The Vampire Diaries - Welcome to Mystic Falls, Originals! (Тема 23)

• 37 536
  • 723
  •   1
Отговори
# 105

Кафенце, още в миналата тема се възмутих  Joy
всички са смотани, Елена най-много, а за рисунките на Клаус съм безмълвна  Mr. Green
Чак ми се пращя да му видя платното в Ермитажа  Mr. Green

# 106
Кафенце, още в миналата тема се възмутих  Joy
всички са смотани, Елена най-много, а за рисунките на Клаус съм безмълвна  Mr. Green
Чак ми се пращя да му видя платното в Ермитажа  Mr. Green

Давайте да си правим екскурзия  Joy

# 107
Клаусито е много лош,наранява Демончето ми  #Cussing out

# 108
  • на кого му пука
На мен пък идеята за двойка К и К хич не ми допада.Толкова усилия ,премеждия и толкова хубави сцени за Тайлър и Кар .Успяха да изградят доста силна връзка.И сега ще е много тъпо тя да се заиграе точно с причинителя за раздялата.

# 109
На мен пък идеята за двойка К и К хич не ми допада.Толкова усилия ,премеждия и толкова хубави сцени за Тайлър и Кар .Успяха да изградят доста силна връзка.И сега ще е много тъпо тя да се заиграе точно с причинителя за раздялата.
Peace

# 110
Европейците продължават с нашествието в сериала. Кол - Натаниел Бузолич е хърватец, Фин - Каспър Зафер е украинец.

# 111
  • София
Забелязвам, че на една жена се падат по трима мъже в този сериал и само си ги менкат.
Аз какво да коментирам - за Ленчето думи немам, убий простака с мълчание са казали хората. В анкетата гласувах за Илайджа и Клаус, този ваш любимец Кол не мъ кефи, да не говорим за другия нов. Ребека ми е противна, да мре.
Тази седмица съм доволна - добри серии на Уинчестърови, Фриндж и Дневниците Peace

# 112
  • София
  Серията си заслужваше. Аз също гласувах за Илайджа и Клаус  Simple Smile

# 113
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Европейците продължават с нашествието в сериала. Кол - Натаниел Бузолич е хърватец, Фин - Каспър Зафер е украинец.

Така е. Източноевропейците сме неустоими  Mr. Green

# 114

На мен Тейлър не ми харесваше.Имаше много изцъклени очи. smile3532 Според мен двойката К и К ще е много хубава. newsm10

# 115
  • срещу двата комина :)))
забравих да кажа , че гласувах за Илайджа и Клаус  Peace

# 116
И аз  за  Клаус + Илайжа

# 117
Гласувах за Майкъл и Илайджа. Другите не ме кефят.
За серията-хареса ми доста. Клаус и Барби ми допадат като двойка засега. А Деймън най-накрая се спаси от този сълзлив образ от последните няколко серии,вечният рицар на бял кон за Елена. Ще видим по-нататък дали ще го оставят да е лош.
И не ми хареса сцената на края на епизода. Аз и без това недолюбвам Ребека, та с Деймън нещо не ми допада да е  #2gunfire Може да мре Joy
Тази седмица съм доволна - добри серии на Уинчестърови, Фриндж и Дневниците Peace
Нели, напълно съм съгласна с теб  Peace

# 118
# 119

Отговаря на въпроси.
 Какво съвпадение най-добрата приятелка на Елена (двойницата) е Бони, която е от рода на Аяна, която пък е най-добра приятелка на древната вещица, колко е малък светът !

Общи условия

Активация на акаунт