Бургаски мамчета - 8 тема

• 45 580
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Аз също искам прошка! Простете ми!

# 241
Моля и аз за прошка!!!  Hug

# 242
Добро утро майчета:)

Какво планувате за тази седмица? Аз за сега след като май казват, че времето ще се разваля си представям, че ще сме си в къщи с Жорето. Мама ще чисти и ще готви и ще си го гушка:). На 01.03 сме на консултация. Може да ни бият тогава втората ваксина нали? Може ли да ми кажете какво да очаквам след нея - температура, плач или............... newsm78 и какво трябва да правя. Аз ще питам и педиатърката разбира се, но да съм подготвена.

Хубав ден на всички:). А днес ако не става за разходки да сготвите нещо вкусно - аз май за сега съм намислила сърмички и ако ми остане време и супа топчета:)Simple SmileSimple Smile

# 243
  • DE
tania_burgas, имаш предвид 2-те ваксини, нали?
Мартин плака 2 минути след тях и не е вдигал Т. Спеше 2 дни постоянно. Явно беше страничен ефект. 4 дни преди ваксината му давах Фенистил капки - 5 капки 1 път на ден. ЛЛ ми препоръча, за да понесе ваксините по-леко. Май имаше ефект. Сега пак давам, че днес сме на 2-ри прием от тези ваксини.

# 244
  • Бургас
Добро утро и тук!Дайте да се поразписваме от време-на време, че да не опустее съвсем темичката ни!
Как са бременни коремчета?
А мамите с бебоци?Спинкат ли мъниците или не ви оставят като моя Лъчи Simple Smile
Той е с ужасно много колики и се чудя сега дали да не купя чая на ХИП , аз и с Мимка го ползвах, но тя нямаше толкова изострени такива.Лъчи по цял ден и нощ мрънка/има газове, коремчето го боли видимо.Дано да свършват до втори месец, че е мъка.От вчера го чакам и да се изака, ама няма засега, а само папка и се присвива.
Вчера хубаво се разходихме сутринта, и следобяд, но днес няма да има разходка.Не ми се струва подходящо времето за това.
Ами лек ден от нас и чакаме новини от Краси Simple Smile

# 245
  • На морето!
Добро утро и от мен!
Шоки, какво давате вие за колики? Пробвахте ли Биогайа? Симеон имаше много колики и продължиха до 5ти месец, дано при вас приключат скоро.
И ние вчера бяхме цял ден навън, даже направих дебюта на кърменето навън с Валерия, но се оказа много неудобно като сме завити с якета и двете, но хапна детето. Та от 10 до 18 бяхме навън и тя спа през цялото време, после през нощта мрънка, плака, гука, въобще бодра за бебешко парти беше. Сега пак реве и нито гушкане, нито сучене, нищо не я успокоява. Седнала съм до нея и я галя и правя опити да я успокоя, но не ми се получава. Имах планове за днес, но лошото време и настроение ги развалиха.
Ох, много се изнервих и ви оставям.

# 246
Даа, днес няма да се излиза. И аз ще се захвана с готвене, чистене и гладене.
А за коликите - ние редувахме Еспумизан с Инфакол - един път едните, на следвашия прием другите. Препоръчаха ни така, понеже организмът привиквал.

# 247
Да почерпя - днес Боян става на 8 месеца!

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 10:57 от vichon

# 248
Здравейте и от мен!
Жалко, че времето не е хубаво, така се бях настроила за разходка Crossing Arms Иначе бебчо не спира да подритва, не му ли се излиза вече нз  Laughing
inlove към Дева Мария съм се насочила

# 249
vichon , честита месечинка! Голям да порастне юнака и много да слушка!

# 250
Здравейте,момичета,аз отдавна не съм писала но както знаете мама беше на гости.
Ние сме добре,Сашето е кротушко но с кърменено  се опитваме да се борим,че се наложи да дохранвам с АМ и с цедена кърма,че нещо май минахме криза на растежа аз се предадох на АМ после той почна да суче вяло от едната гърда,а другата съвсем я отказа та започнах да се цедя и стана една такава,че направо никаква.От вчера е по-често на гърда та има видим резултат и дано е дългосрочен,че стова цедене дълго кърмачка няма да бъда.
В сряда най-накрая имам час при Попов благодарение на Гери. HugТа стискайте палци и дайте едно рамо откъм обяснения къде е кабинета му. Laughing
Тази седмица сме и на консултация та трябва да звънна кога да отидем.
Ами това е. CrazyСпорен ден ви желая. Peace

# 251
  • Бургас
Добро утро!
Как сте всички?
Дейзии, браво за часа при Попов! А сега кърмите ли се с малкия?
Лъчезар днес сигурно преяде, цяла нощ ми беше на гърдите и повърна 3 пъти немалко.Обаче после пак търси гърда...Какво да го прави човек!
Днес го дават студено.Ще извеждате ли бебоците?
Лек и спокоен ден от нас!

# 252
  • На морето!
Добро утро!
Деси, няма да се предаваш- ти си ми стимул, ако ти се предадеш и на мен ще ми е по-трудно да се справям в кризите!
Шоки, Валерия повръща след всяко ядене- обяснявам си го със силна струя и лакомо бебе, предполагам и това ще мине. Ти май се отказа вече от режим?
Днес по прогноза трябва да е студено, но пече прекрасно слънце! Трябва да излезем за мартенички и трябва да търся кафяв чорапогащник за тържеството в градината на Симеон. Съответно имаме и нови реплики да учим, а никак не ни се отдава и на двамата това занятие.
Иначе Валерия поспа снощи, след като цял ден рева или поне скимтя, ужасен ден беше и за двете ни. Милото много го болеше коремчето явно, взехме и Биогайа, освен Инфакола, днес ще е 2ри прием и се надявам да има ефект. А през нощта единият памперс се е скапал- ластиците на крачетата са се разтегнали- не знам как е станал номера, но всичко си изтичало навън, та през нощта имахме и екстремни ситуации по преобличане, миене и смяна на чаршафи.
Дадох подробен отчет, вие сте на ход.

# 253
Добро утро! Шоки,и аз чакам , ама нееее,лудува си в корема ми мързеланка-на топло и тясно,що да се мъчи да излиза? Искам да се похваля - моето голямо момче нали е с навехнат крак и сега е у дома,няма какво да прави и вчера следобед като ми сглобил всички неща-колички,люлки,ванички,чак Бейбифона включил и направил настройките,не можах да повярвам , досега го обвинявах ,че е такава хаймана, а то детето как ме изненеда само...защо родителите сме винаги недоволни и лоши?.....

# 254
  • На морето!
Краси, а ние те издирваме под дърво и камък, писах те родила вече  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт