Бургаски мамчета - 8 тема

• 45 598
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Добро утро!
Влади, ние с теб се разписваме тук-там, а другите мами спинкат Simple Smile
Как са всички?
Сабинка, теб ли те мореше напоследък безсънието?Тази нощ как беше?Дано да си поспала, че знам колко е гадно.Цяла бременност си изкарах така.
Хайде, отчитайте се всички - бременни и с бебета!
Ние ще се оправяме и ще ходим малко по-късно до педиатъра, че Мимка вдигна температура и има суха кашлица.
Спокоен ден от нас!

# 181
Добро утро и от мен. Жорката снощи и той си поспа доста. От 9,30 се събуди чак в 3,30 през ноща. Пак голяма пауза. Аз си изпих кафенцето. След малко ще почистя малко из къщи до следващото му хранене и може да поизлезем на разходка. НИА.М радвам се че наддавате и че всичко е наред. Моето сърчице е свито след вчерашния преглед при детски хирург:(SadSad

# 182
Моето сърчице е свито след вчерашния преглед при детски хирург:(SadSad
Защо? Какво стана, какво каза?

# 183
Моето сърчице е свито след вчерашния преглед при детски хирург:(SadSad
Защо? Какво стана, какво каза?

Am

Ами:(SadSad потвърди, че Жорката има вродена херния. Каза че за сега отворения канал между коремната кухина и десния тестис е малък и няма да правим нищо за в момента. Но след един месец иска пак да го види. И сега търся инфо и други лекари из нета. Само се моля да се оправи от само себе си или другия вариант е операция. Охххххх дано не се налага втория вариант за тази малка душица:(SadSad

# 184
Добро утро, положението при мен е пак същото, че й по-лошо - болката става по-силна - направо кошмар.

Танче, стискам палци да му мине от самосебе си - нали има така възможност - не се предавай и отчайвай!

# 185
Танче, не се предавай! Hug Мисли положително!!! Знам, че е е трудно, но не е притеснявай - той ще усети твоето притеснение...

# 186
благодаря ви момичета:)

Май има вариант да отшуми от самосебеси, за който силно се моля  Praynig Praynig Praynig

# 187
Добро утро!
Аз днес съм на преглед да видим как растем  Mr. Green
Лек ден на всички Simple Smile

# 188
Здравейте, момичета! Да се отчета и аз, че вчера не успях. 16 дни до термин - бебо е 2700гр, плацентата е 1 към 2-ра степен на зрялост, и доки каза, че най-верятно ще си дочакам термина. Хемоглобина ми е 113, но нищо не ми изписа. Всички документи са ми готови, багажа също. Бях се нагласила, че ще е по-рано, но от тук нататък ще почивам и чакам бебчо с нетърпение.
Танче, дано да отшуми от само себе си  Praynig

# 189
Здравейте и от мен мамчета гледам вече щъкате по разходки времето се постопли и дано да продължава така стига с тези студове и ветрове Simple Smile))).

Честито на мама Suzito! да им е жив и здрав малкия мъж и многоооооо да ги радва  Hug Hug Hug

Ние вчера бяхме на преглед вече тежим 1041 кг. 10000% чакаме мъж Влади ще се казва Simple Smile

Бяхме с дядото на преглед при Калчева и да ви споделя за 10 мин. ни претупа записа ми някакъв диск който не се чете и за 1 мин. при това .
Абе много съм разочарована, но важното е че всичко е наред с бебчо .
Много интересно си беше хванал пръстите на краката  с едно малко носле с бузки много сладичко ми се видя.

# 190
Ами, честити сини гащи в такъв случай Simple Smile до края да стане един голям Влади ви пожелавам Simple Smile

# 191
...
Ние вчера бяхме на преглед вече тежим 1041 кг. 10000% чакаме мъж Влади ще се казва Simple Smile
 ...

Честити сини гащи!!! Той адашче ще ми бъде - само Влади или Влади/мир-слав?

# 192
Ние днес си направихме много приятна разходка с Жорката. Първо в Кауфланда, а после и в парка в Славейков. А като се постопли и си позволим едно хранене да правим навън ще се присъединим към мамите в морската. Как беше вашата разходка?

krisko6699 - честити сини гащички:)

# 193
Честито на Suzito и от мен!   bouquet Много да ги радва малкия!

# 194
Здравейте и от нас!

tania_burgas , не се отчайвайте, а вярвайте, че всичко ще е ок и ще отшуми хернийката. Както ти казах и ние имахме и си мина от самосебе си, не се наложи операция. Стискам  палци скоро да се похвалиш, че атрибутите са ОК  Praynig

Аз имах кошмарен ден - бях на преглед при Ризова, и беше голяма навалица. Чаках около час /бях за 11, влязох в 11.50/, за да ми пусне болничен /вече съм в 45 дневния  Grinning /, направления за изследвания и да видим беба, че нещо от вчера се скатава и не я бях усетила /слава богу е добре, ама каза че много голяма глава имала  newsm78 какво ли значи това  newsm78 /. После пак чаках за да й покажа изследваняита- ще съм на хапчета желязо до края, че ми е  нисък хемоглобина. В лабораторията как ми взеха кръв незнам, но цялата ми ръка е синя и много ме боли  Sick И така след около 4 часа висене в Света София се чувствам ужасно изморена, но поне има едно хубаво нещо - избрахме датата за секциото и сега вече знам, кога ще се обебвам /остана да стискам краката дотогава/  Mr. Green

krisko6699 - честити сини гащи и от мен!

Хубава вечер мамета!

Общи условия

Активация на акаунт