Бургаски мамчета - 8 тема

• 45 547
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
лелеееееееееее какъв голям мъж- докато прочета на коя мама е и се припотих ,че нали са много  Mr. Green
да е жив и здрав Димо и много да радва цялото семейство   bouquet  bouquet  bouquet

Peace И аз така  Crazy ама тя мама inlove нали ни изненада   bouquet Да й е жив и здрав малкия Димо и дано е по-спокойно бебе от батко си Wink

И на мама Крис72 искам да честитя   bouquet Малката принцеса е невероятна, да ви е жива и здрава и много послушна Hug

Да ви се похваля, снощи бях на рожден ден- е, супер си изкарах, пийнах си и винце  smile3520 , което не видях да се отрази по някакъв начин на бебката като я накърмих после  Naughty   май и при мен се получи това, което бях забелявала при моите приятелки с деца- може излизанията да са по-рядко, но са по-качествени    newsm08

# 361
Отново честито на двете ни прекрасни мами - да са ни живи и здрави, бързо възстановяване и скоро да гушкат у дома красивите си бебчета !!!

newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

За мазането - аз се мажа по препоръка на много раждали мами с мас (преварена) смесих я с крем за тяло с кокосово масло, което също се препоръчва против стрии и с ванилийки за аромат.  Wink
Мажа задължително след баня!!!!Засега нямам стрии, но е твърде рано да се хваля, като родя ще бъда по-уверена, че има ефект  Grinning

# 362
Честити бебчета на Ели и Краси!Така се радвам за тях и нямам търпение да се включят отново със снимки,разкази,впечатления.Момичета,за вас  bouquet  bouquet  bouquet
Сашето днес нещо много връща кърма на всяко хранене по няколко пъти,от вчера започна и често да ака,на всяко хранене,пъне се,червенее,дави се обаче нервничи като му махна шишето с кърмата,после го вдигаме да уригне и като го сложим вече да легне и почва да връща кърма.После направо ще изяде залъгалката в опитите си да я накара да пусне храна,едва удържа до следващото хранене.Запушен му е носа,аз на това отдавам и соча като първопричина за това,че спря да суче активно от гърда,на капки сме,задна е хремата,защото дори с тръбния аспиратор нищо не вадим от нослето.Не смятам и че преяжда,защото макар и на често яде по около 100мл кърма,рядко,един-два пъти дохранвам с АМ и то по 30мл,още по-рядко има едно хранене изцяло с АМ и то изяжда към 90мл.Утре сме при ЛЛ уж за първата ваксина та ще споделя с нея и дано проблема се реши.

# 363
  • Бургас
Здравейте! Честито на новите мамчета! Да имат здрави и послушни бебчета!
Ние с бебко сме добре. Аз още съм в чуденка дали да ходя при Ризова или да си остана при Златев newsm78 С много голям интерес следя родилите и техните рожби. Много добре ме подготвяте като споделяте. Благодаря ви!

# 364
  • Бургас
Момичета, вие повечето уговорки с някой лекар ли имате за раждането. Моята бременност я следи д-р Гавазова, но тя не изражда и по принцип дочух , че като дошъл момента се  обаждала на д-р Душепеев от 1-ва. Д-р Калчева пък ме посъветва да се свържа с д-р АНгелов - той винаги бил на разположение. Аз пък за Ангелов съм предубедена и така...засега май който се падне. Разбрах, че в родилно в 1-ва са направили ремонт и вече имало по-приятен вид. Гледам пък , че повечето от вас са се насочили към Дева МАрия. Коя е причината?

# 365
  • Бургас
Добро утро от нас!
Как сте всички?
Теди, зависи за какво точно искаш да се запишеш при Ризова.На частно ако искаш пак можеш да си ходиш при друг лекар.А и ако искаш всеки път преглед на ехо, се заплаща почти при всеки лекар вече /малко останаха тези дето не вземат пари за това/.
Аз раждах в МБАЛ.Наистина е станало хубаво в стаите, къде сме с бебетата, направо не можех да повярвам, в сравнение преди 4 години като раждах каката, сега е много хубаво и уютно Simple Smile
А що се отнася до това къде ще избереш да раждаш, отново ще кажа, че всичко в крайна сметка е Божа работа!
Хайде, лек ден от нас на всички!

# 366
Честити бебчета на двете мами! Да са здрави и щастливи  - и мамите, и бебчета!!! Hug

# 367
  • Бургас
Аз досега за преглед с ехограф един лев не съм дала, освен при Калчева, където така или иначе всички плащат и за изследването за Даун. За останалите прегледи д-р Гавазова не ми е посикала пари, а е нямало път, където да не ме погледне с видеозон. Аз питах за самото раждане.
Шоколадово бонбонче , ти при кого ражда в бургаската болница и нормално ли беше раждането, доволна ли си от отношението?

# 368
  • Бургас
Не съм била с избор на екип нито  с дъщерята, нито сега с Лъчи.И двата пъти по случайност се паднах при д-р Шик.Доволна съм от отношението, никой не ми се е пулил и т.н.В "ДМ" ме беше страх да припаря, защото знаех, че вс енещи ще е нужно да се плаща,а а като ги нямам на момента, какво ще дам...

# 369
Честито на и на двете мами да са живи и здрави бебенцата и много да ги радват  Hug Hug Hug

Много хубави новини браво,а на другите мами които чакаме тези дни стискам палци всичко да мине бързо и лесно като по учебник.

Ние с бебо сме добре почиваме и обикаляме магазините вече почти всичко съм набелязала и си открих супер магазин "bebemax".

# 370
  • На морето!
Тединценце, аз се колебаех и избрах ДМ заради лекарите там. В ДМ имах доверие на всички (с малки резерви към Дорийска), а в ОБ на никого- в началото Миринчев там ми беше надеждата, но накрая много ме разочарова. Иначе в ДМ в повечето случаи се налага доплащане наистина, а условията не са това, за което претендират, но за мен най-важно в случая са лекарите и останалия мед. персонал.
Ангелов не бих ти препоръчала. Ако искаш по-подробно инфо за лекарите- виж в здравния форум, там има тема за АГ-тата в Бургас.

# 371
  • Бургас
Мен именно това доплащане ме притеснява. Моя приятелка ражда миналия месец в ДМ със секцио, по медицински причини (т.е не би трябвало да й вземат пари), но накрая тоталът е бил 1000 лв. Да, съгласна съм, че важното е всичко да мине нормално, да са живи и здрави майката и бебето, а пари се печелят, но тези пари спокойно могат да се използват за покупки за бебето, които от момента на раждането му летят с бясна скорост. Нямам голяма представа дали в бургаската се плаща - под или над масата, но май сумите не са както в ДМ.

# 372
Мен именно това доплащане ме притеснява. Моя приятелка ражда миналия месец в ДМ със секцио, по медицински причини (т.е не би трябвало да й вземат пари), но накрая тоталът е бил 1000 лв. Да, съгласна съм, че важното е всичко да мине нормално, да са живи и здрави майката и бебето, а пари се печелят, но тези пари спокойно могат да се използват за покупки за бебето, които от момента на раждането му летят с бясна скорост. Нямам голяма представа дали в бургаската се плаща - под или над масата, но май сумите не са както в ДМ.

tedincence, и аз родих мин.месец в Дева Мария, спешмо секцио. Като ни изписваха казаха, че трябва да платим, но после направиха проверка и плащането отпадна - платих останалите екстри, които наистина бях ползвала.. как се казва твоята приятелка? Тя платила ли е и за секциото?

А за Ромил Ангелов от ОБ съм чувала възможно най-кофти отзивите, аз раждах при Веселин Ангелов от Дева Мария и съм много доволна  Peace

# 373
Аз съм платила колкото трябваше за секциото - 750,00 лв. ( планово) и нищо друго не съм плащала.

# 374
  • Бургас
tedincence, аз раждах в МБАЛ, планово секцио! И нормално да раждах, пак там щях да родя! Основната причина и при мен бяха лекарите- в ДМ в момента работят тези, които изградиха лошата слава на МБАЛ преди години  Simple Smile В МБАЛ ме притесняваха само 2-ма- Кавукджиян и Ангелов, за сметка на това има поне 2-3 нови попълнения, които на мен ми изглеждаха надъхани за работа!
Аз раждах при д-р Миринчев, пари не са ми искани!

Общи условия

Активация на акаунт