Бургаски мамчета - 8 тема

• 45 576
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
О, браво на момчето - явно, че и Макдоналдс-а вчера е свършил работа, а и момчето е отговорно и ще се радва на малката бебка, но може да не иска да го показва Simple Smile

# 256
Здравейте и от мен:)

Да наистина и аз така се зарадвах, че пече хубаво слънчице. Затова се обляков, подготвих и си викам след храненето в 12,00 часа сме навън с Жорето за мартенички. Да ама не след като се наяде гледам едни облаци и вятър. Ехххххх от къде се появиха незнам, че така да ни развалят плановете.
И ние даваме Биогая - даже вчера купихме второ шишенце, но другата ни помощ е Еспумизан  Л.

Крис72 - браво на баткото:)Simple SmileSimple Smile Наистина много те е изненадал. Как няма нали чакате една сладка принцеса

Дейзи - браво за часа при Попов и ще чакаме да пишеш как е минало.

Къде се губите мами - с бебоци и с коремчета. Разпишете се, че да не упостее така темичката:)

# 257
Здравейте бургаски мами, аз съм писала два - три пъти в темичката докато бях бремнна, нашия син се роди на 26 декември в болница Дева Мария, около 17 дни преди термин, 2760 грама, 45 см. Сега ви пиша за съвет, защото на първата консултация която беше около 45 ден, заради студовете,  детенцето беше пораснало с 10 см, беше станал 55 см,  главичката със 7 см, роди се 31 см обиколка на главата, сега беше станала за 45 дни 38 см, именно това ме притеснява , защото знам, че обиколката на главичката е нормално да нараства с 1- 2 см на месец, 7 ми се струват много, въпреки , че той и на ръст е пораснал. Педиатърката нищо не каза по този въпрос, но аз не спирам да се притеснявам, затова исках да попитам мамите , които вече са родили , как растяха главичките на вашите деца, благодаря предварително.

# 258
ani_mih, аз нямам спомен за размерите на главичката на моя дивак/док казваще, че всичко е наред/...но доколкото знам бебоците, които се раждат по-малки бързо си наваксват и за 1-2 месеца се "изравняват" с наборчетата по размери. Ако много се притесняваш се консултирай с лекар...и най-добре не се рови из нета за инфо, че кой знае в какъв филм ще те вкарат разни "разбиратели"  Hug

KRIS72, браво на баткото, чудесен помощник си имаш!

Аз вече трябва да подготвям дрешки, да пера и гладя, а така ме мързииииии  Embarassed
Уж се успокоявам, че ще устискам краката до датата за секциото, ама кой знае дали ще успея...та по-добре да съм подготвена, че ако разчитам на ММ леле майко  Naughty тежко ни и горко на мен и девойката  Mr. Green

Това време е абсолютно сбъркано, досега вя едни снежни парцали, сега слънце пече  #Crazy

# 259
  • Бургас
Танче, скарай се и раздай малко ред, белким се оживи темичката  Laughing
Крис, браво на твоя младеж!Дано му остане ентусиазма и занапред да помага за бебче!
Тафта, стягай малко по малко багаж, пери дрешки, че не е останало много до срещата с бебчето!
ani_mih, и аз не помня размерите!Дано няма нищо тревожно!
А иначе времето е пощуряло и е типично мартенско -сняг, вятър, в друг момент - слънце...

# 260
Времето е мартенско, но още не е март Simple Smile.
С дрешките и аз вече съм готова - днес изпрах последните. Другото е по шкафовете, багажът ми за болницата е стегнат. Уж съм подготвена, ама като дойде момента знам каква паника ще настане Simple Smile

# 261
Времето наистина е полудяло днес както вие мамите с количките така и ние с тумбаците не може да се надяваме на разходки  Sad
Аз от утре съм в отпуск след това още 1 седмица планувам да поработя и после вече в болничен. Дано и времето да омекне за да ходя по разходки с мамите с количките и да тренирам бутане, завои и превземане на препятствия.
Ще обиколя всичкиииии магазини за бебешки работи за да набележа какво ще ми трябва така като гледам по списък ще пазаря , че не остана много и мисля да не се услушвам вече  Laughing
Чета ви всеки ден почти нищо не разбирам все още от бебета  и за това се скатавам  Laughing

# 262
CabuHka като чета и настръхвам охххххххххххх кога ще дойде май месец  baby

# 263
CabuHka като чета и настръхвам охххххххххххх кога ще дойде май месец  baby

Ще дойде, ще дойде-без да усетиш и айде бегом за среща с бебчето  Laughing

Шоки, и аз подозирам, че е време да се стегна и да свърша малко работа, ама пусти мързел  Embarassed Но тия дни се задействам  Laughing

# 264
krisko6699, не се задълбочавай много в четене, че понякога може наистина да те хване страх - като почнем да се оплакваме кое къде ни боли вече Simple Smile. Аз досега си свируках, ама тоя 9ти месец ми разказа играта. Но всяко зло за добро са казали хората /само за кг незнам какво са казали - ама това ми е болна тема просто/. Но да сме живи и здрави и беба и тя да е жива и здрава ще се свалят. Имам и стрии готин ефект от 9тия месец пак на корема отстрани и в ляво и в дясно. Боже само се оплаквам Simple Smile СПИРАМ!

# 265
Момичета, за МБАЛ се носят дрешки за бебето, нали?. За ДМ носят ли се? Ох,това го коментирахме,срам ме е , но не помня вече...Сега отивам да се поразровя, да почета,че...ако някой може да ми помогне с линкове....

# 266
За Девата дрехи за бебчето не ти трябват, само за изписването вече

# 267
  • Burgas, Bulgaria
KRIS72  завидях благородно за постъпката на сина ти  Blush

# 268
  • Бургас
Здравейте момичета  Hug

Отправям официална покана към пишещите в темичката за форумска среща и сладка раздумка  Heart Eyes

Имаме резервация за петък /02.03./ от 13:00ч. в Каристо, на името на Гергана Которова!

Предупредила съм, че ще има колички- така че поканени са всички майчета и бебчета!

# 269
Нека да благодарим на GJK за направената резервация за срещичката в петък

ЗАПОВЯДАЙТЕ МАЙЧЕТА ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ ЛИЧНО

На мен ми стискайте палци Жорето да е добре след ваксината на 01.03 и съм при вас с него или без него ще видя.

Общи условия

Активация на акаунт