Бургаски мамчета - 8 тема

• 45 197
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
На годинки съм вече ,а и имах проблем със сърцето - микроинсулт ,че затова аз сама казах на доктора ,че явно е по добре секцио, за да сме добре с бебчето.Като се притесня почвам да се задушавам - липсва ми въздух и ми прилошава.При Люцканов съм и съм доволна от него ,той каза че има време да го мислим после - сега е по важно да износим бебенцето ,нали съм в 28 седмица ,а все имам контракции Simple Smile.

# 511
http://www.pharmacy-bg.com/lekarstva/probitor/
тук можеш да прочетеш подробно. Иначе по 1 капсула дневно се взима.

# 512
http://www.pharmacy-bg.com/lekarstva/probitor/
тук можеш да прочетеш подробно. Иначе по 1 капсула дневно се взима.
  bouquet мерсиииии

# 513
Здравейте и от мен:)Simple SmileSimple Smile

Днес времето беше просто страхотно. Затова се и възползвахме с ММ. Излязохме в 11,30 и се прибрахме в 5,30 часа, като разбира се стигнахме пеш до морската:)Simple SmileSimple Smile. Отрази ни се много добре, а и толкова много хора имаше. Не можах да видя нито една от вас, макар че бях сигурно че може да видя поне една. Вие къде се разходихте днес?

# 514
Бонбонче, честит рожден ден! Пожелавам ти от здраве да не се отървеш! Бъди грижовна майка и любяща съпруга, получавай и дарявай любов, щастие и усмивки! И нека на днешния ти празник денят е изпълнен само с весели емоции!!!

Момичета, приятен слънчев ден на всички!!!
Танче, аз вчера 2 пъти се разхождах - веднъж с ММ, беба и котаракчо и втория път само с беба и милото, ама ти като звънна бяхме във фаза - ММ готвеше, беба се дереше, а аз се стягах да я храня. Айде др.път като има шанс да се видим - звънкай по от рано, че е време вече да ги запознаем тез мъже/току виж взели да разхождат децата заедно, пък ние да се развяваме самостоятелно/! Crazy

# 515
Добро утро и от мен:)Simple SmileSimple Smile

И ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ШОКОЛАДОВО БОНБОНЧЕ

January - да наистина ти звъннах малко късничко. Следващия път като сме с моя мъж ще ви се обадим по-раничко и вие да имате време да се подготвите, че наистина да ги запознаем:) АААА ние между другото си мислихме след като сме замезили да се присъединим към пържолките, които твоето мило приготвяше хахахахха:)Simple SmileSimple Smile ама викам хайде да не сме толкова нахални от самото начало:)Simple SmileSimple Smile

# 516
Честит рожден ден Шоколадово бонбонче! Нека дните ти бъдат изпълнени с радост,
вечерите с топлина, а годините с младост!

# 517
  • Бургас
Добро утро на всички   bouquet Вчера в морската наистина имаше много мами с татковци и колички, та и мен вече ме разконсперираха, че съм бременна по издайното коремче. Ама като ме питаха в кой месец съм - всички зяпваха и не вярваха, че съм вече 6-ти. Повечето жени изпъчват един корем напред, а останалата част от тялото си остава горе-долу непроменена. Аз - обратно, коремът още се прикрива, а качих на дупе е бедра  ooooh! и сега изведнъж като щръкне и корема ще стане карнавал  Mr. Green
Аз исках да ви питам, спазвате ли тези 40 дни бебето да не излиза от вкъщи? Гледам, че бебчета на 10-15 дни се изкарват. Аз както ще раждам края на юни, си мисля, че ще е престъпление да го държа това бебе вкъщи. То от друга страна ще има и горещини де, ама все пак едва ли ще устискам, то аз ще се побъркам най-напред.

# 518
Аз исках да ви питам, спазвате ли тези 40 дни бебето да не излиза от вкъщи? Гледам, че бебчета на 10-15 дни се изкарват. Аз както ще раждам края на юни, си мисля, че ще е престъпление да го държа това бебе вкъщи. То от друга страна ще има и горещини де, ама все пак едва ли ще устискам, то аз ще се побъркам най-напред.

Как бе щом ще раждаш през лятото не мисля, че е нужно да се чакат тези 40 дни. Ние със зимни бебета не сме чакали това та ти ли:). Хайде не остана и ти с количката навън:)

# 519
tedincence какви ти 40 дни стоене вкъщи лятото? Няма такъв филм. То ще стане юли докато излезете.  Grinning Ти сама като майка можеш да прецениш кога да го изведеш за първи път. Аз сега се боря с бабите у дома. Минаха 13 дни откакто се е родил. Днеска е само за разходка, но баткото излезе с мъжа ми, а ние с бебо примерни си стоим вкъщи. Кой ли ден ще ми избият балансите. Ама и количката не е сглобена. Скоро ще е де.

# 520
inlove - спокойно можеш вече да излизаш според мен:) или казваш че ще слушаш бабите за тези 40 дни. Аз не бих го държала да ти кажа в такова хубаво време в къщи, но си знаеш:)

# 521
tedincence май повечето от нас не са чакали да минат 40 дни, за да си изведат бебоците, аз моя го изведох на 15-я ден ноември месец беше и оттогава не е пропускал с изключение на най-студените дни. А ти ще раждаш лятото и можеш да си го изведеш и по-рано, хич не слушай бабите какво говорят Simple Smile
inlove грехота е да не се възползваш от хубавото време и на бебчо ще му хареса.

# 522
Аааа 40 дни в къщи си е престъпление според мен! Да де, аз на 10 ден я изкарах малката Simple Smile Днес мисля пак да излезем!

Шокич, честит рожден ден! Пожелавам ти весел празник, много здраве, щастие, късмет, любов и усмивки!

# 523
Аз я изведох  малката за първи път на 25-я ден, ама си беше януари месец!

# 524
  • Бургас
Благодаря ви, момичета!Желая да сме живи и здрави всички, за да се радваме на малките си слънчица!
Ето ви и почерпка от мен:

Аз сега си почивам, че бяхме одеве из някои магазини, а баба изведе малкия на разходка.
Лека вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт