След "1001 нощ" - с проектите на нашите любими актьори - 203

• 37 333
  • 722
  •   1
Отговори
# 315
още е трета част:
Наложница: Хюррем султан от вас има оплакване.
хюррем: коя го каза?! Излез срещу мен?
Наложницата: Аз , От вас  какво ли не достина до нас.Вие сте виновна.
Хюррем: коя си ти че ми говориш така?! каква е тази дързост?!
наложницата: така си е.Но и вие ще си пплатите лихвите някой ден.
хюрем: Млъкни или ще ти откъсна език!
Хюррем: как ти е името? Говори!
наложницата: нализар ,султанке.
хюррем: госпожице нализар ще си платиш за това държание.

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 01:40 от Danaya33

# 316

Това не е торта, а "нещо", което стои на главата ва СС!!! Joy

# 317
  • Варна
      Лелееее! ooooh! Горката Хюррем!  ooooh!
      В какво се превърна живота й?!  ooooh! В някакъв кошмар! ooooh!
      Прислужницата й опитва храната! Блокирала е достъпа до стаите си и не пуска никого!
      Валиде иска да я побърка и ще го направи! Май от силните само Айбиге е на нейна страна!  Thinking

# 318
Пратеник на Франция: Признаваме мощтта на Султан Сюлейман: И за да не  губим от скъпоценното ви време ,може ли да преминем към предложенията.
Да ви отстъпим земите на Италия - милано ...Така ще сте спечелиили една голяма война.Премете безкрайното ми приятелство.

Пратеник от Франция идва   и при Фердинанд и Шаръл: Ваша светрлст Императоре ,ние ще ви предлагаме помощ да спрем Османската орда .
Шаръл: какво искате срещу това?
Френския дипломат: Да ни отстъпите Италия.

Сюлейман: Значи вашия крал Франсоа иска от мен подкрепа да завземе Италия?!
Пред навечерието    на войната исакте от мен ?! Аз ще се бия със Шаръл и докато не го изтрия от лицето на земята никъде другаде няма да отида!

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 01:42 от Danaya33

# 319
  • Варна
       Аууууу!  ooooh! Затвориха и Гюл ага, и Дайе! Не позволиха и на Нигяр да излезе!
       Това си е жив комплот! Незнам какво обяснение може да даде Валиде на султана!

# 320
Валидето не можа да проумее/жалко за възрастта й/, че харесва или не харесва Хюррем, дори и да не зачита чувствата на Сюлейман, трябва да зачита волята на султана. Сама си го намери. Толкова злоба, все пак тя е майка на внуците й.

# 321
Данайче,

# 322
Пратеника на Крал Франсоа: Всички обсадени крепости ще ви се предадат,Ще спечелите войната ,но тази война няма да е героична ,защото Щаръл няма да излезе на открит бой с вас!
Сюлейман: Тогава този Шаръл който  нарича сам себе си Импаратор ще се унижи.И каквато и земя да има ще му я отнема.
Сюлейман: Предайте на Краля си и на скъпата му майка моите почитания!

Шаръл към френския пратеник: Вашата помощ не ни е необходима.Силата на моята войске е достатъчн да победи Османлиите и е достатъчна и Маджария за завладее.
Фердинанд: защо го направихте? Можеше френските сили да са зад нас?

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 01:44 от Danaya33

# 323
  • Варна
      Не мога да повярвам!  Каква е тази дързост! Джариетата нападнаха Хюррем!    ooooh!
      И не си дават сметка, че са просто маши на Валиде и първи ще изгорят!
      И блокираха Абиге! Сега единствено Даййе може да помогне на Хюррем!

Браво! Много добре са направили тези сцени! Аз се развълнувах, за момент  влязох във филма!  Rolling Eyes

# 324
       А къде са децата на Хю?  newsm78  Нали са при нея! Срещу нея може да организират комплот и да я нападат \ макар, че мисля, че само във филм  е възможно\, но децата на султана! Shocked

# 325
  • Варна

Това не е торта, а "нещо", което стои на главата ва СС!!! Joy

Марманчи, и аз бях много впечатлена от този шлем! И за момент си помислих - Как ли тежи това
        нещо на главата на Халит?!
Rolling Eyes

# 326
4 та:част:Шаръл: Защото Французите от една страна преговарят със Сюлейман , от друга с нас.

фидан : Нора отиди и извикай  Нелизар  да дойде тук.
Нора: Султанката ми знае ли ?
Фидан: разбира се ,че знае! каквото ти казвам това направи.
Нора: първо да говоря с хюррем султан.
Фидан: накара ме да съжалявам.ти си гледай работаат .Аз ще я извикам.

Хатидже: Да е за добро Махидевран.За какво е тази покана? какво празнуваме? защо ни извика?
махидевран: Специален повод няма султанке.Не сме се събирали на едно място доста време.реших да си поговорим

гюлша: как си ага?
гюл ага: На теб пък какво ти еV
Гюлша: разбирасе някой ден и ти ще си загубиш работата.
гюл ага: така ли?!

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 01:46 от Danaya33

# 327
     Planet, както се казва - тежка е царската корона! \ и на СС, и на Халит! Laughing\

# 328
  • Варна
      А къде са децата на Хю?  newsm78  Нали са при нея! Срещу нея може да организират комплот и да я нападат \ макар, че мисля, че само във филм  е възможно\, но децата на султана! Shocked

Марманчи, още не могат да намерят подходящи артисти за ролите!    smile3503

# 329

Danaya, много ти благодаря!  Hug Hug
Специална снимка за теб!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт