The Vampire Diaries - Welcome to Mystic Falls, Originals! (Тема 23)

• 37 422
  • 723
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Но следващия епизод ще е чаааак през март - май беше на 15-ти ooooh! ooooh! ooooh!

# 316
  • на кого му пука
Цитат
Сега гледах коментарите в замунда, но са намерили само френски.

За къде сте се разбързали и без това ще има пауза.

# 317
Аз сега го гледах отново с английски субс, български вече има, ама като знам колко зле беше превода на миналия епизод, не смея да си ги пусна Stop

Чудя се нещо за днешния епизод...

Скрит текст:
Какво стана с Мама Ориджинал и Фин, стори ми се, че изчезнаха просто така Rolling Eyes ?

# 318
Цитат
Сега гледах коментарите в замунда, но са намерили само френски.

За къде сте се разбързали и без това ще има пауза.
По принцип изобщо не бързам за субтитри, гледам си епизода късно вечер и чакам до последно. Знам, че не винаги първите субтитри са хубави.
Видях за френските субтитри, защото преглеждах коментарите за спойлери   Embarassed. Не знам защо, но любопитството ми винаги надделява.

# 319
Сега започвам да го гледам, дано си струва епизода. newsm17

# 320
така знаех си че в ковчега е майката както писах в предната тема ,заклинанието което прави и на мен не ми се вярва да ги убие  по скоро ще станат подвластни изцяло на  ЕСТЕР ,а найстина  ИЛАЙДЖА  отпи от чашата

# 321
А сега 15-ти ли ще е за живота на Демончето ,май така подочух  Grinning,или ?  newsm78
16-ти ще е. Доста ще почакаме, за да видим част от миналото на Деймън.

аз чакам английски субс, ама още нищо няма  Tired

Сега гледах коментарите в замунда, но са намерили само френски. Sad
Благодаря,да не би да има прекъсване,че ще почакаме ?  newsm78

# 322
Малката лисичка, за нищо. Да, сега ще има пауза, имат да наваксват със снимките. Следващия епизод излиза на 15/16 март.

# 323
Малката лисичка, за нищо. Да, сега ще има пауза, имат да наваксват със снимките. Следващия епизод излиза на 15/16 март.
Доста време,но щом трябва   bouquet
Айде и аз да гледам  Sunglasses

# 324
Скрит текст:
Мале епизода беше трепач.1 като видях какво направи Илайжа много ми стана гадно за Елена, но после се извини.Май няма да има двойката К + К. newsm45 Имах някакво предчувствие за за тази докторка.Как  #2gunfire Аларик. Ся аз трябва да я  #2gunfire . Елена загуби цялото си сем. освен брат й.И сега убиват Аларик. newsm78 Но пък може да оживее. newsm17 Това дърво дано го няма, като Клаус не убива е много добър и Ребека се осъзна и Илайжа.Само тоя Кол може да убият.Той не ми харесва и не ми пука за него. hahaha Стефанчо ще стане добър ще видите.Пък Деймън си е най-добре като лош. Heart Eyes

# 325
Скрит текст:
И сега убиват Аларик. newsm78 Но пък може да оживее.
Thinking

Скрит текст:
Аларик носеше пръстена когато Мередит го простреля.

# 326
Е как почва ? То свърши !

Ето го и моето мнение по въпроса с днешната серия:

Скрит текст:
За мен лично не се случи нищо неочаквано. Учуди ме само това, че Клаус и Илайджа не паднаха и те Joy . Умен ход от страна на Деймън. А също така се оказах права, вампирите могат да бъдат превърнати обратно в хора, Естер го спомена. Другият епизод обаче ще бъде велик, много яко промо, ама много  Sunglasses !

Скрит текст:
Илайджа трябва да е паднал. Просто не го дадоха.

# 327
Скрит текст:
Да,наистина добър епизод,само тая откачалка Мередит защо го простреля ...
Мен пък ми е жал за Деймън прави всичко за брат си и Елена,дори и да се прави на лош

# 328
Дано да не го приемете,като спам,но да информирам фенките на Иън.В момента по КиноНова дават От местопрестъплението и той им е гост!  Peace

Много ми е смешен тук!  Joy

# 329

Скрит текст:
Илайджа трябва да е паднал. Просто не го дадоха.

Скрит текст:
Сега като го прегледах още веднъж, видях, че всъщност е паднал, щом кожата му за секунда я дадоха как се възстановява.

denimira мерси, но това КиноНова някакъв канал към Нова тв ли е /ех, адски съм загубена Mr. Green/ !?

Общи условия

Активация на акаунт