The Vampire Diaries - Welcome to Mystic Falls, Originals! (Тема 23)

• 37 526
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Философии, философии, философии  Mr. Green

Между другото, в нова тема се поздравява.

# 136
И  сега ако кажа "Здравейте", някой да не ми каже "Стига спами" Simple Smile

# 137
  • София
Ами ако си чела темите на сериала до сега щеше да знаеш, че никой няма да ти го каже. Всяка тема си има собствен живот, в други теми това наистина не се допуска.

Добре дошла.

# 138
Гласувах за Клаус,Илайджа и ...  Кол  Peace

Харесва ми това момче  hahaha Сладък е,нагъл и самовлюбен до небесата."Кажи ми колко съм хубав"  Joy Joy Joy Леко дразни даже.Ама е сладък  Heart Eyes

# 139
Аз гласувах за Клаус. Мился, че от както си пада по Каралайн започна да ми харесва повече.

# 140
Леле, че си лоша, Ване! Настръхнала е Нина, а и да, май ен е намазана с грим, което пък мен ме кефи. Лоша, лоша Ваняhahaha

# 141
  • София
Леле, че си лоша, Ване! Настръхнала е Нина, а и да, май ен е намазана с грим, което пък мен ме кефи. Лоша, лоша Ваняhahaha

Тъй де, ако се беше обезкосмила нямаше да има какво да настръхне  hahaha  Mr. Green
Лоша съм днес, верно. Гладна съм!

# 142
А, не е вярно - настръхва си кожата, дори да е гладка. Ама много си лоша, де, иди яж най-сетне! Или се заяждай с някой друг, та да се включа и аз.  Mr. Green

# 143
  • София
нЕма с кой, у форума е скучно!

Сори за оффа! лиготията ме подгони  Innocent

# 144
С Ваня за косми не се спори! Naughty

# 145
  • Разпиляна във въображението
Изгледах серията.

Най-важното - Мат, слънчото, си е човек (въздъх) още Whistling

Така
Стефан - хем ме сърби ме, хем ме боли ме. Голяма драма. Това с Ленчето и насълзените очи ooooh!
Деймън - Стефан от първите серии. Лигава история. Най-добър момент в серията - спасяването на Мат и извиването на главата на другия лигльо - Кол. Последният е като някакво глезено хлапе. Не го виждам като злодей. На един кол живот е Laughing
Няма да гласувам в анкетата - трябваше да има и отрицателен отговор.

О, Клаус и Кар. Боже, рисунка с кон?!?!?!? Алооооо, от теб се страхуваха всички, а сега си като бито куче ooooh! И толкова чувствителен, толкова, ох, нещастен.  Sick

Само майката е печена Peace И аз си помислих, че мамето ще ги лиши от вампирското в тях.

Смятам, че всички отпиха. Щом една капка е достатъчна за заклинанието, едно докосване до течността също ще е достатъчно. Според мен няма как заклинанието да проработи и всички да се съединят кръвно, ако не са отпили.

Роклите на бала не ми харесаха. Е, мамата беше стилна  Wink Останалите ми идваха една идея по-кичозни. Тези блеснящи неща и т.н. Веднага си спомням Нина с червената рокля на едно събитие. Това е рокля.

# 146
С Ваня за косми не се спори! Naughty

Joy

О, Клаус и Кар. Боже, рисунка с кон?!?!?!? Алооооо, от теб се страхуваха всички, а сега си като бито куче ooooh! И толкова чувствителен, толкова, ох, нещастен.  Sick

Joy Joy Joy

Вярно им бяха много циркаджийски роклите. А "Стогодишния валс" доуби последните детски остатъци в мен.

# 147
  • София

Тъй де, ако се беше обезкосмила нямаше да има какво да настръхне  hahaha  Mr. Green
Лоша съм днес, верно. Гладна съм!
Тъкмо щях да кажа, Ване, че вече втори ден някой ти краде закуската hahaha

# 148
  • Стара Загора, България
Еййй сега се сетих нещо. Някой беше споменал, че роклята която вади Каролайн от гардероба (онази синята) му приличала на някоя друга. Не помня точно за коя говореше, но и на мен ми изглежда позната. Май от промо снимките от първи сезон?!  newsm78

# 149
Еййй сега се сетих нещо. Някой беше споменал, че роклята която вади Каролайн от гардероба (онази синята) му приличала на някоя друга. Не помня точно за коя говореше, но и на мен ми изглежда позната. Май от промо снимките от първи сезон?!  newsm78

Не, имах предвит, че е същата като от модното ревю на Ребека в 8ми епизод.

Последна редакция: нд, 12 фев 2012, 17:59 от {Бебълс}

Общи условия

Активация на акаунт