Бургаски мамчета - 8 тема

• 45 140
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • Burgas, Bulgaria
january - щото знам и за това ме гони паниката  Crazy ....понякога е по-добре да не знаеш .....

# 406
  • Бургас
мадам тиква , не издавай какво занеш, че ние новобранците по-лесно се паникьосваме  Laughing

Може и да съм изтървала , но ти защо ще раждаш секцио , аз по термин съм 3 дни след теб и май ми е още рано за прогнози как ще раждам.

# 407
  • Бургас
Януарче, честита годишнина! Безкрайна любов и семейно щастие ви желая!
Тикве, и аз се шашкам. На мен ми е първо, а и още не се е обърнал и се притеснявам да не се наложи секцио, ама каквото дойде. Само да са ни здравички бебоците.
Бамбуче, стискам и аз палци за изпита! И ти пожелавам до утре да си родила Wink
Пепсън и на теб желая успех!

# 408
Добро утро и от мен!
January честита годишнина и тук- дълги години щастлив семеен живот   bouquet
Аз снощи спах добре не мога да се оплача  Mr. Green

# 409
Бамбуче пиши как се справяш с изпита...
Аз края на май началото на юни ще съм на защита на магистърска теза а как ще се оправям с всички задължения си нямам и на идея Shocked newsm78
Благодаря ви за подкрепата момичета  Hug

# 410
  • Burgas, Bulgaria
tedincence  не бой се нищо няма да кажа  Mr. Green ..... имам си здравословни проблеми ,които не позволяват нормално раждане и това е причината ....за сега смятам да е  в Дева Мария.....
svetlenceto - това с обръщането ...абе тези бебета нормално не могат ли да стоят ... и моята мома e с уникално изчанчена поза и само се сбутваме двете ...Усещам и всяко помръдване, а да не ти казвам ,че и доста често е болезнено .... Сега на 14-ти съм на ЖК и ще я видим какво толкова рита .....

# 411
Тааака....прибрах се от изпита.  Писах каквото знам, пък да видим newsm03 Резултатите ще са готови чак довечера. Имам и още един изпит на 17 март, но него със сигурност ще пропусна.       
Pepsun и на мен ми предстои дипломна работа за магистър smile3529 Все по някакъв начин ще съчетаем двете неща   #Crazy
А иначе сега пълен релакс, то навън мнооого студено.

# 412
january Бъдете живи и здрави, много щастливи в семейния живот, обичайте се и остарявайте заедно! Честита годишнина от Вашият Сватбен ден! newsm51

bambuche стискам палци скоро бебчо да излезе колкото и да му е хубаво на топло вътре.  Hug
Ние с бебо сме добре ритка си ...... в сряда сме на консултация и искам да попитам кога би трябвало да ми мерят тоновете май всичко би трябвало скоро да започва да се случва малко по малко.

# 413
  • Бургас
tedincence  не бой се нищо няма да кажа  Mr. Green ..... имам си здравословни проблеми ,които не позволяват нормално раждане и това е причината ....за сега смятам да е  в Дева Мария.....
svetlenceto - това с обръщането ...абе тези бебета нормално не могат ли да стоят ... и моята мома e с уникално изчанчена поза и само се сбутваме двете ...Усещам и всяко помръдване, а да не ти казвам ,че и доста често е болезнено .... Сега на 14-ти съм на ЖК и ще я видим какво толкова рита .....
Явно не могат. Усещам го до бъбреците си почти, след малко около пъпа. не искам и да си представя какви пози заема. Ризова ми каза, че до осмия месец имало време, ако тогава не се обърне да започна да се тревожа. Гледам да не го мисля много и се наслаждавам на ритниците Simple Smile

# 414

......и искам да попитам кога би трябвало да ми мерят тоновете май всичко би трябвало скоро да започва да се случва малко по малко.

От началото на 9-ти месец всяка седмица, ако преносиш - всеки ден. За твое спокойствие, ако искаш може още от средата на 8-ми месец да започнеш да ходиш на запис на тонове.
В МБАЛ е безплатно, а в ДМ по 10лв. Ти при кого си на ЖК?

# 415
  • Бургас
Момичета, на мен на 3D-то ми казаха, че пъпната връв е увита пред лицето (или нещо подобно, което аз си обясних, че е около вратлето), но било много рано за притеснение и сигурно щяла да се отвие. Малко тъпо го обясних... Та въпросът ми е , ако остане така до края, цезарово ли се налага?

# 416
Момичета, на мен на 3D-то ми казаха, че пъпната връв е увита пред лицето (или нещо подобно, което аз си обясних, че е около вратлето), но било много рано за притеснение и сигурно щяла да се отвие. Малко тъпо го обясних... Та въпросът ми е , ако остане така до края, цезарово ли се налага?

Дано всичко е нарец до края  Praynig. Ако остане така по-добре секцио си мисля да, но все пак лекарите ще решат

# 417
Здравейте мами.От няколко дни педиатърката ми каза да съм дохранвала малкия,но той не иска след като съм го накърмила да изяде  АМ.Няколко пъти му го давах преди да го кърмя и сега ми се струва  че по-малко сучи.Възможно ли е и дали да му го давам преди да го кърмя ,та да знам че го е изял.Споделете вие как дохранвате бебенцата си и кой е правилния начин?

# 418
Аз не кърмя в чистия вариант, защото цедя и давам от шише, но да даваш АМ преди кърмене не ми се вижда редно! Ако изобщо се прибягва до добавка, според мен трябва да е задължително след кърменето. А защо те кара да дохранваш с АМ?

# 419
  • Където морето целува небето...

В коя седмица си? Аз не можах да родя нормално (наложи се спешно секцио) защото бебо беше с тройно увита пъпна връв, което затрудни пътят му надолу. Може да се роди нормално, стига да не е много увита и да е около вратлето (както в моя случай) и да не е скъсена, което да затруднява слизането на бебето. За съжаление това се вижда май само на 3Д, а и не се знае в кой момент точно ще се увие бебето.

Общи условия

Активация на акаунт