The Vampire Diaries - Welcome to Mystic Falls, Originals! (Тема 23)

• 37 231
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
  • Cambridge, UK
говорим за вампирски сърца

# 451
говорим за вампирски сърца

Да де обаркала съм се. newsm47

# 452
Интересни снимки от сета качих, струва ми се че Пол и Нина се държат за ръка ...

На тази снима ли:

Според мен си държи телефона, а Нина си е бръкнала в джобовете.

Да така е на нея ръцете й са в джоба.Пък и Нина да не е като Ленчето и с двамата.

# 453
Интересни снимки от сета качих, струва ми се че Пол и Нина се държат за ръка ...

На тази снима ли:

Да така е на нея ръцете й са в джоба.Пък и Нина да не е като Ленчето и с двамата.

Снимката е от снимачната площадка.Кадър от епизод е...какво общо има едното с другото  Wink

# 454

На тази снима ли:

Снимката е от снимачната площадка.Кадър от епизод е...какво общо има едното с другото  Wink

Ами не знам, но като разгледах всички снимки в фб сигурно са били в почивка.Не снимаха или поне така си мисля.

# 455
Кадър,репетиция....все пак са на снимачната площадка  Peace

# 456

Снимките са хубави, но тези с които са се снимали с фенове направо ги прескачам.Не мога да ги понасям тея дебели свини.Има дебели хора от  болести или им е забранено да спортуват, но тези направо се оливат.Ядат само бърза храна - ОТВРАТ!

П.П Ако съм засегнала някого съжалявам, но аз говоря за АМЕРИКАНЦИТЕ!Те там масово са така. Crossing Arms

# 457
Хехе, разбрах всичко...тоест не разбрах как един друг се убиват,ама щом мрат-добре е. Mr. Green
По едно време ми дойде малко множко това забиване на колове, изтръгване на сърца, кървища.. и като му забият кола на Деймън-той си го вади, изохка и нищо му няма Laughing....ама това е защото гледах по около 6-7 епизода на ден, на децата си внимание не обръщах, до такава степен вампирясах. Joy

# 458

Снимките са хубави, но тези с които са се снимали с фенове направо ги прескачам.Не мога да ги понасям тея дебели свини.Има дебели хора от  болести или им е забранено да спортуват, но тези направо се оливат.Ядат само бърза храна - ОТВРАТ!

П.П Ако съм засегнала някого съжалявам, но аз говоря за АМЕРИКАНЦИТЕ!Те там масово са така. Crossing Arms

Да, снимките са хубави, но не сме в темата, за да обсъждаме нечии килограми или хранене ( и аз не одобрявам много предпочитаната от тях храна, но все пак не сме тук за това, нали) !

Между другото ще бъде много хубаво, че най накрая ще видим от миналото на Деймън, досега само за Стефан и Катрин гледахме.

# 459
Цитат

Между другото ще бъде много хубаво, че най накрая ще видим от миналото на Деймън, досега само за Стефан и Катрин гледахме.

О,да,страхотно  smile3521

# 460
От снимачната площадка са, снимат сцена и мисълта ми беше за Стефан и Елена, не за Нина и Пол..

# 461
Май Елена си е бръкнала в джоба, а Стефан държи нещо.

ПП. Подчертава Елена и Стефан, не Нина и Пол.

# 462
  • Разпиляна във въображението
Липсва ми Катрин. Нина ми изглежда по-освободена в онзи "жив" образ.

# 463

Страхотна снимка с бебче,което на Иън много му ходи
 Heart Eyes

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 22:03 от малката лисичка

# 464
  • София
Значи въздържах се до сега, но моля ви се когато цитирате мнение със снимка или само снимка, особено, когато е голяма да не я цитирате 100000 пъти. Може да се цитира само линка или да я махнете изобщо. Хич не е приятен този тип снимков спам с цел отдолу да се сложат две думи или една емотка.

Общи условия

Активация на акаунт