Бургаски мамчета - 8 тема

• 45 152
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Аааа какви са грубияни. Ама аз като ти чета и кг си те представям една вейка. Аз започнах от едни 70кг та си представи крайния резултат - гюле Simple Smile. Аз се цедя и давам кърма и днес се замислих не мога ли да мина вече на диета - на един Дюкан. С него за 2 месеца бях свалила 12кг.

# 616
Persona grata, и аз да дам глас за Ризова...имам едно секцио при нея, сега ми предстои второ пак при нея .
reni72,  и аз да се включа в клуба на отслабващите с моите 33 килца отгоре  Mr. Green

# 617
Бях вейка как то казваш преди ,но сега имам слонови крака Grinning облечени в портокалова кожа  Simple Smile,но мисля ,че наистина е по добре мъничко да се изчака с диета ,нека мъничето малко поодрасне  поне 1-2 месеца.Доколкота съм запозната с диета на Дюкан ,поправи ме ако греша  -,нещо като разделно хранене нали?То ест 1 път  ядеш белтък 1друг път въглехидрат,после ще си напомня като поровя из нета,но и ти трябва да се въсстановиш и тогава - пълен напред. Hug

# 618
Момичета ,може да ви се стори гадничко ,но честно и искренно въздъхнах че не само аз така качих - значи съм наред Simple Smile.Като ходя на преглед при аг все виждам слабички бременни  с коремчета ,да ,но не и  качени кг по тях - че чак комплексирам  и им се радвам. Simple Smile

# 619
Оооо моля ти се цяла бременност, само слаби бременни виждах пък аз слон. Незнам и аз още чудя се да изчакам ли и 1-2 месеца, ама 2 месеца много пък ми се виждат то лятото идва Simple Smile

# 620
Аз с 1-та бременност качих 30 и много се бях комплексирала, но накрая ми писна и  гордо бутах количка и след мен като ремарке ми се тътреше дупето...сега съм с 33 отгоре и хич не ми пука, и изобщо не заглеждам другите бременни откъм кг. За година и 2-3 месеца ги свалих предния път, сега ако отново успея добре, ако не - здраве да е  Mr. Green

# 621
  • Бургас
Добро утро!

Риткат ли бебоците в тумбачетата?
А мамите с бебчета как са?Спахте ли, играхте ли?
Стига сте бистрели килата.Живот и здраве, и воля - ще ги свалим.Обаче ако като мен не спирате да набиване сладко, трудно ще стане май....
Лек ден на всички от нас и дано да става времето за разходки!

# 622
Плацентата не може от задна да стане предна, може само ако е ниска да се вдигне.
За Калчева- ами това е положението в Бургас, който иска добър преглед отива в София.
За кг- с балансирано хранене се случват нещата, въпроса е дали може да се устои, уви аз не успях.

# 623
  • Burgas, Bulgaria
Добро утро  Hug
моето шавливо момиченце рита като за световно, да се надяваме, че от мераци да става боксьор ...
тези килцааа.... аз с Нико качих 30кг. беше ми гадно изпаднах в депресия ...сега до момента съм +7 кг. и се надявам да не кача до края  повече от 8-9кг. ,като и те ми се струват много, но трябва да съм реалист човек,, предният път каквото качих до 7-мия, толкова качих и останалите месеци  .... този път обаче се ограничавам ,не се тъпча със сладко и тесто и определено гледам по-здравословно да се храня - пък си имам и здравословни причини заради които да го правя ...
Чудя се дали да ходя на очен лекар ,че ми се влоши още зрението или да почакам да родя и тогава- предният път питах Бояджиев дали иска документ от неврохирурга ми за секциото ,но той отговори, че вече не е като преди и не е нужно да се разхождам ....така, че и за очите май няма смисъл ,по-скоро за себе си да знам ,че да си направя корекция на стъклата  newsm78
Момичета щях да Ви казвам - д-р Парушева също е много внимателна лекарка и работи от самото начало с Калчева, та се е научила да гледа предполагам - аз минах през нея миналият месец ,исках доплер да ми направи и сега отново ще ходя - доста подробен преглед направи и ми издаде направо нещо като протокол -така подробно...Иначе аз си харесвам моя док ,но просто той доплер няма  Rolling Eyes

# 624
  • Бургас
Мадам Т. вече е казала за д-р Парушева и аз споделям мнението й, защото в 8-ми месец също бях при нея на преглед да ми огледа всичко и останах доволна.Подробно разглежда/оглежда всичко, следи кръвопоток и всичко, което е нужно, размери и т.н.Моя преглед беше 50 лв.При Калчева не съм била и не мога да дам отзиви.
А за килата - аз и с двете деца качих по 20 кг, но на различни места и по различен начин Simple Smile

# 625
А тази д-р Парушева къде преглежда? Чудя се дали да ходя на 4Д в Дева Мария или къде другаде (без Калчева)? И кой преглежда в Девата?  Rolling Eyes

# 626
  • Бургас
Като стана въпрос за кг - вие до кога си носихте старите дънки. Аз все още мога да ги закопчавам (днес влизам в 26 г.с), но едните нещо ми опъват вече и проблемът май не е в корема а в бедрата  Crossing Arms До момента аз съм +7. Коремът още не ми тежи, ама дупето определено. На тези, които вече са родили  - блазе ви, тъкмо до лятото ще смъкнете колкото можете, а ние дето ще раждаме лятото - едно бяло панталонче няма да можем да сложим  Blush Аз си мислех, че като родя и мога да почна да се ограничавам, но като бях на лекцията при Светлина тя каза, че не трябва да се ограничаваме и да не допускаме в никакъв случай да сме само на плодове например. Какво ни каза тя миналата седмица - "Представете си да изпиете един литър мляко и 1 кг ябълки - няма да може да излезете от WC, това ще се случи и с вашите бебета - мислете за тях  Peace " .  Та явно в моя случай ще отслабвам зимата.
Та Cabunka, мисля, че и Дюкян не е най-подходящото решение.  По-скоро едно наистина балансирано хранене и то по часове, т.е без излишни храни между основните хранения. Което всъщност си важи и за периода на бременността, макар че аз с тази работа не успявам да го спазвам.

Хубав ден на всички! Днес и аз почивам и мисля да съм навън!

# 627
Добро утро маминьки,и днес се очертава много слънчев ден Simple Smile- супер.Еха ,в ДМ на 4д гледат 4 доктора ,като влезеш в сайта им ,ще видиш кои ,помня ,че бяха Ризова ,Хубчев  и има още 2.
За болната тема -кг ,малко се утешавам ,че и мъжът ми качи кг Mr. Green,така че по улиците ще се търкаляме и двамата Grinning и ще бутаме количката - живот и здраве юни ,или как то се договорих с мъничето ми може и в края на май ,само да не излиза по рано..В интернет видях продават комплектчета за количка - вие видях те ли някакви в бургаските магазини? Hug

# 628
Като стана въпрос за диоптри по-горе.. моят е -4,75, нали няма да ме накарат да родя със секцио заради това?  Sad  Praynig

# 629
Добро утро и от мен

Гледам за килограмите си говорите - вечния проблем след една бременност. И аз още малко и започявам и фитнеса няма как.

Персона грата - къде се изгуби. Доста се чудех:)Simple SmileSimple Smile. И аз съм от Славейков както съм ти казвала и ще се радваме да се присъединиш вече на някоя от срещите или по разходки:)

Последна редакция: чт, 22 мар 2012, 12:04 от tania_burgas

Общи условия

Активация на акаунт