Бургаски мамчета - 8 тема

• 45 172
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • Където морето целува небето...
tedincence в ДМ секциото по медицински причини се заплаща. Не се плаща единствено ако е секцио по спешност, в което се преминава в хода на нормално раждане. При мен, както и при Алекса нещата бяха точно така. Аз не съм платила нито лев за операцията. Избрах ДМ заради лекарите и в частност следящият ме АГ. Също като Менина останах леко разочарована от условията и административните неуредици, но пък не съжалявам и за ниг, че родих там.

# 376
  • Бургас
Аз пък си мислех, че точно заради условията повечето бъдещи майки се насочват към ДМ. Честно да ви кажа мен условията не ме притесняват - 3 дни все се преживяват някакси. Важни са лекарите, на които ще се попадне. а за секциото по мед.причини явно аз съм в грешка. Моята приятелка беше с изтекли води в началото на 9-ти, опитали са да я задържат да не ражда, но не се е получило и са преминали към секцио.

# 377
Честито бебче на CabuHka и тук! Бъдете здрави и се възстановявай бързо, за да не липсваш на темичката ни!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

Аз също раждах в ДМ. Родих на 31.12.2011 - доволна съм от условията и отношението там, а и от лекарите/с малки изключения/, акушерките и т.н. също. Не знам дали заради момента, но не беше натоварено отделението, беше спокойно и приятно. Започнахме норм.раждане, но се наложи секцио по спешност, за което не съм плащала. Доплатих около 70-80лв за разни излседвания за мен и беба.

# 378
ЧЕСТИТО НА МАМА CabuHka

# 379
# 380
Добро утро и от мен!
Честит празник на всички дами, мами и мадами! Нека бъдем здрави, нека сме обичани и щастливи!!!
Весел празник и приятни емоции!

Дали днес ще има ново бебе в редиците???

# 381
  • Бургас
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ ДАМИ! НА ВСИЧКИ ВИ ЖЕЛАЯ ДА СТЕ ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ, ОБИЧАНИ И КРАСИВИ!  И НАЙ-ВАЖНОТО - В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ ВСИЧКИ ДА ЧУЕТЕ ДУМИЧКАТА "МАМО" !!!

# 382
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ мили мами! Бъдете здрави, много щастливи, глезени и обичани от любимите за вас хора! Весело изкарване на празника и утре да се отчетете;)

Честито бебче на Събинка- най- големият подарък, който една майка може да получи!!!! newsm51

# 383
Честито бебче на CabuHka   ylinfant 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ МАМИ - бъдещи и настоящи!!!

Кога ще има друга среща?
И аз родих в ДМ края на юни 2011 г., заради следящият ме АГ (мир на праха му). Базата е добра. Бях 6 дни там и не от целия персонал останах удовлетворена, но това е навсякъде.

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 11:12 от vichon

# 384
  • Бургас
Честит празник дами!

# 385
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ ДАМИ. БЪДЕТЕ ВИНАГИ ОБИЧАНИ, ЖЕЛАНИ И ЩАСТЛИВИ

# 386
Честит празник мили дами! Бъдете живи, здрави, обичани и горди майки newsm51

# 387
  • Бургас

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 13:32 от svetlenceto

# 388
  • Бургас
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ ДАМИ!БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ГОРДО НОСЕТЕ ПРИЗВАНИЕТО "ЖЕНА"!

# 389
Празнувате ли днес, мами. Ще чакаме да разкажите как е минал днес денят на Жената. Много ни упостя темичката май:(SadSad

Общи условия

Активация на акаунт