Бургаски мамчета - 8 тема

• 45 143
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте,
Аз днес минах през Св.София - вече съм с направление за раждане + нужните изследвания. Утре ще мина на кардиолог и съм готова. Минах през вкъщи да оставя един букет на майка ми за празника и да я изненадам като се върне от работа обаче ме засече (пуснали ги по-рано от работа)  Mr. Green и изненадата не се получи много много, но пък страшно много се зарадва за жеста  Heart Eyes.
После се видях с колежки и беше много приятно да си побъбрим.
Сега ще започвам да се приготвям, че имаме уговорка с приятелки да ходим на заведение е аз ще пия една чаша бяло вино само ама пак ще празнувам в женска компания.
Утре ще дам отчет и за вечерното парти хихи  Mr. Green

# 391
  • Burgas, Bulgaria
Честит празник момичета   bouquet
На всички които ще празнуват весело прекарване   Hug

# 392
  • Burgas
Честит празник мили момичета!Нека сме здрави, щастливи и изпълнени с много любов към хората, които ни обичат!

Честити бебчета на Inlove, Kris72 i Cabunka!Да са им живи и здрави рожбите и много радост да им носят!Бързо възстановяване желая и на тричките и ви чакаме да споделите изживяното!

# 393
Добро утро мами! Аз да се отчета от вчера...изкарах един много весел 8-ми март, много танцувахме с бебка, такива танци му ударихме, че май на нова година не  се забавлявах така,както вчера(дано да не съм я раздрусала много  newsm78),много пяхме, и...... много ядохме:))))) абе въобще доволна съм, само дето много ми се спи и незнам как ще издържа цял ден на работа  #Crazy вие как изкарахте?

# 394
  • Бургас
Здравейте! Искам да ви попитам, има ли някоя мама,която да живее в центъра? Много ми се излиза през деня,но си нямам компания Tired

# 395
Здравейте

Светленцето - аз съм от Славейков съжалявам, но имаме мами и от центъра.
Ние днес си направихме разходката. Беше напекло хубаво слънце и как няма да се възползваме, но малко си подухваше и се прибрахме преди храненето към 15,00 часа. Осен разходката си отметнахме и няколко задачки с Жорката.

Как сте мами - с коремчета и без вече:)? Възползвахте ли се и вие от времето днес:)

# 396
Светленцето, аз живея в центъра, но нямам много време за разходки вече. Правя последните приготовления преди появата на бебето. Ако искаш на лични може да се разберем нещо

# 397
Здравейте и от мен! Аз официално вече преносвам  Whistling да видим докога. Все си мислих, че ще имам подарък за осми март, но на човечето не му се излиза  Heart Eyes

# 398
bambuche,  pepsun_ Пожелавам ви скорошно и леко раждане, стискам палци  Laughing newsm17

Аз днес ходих до Нои да си извадя Индетификационен номер, наистина става за минутка. После се прибрах и започнах едно пренареждане на шкафове  Laughing но освободих доста място и добре си подредих , доволна съм!!!  Laughing

С моите дружки решихме утре да празнуваме, по-спокойно ще е , а и те работят и събота им е много по-удобно, за да могат на следващия ден да си пспят до късничко  Laughing
Хубава вечер от мен - бъдете щастливи !!! Hug

# 399
  • Бургас
Добро утро!Опустяла ни малко темичката, къде сте Simple Smile))
Лъчи хапна малко, сега ми спи на гърдите, а аз се разписвам!
Бамбуче, стискам палци до края на днешния ден да започне раждането и бебо да реши да излиза вече Simple Smile !
Как са останалите тумбачета?
А мами с бебоци?
Лек ден на всички от нас!

# 400
Момичета, днес с голямото ми Стефи - сиреч ММ, имаме празник - 11 години заедно и 3 години семеен живот! Пожелавам си да сме здрави, да се обичаме все повече, да сме щастливи, да отгледаме здрави и борбени деца, да гледаме в една посока и да преборваме всички трудности по пътя си!
По случая сервирам виртуално:

Пепсън, Бамбуче, на вас разчитам да оживите скоро темичката с новини за нови бебчета!!!

Здравейте! Искам да ви попитам, има ли някоя мама,която да живее в центъра? Много ми се излиза през деня,но си нямам компания Tired
Аз съм в центъра и понякога се разхождам с бебата и др.мами - ако искаш напиши  ми тел.номер на лични и като се заформим пак групово ще ти звънна. Лошотои е, че не можем предварително да фиксираме часове, защото всичко зависи кога храним бебоците и се уговаряме в движение!

# 401
  • Burgas, Bulgaria
Влади Честита Ви годишнина и тук   bouquet  bouquet  bouquet

Привет - аз май нямам с какво да се похваля .... освен ,че на моменти ме хващат паник атаки ,защото осъзнавам, че беба идва ...много ми е странно всичко ....хваща ме и страх от секциото и изобщо такива мисли се опитват да ме завладеят ама аз не им се давам  Mr. Green

# 402
Добър ден и от мен!   Simple Smile  Благодаря ви за пожеланията  Hug
След като нямам признаци на раждане - се приготвям за изпит. Чела, не чела да видим какво ще стане. Лек ден от мен   bouquet

# 403
  • Бургас
bambuche , ти си нашият герой. Кога ти е изпитът, за да стискаме палци? Дано бебчето не реши да отговаря преди теб, а културно те изчака  Grinning

# 404
След като нямам признаци на раждане - се приготвям за изпит. Чела, не чела да видим какво ще стане. Лек ден от мен   bouquet
И аз стискам палци за изпита, а после и за изпита в родилното! Ама да не вземе наистина беб да шашне изпитващите!!! Peace

Мадам Тиква, а теб какъв страх те тресе - такъв опит имаш - и със секциото, и с децата - поддавай се на приятните емоции Wink

Общи условия

Активация на акаунт