействието на упойката/. Да е жива и здрава малката, много да радва мама и тати, а на alexa бързо възстановяване и скоро я чакаме с разказче!

# 85
Честита ти щерка,Алекс!!!Нека бъде здрава,прекрасна и умна като мама!Бързо възстановяване,мамче!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 86
Честито бебече  да са живи и здрави и многоооо радости на цялото семейство  Hug

Аз искам да попитам какво ви е мнението за Калчева в понеделник съм на ФМ при нея и на който съм казала само кофти неща чувам за нея, а не искам да им вярвам............ че апаратурата била супер ама тя като диагностик не била добра а в момента нямам възможност да ходя до Варна.
Тук има доста мамчета които може би имат впечатления от нея

# 87
Честита малка госпожица на мама alexa

# 88
  • DE
Момичета, за стафилококите - имаше сополи, които не минаваха и го заведохме в Девата. Изписаха ни Бактробан. Да видим!

# 89
За Калчева за ФМ не знам ,но за Хубчев в Девата се чуват много хубави отзиви. То в Бургас почти 90% от лекарите "правят" ФМ.  Simple Smile Ама колко може да им се вярва  е друг въпрос. Само Давидков във Варна признавам аз, защото съм ходила 3 пъти при него и имам впечатления, но на тебе не ти се ходи до там.

Общи условия

Активация на акаунт