Бургаски мамчета - 8 тема

• 45 588
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Честита датичка за секцио Simple Smile. Аз съм в четвъртък при нея и дано няма много хора предната седмица нямаше никой. Ама като пускат много без час става ей така и много ме хваща яд.

# 196
Мерсииии  Grinning

Дано наистина няма такава навалица, че е много изнерващо, а и изморително - 50мин. на крак не е работа. Бяхме 2 момичета със запазен час и 6 без такъв, добре че накрая излезе тя и ни викна с часовете  да влизаме...

# 197
Да то от рецепция са виновни - никой друг не е виновен. Аз по-предната седмица като чаках - ей така много чакане беше пак и тази от рецепция ги пускаше без час една след друга - ама не става така за какво са иначе тези часове и тя си прави някакви сметки жената и се изнервя и тя.

# 198
  • Бургас
Добро утро!
Как сте всички?
Тази сутрин никой не се е разписвал, къде се губите.
Ние се "мъчим" вече с кърменето.Не знам защо, но едната ми гърда има малко кърма и малкия не се нахранва за дълго време от нея, винаги предлагам и другата и след час е отново свирепо гладен.
Тане, стискам палци всичко да е наред с Жори и да не се налага лекарска намеса!
Лек ден от нас!

# 199
  • бургас
Добро утро!
Днес за съжаление няма слънчице и разходката май ще отпадне  Sad
Аз чакам София да се събуди за да я нахраня .А иначе днес съм на тържество на баткото в детската градина ,да видим как ще наглася часовете за кърмене  Simple Smile
Приятен и усмихнат ден !

# 200

Добро утро! Да ви почерпя /макар и виртуално/ - днес  моето синче става на цели две годинки!

bigdance2

# 201
Добро утро!
tafta,честит ви празник!
За часовете в Св.София- миналата седмица имах запазен час за 10,40.Отивам към 10,30,имаше още 2 жени-едната с час 10,22,другата в 10,30.
Е как ги дават тия часове през 8м. не ми стана ясно,но много се издразних на чакането.
Бях забравила преди 6г. как висях с часове там,явно положението сега е същото.
Другата ЖК ако се наложи пак такова висене,отивам директно при управителя на заведението и сменям лекаря.

# 202
...
Ние вчера бяхме на преглед вече тежим 1041 кг. 10000% чакаме мъж Влади ще се казва Simple Smile
 ...

Честити сини гащи!!! Той адашче ще ми бъде - само Влади или Влади/мир-слав?

Само Влади Simple Smile

# 203
Добро утро!
Аз се цедя, после съм под душа и ще извеждам малката.

Шоки, при мен също от едната гърда излиза по-малко кърма/2 пъти по-малко/ - как ли не стимулирах - същото си остана като съотношение.

Добро утро! Да ви почерпя /макар и виртуално/ - днес  моето синче става на цели две годинки!
Да ти е живо и здраво момчето, много да те радва и скоро да е горд батко на сладурско бебче!!!

Айде, чакам го като му дойде времето, че да си имам адашче сред бебешочковците ни в темичката!

# 204
Честит ви рожденик да ви е жив и здрав!!!  newsm59  bigdance2 Tada

# 205
  • Бургас
Честит рожденик!! Да е много здрав и да има страхотно детство!

Аз вчера бях се схванала много жестоко,плаках от болка чак. Добре че имам приятел доктор, който ми помогна и ми спаси живота!
Лек ден на всички! И много целувки на малките бебоци!

# 206
  • На морето!
Честит рожденик, да е здрав и щастлив!

Аз давам бърз отчет, че съм с двамата и реват на 2 гласа от сутринта. Симеон след Т, кашлицата и хремата се оплака и от болки в корема, баща му го води да му вземат кръв- 2 пъти са го боцкали, оказал се е обезводнен и то доста, сега съм му направила 3 видя чай, сок и вода и ходя цял ден след него да го карам да пие.
Вера си мрънка, чака си разходката, но няма днес и съответно не иска да спи.
Утре пращам баткото на градина с молба да му напомнят и там да пие вода, добре че учителките ни са много готини и може да се разчита на тях.
Криско, честити сини гащи!

Айдеее, пак ме викат.... после ще ви чета, но не знам кога пак ще пиша.

# 207
  • Бургас
Тафта, жив и здрав да ви е сина и като му дойде времето щастлив батко на бебче!  newsm59
Този Лъчи всичко опишква, преди малко отново юргана ни пострада и сега е за пране, обаче пералнята снощи ми извъртя номер, аз я пускам, а водата дето трябва да иде в барабана, изтича от маркуча за мой ужас, а пране ..., колкото искаш!
Менина, дано го оводниш Симеон скоро, че е неприятно с дехидратирането.

# 208
Танче как разбра че малкия има херния,подута ли му е кожичката какво е точно,че аз много се притеснявам ,защото малкия много плаче и съм чувала че от това се получава хернията.А има моменти в който немога да го успокояи рев,та до скъсване,един път да минат тези колики ,че вече нерви неми останаха.Пожелавам на всички хубав ден,макар че е мрачно навън Simple Smile

# 209
  • На морето!
Шокич, обаждайте се на техник преди да е заминала геройски. Нашата пералня се развали 2 дни след като ни изписаха, всъщност от тогава влязохме в някаква кофти, изнервяща серия, надявам се наводненията да са били пика и да сме приключили вече с изнервящите истории.

Общи условия

Активация на акаунт