The Vampire Diaries - Welcome to Mystic Falls, Originals! (Тема 23)

• 37 224
  • 723
  •   1
Отговори
# 465
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Ако искате вярвайте, аз бебето чак сега го видях. А тази снимка съм я виждала поне 3 пъти  smile3555

# 466
  • София
То на другите и да не си го забелязала, го нямаше Mr. Green

# 467
Ако искате вярвайте, аз бебето чак сега го видях. А тази снимка съм я виждала поне 3 пъти  smile3555

Защото е колаж  Peace

# 468
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England

Защото е колаж  Peace

Ясно  Peace Добре са го направили Peace

# 469
Много ме радва сцената, в която Стефан и Деймън обмислят дали да спасят Елена или да я оставят да умре - винаги това е искала, да се жертва за да бъдат спасени близките и  Laughing
Също ми харесва, че все повече изпъква братската любов и старанието им да не се прецакват един друг, а да действат заедно ( като изключим разбира се как Стефан "преспива" Деймън на бала )  Party
Един въпрос ме гложди  newsm78  отвътре - след като прекъснаха вещерската линия - като "убиха" Аби, Бони ще продължава ли да бъде вещица или?

# 470
Един въпрос ме гложди  newsm78  отвътре - след като прекъснаха вещерската линия - като "убиха" Аби, Бони ще продължава ли да бъде вещица или?

Ставаше въпрос за вещерската линия, правеща заклинанието - 3 поколения вещици (Естер, Аби, Бони). Не като цяло вещерската линия. Нищо не и пречи да си е вещица, баба и като умря нямаше проблем

# 471
За баба й - ОК, тя си умря женицата, но Аби ще стане вампир ( нали Деймън й даде кръв, преди да й прекърши врата ). Та затова ми е въпроса, дали следващото поколение, не губи силите  Thinking

# 472
  • на кого му пука
Значи въздържах се до сега,...........

Абсолютно поддържам мнението на Vanya_I. Peace

# 473
За баба й - ОК, тя си умря женицата, но Аби ще стане вампир ( нали Деймън й даде кръв, преди да й прекърши врата ). Та затова ми е въпроса, дали следващото поколение, не губи силите  Thinking

Не виждам защо да има общо.. Все пак тя я е родила доста отдавна, Бони си е вещица от доста време, какво я бърка сега вампирството на Аби? Аби си губи силите, но Бони няма как Simple Smile

# 474
Бях в болница с малкото 8 дни и не мога да насмогна да ви изчета ... колко сте писалиииии ...  Mr. Green
Успях поне да си изгледам двете пропуснати серийки накуп
Много ме зарадва в 14еп на бала в началото Devotion на Hurts & Kylie  Heart Eyes (любимата ми на Hurts)

ПС Връщам се назад да чета сега Simple Smile

# 475

Не бърка следващото поколение.Все пак Аби е родила няма да ражда още (дано, че стига 1 Бони hahaha ) След като на Бони и няма нищо тя като роди и нейните деца ще са вещери/ици .

# 476
 hahaha Досега не си бях дала изцяло сметка за този смехотворен аспект - унаследяването на вещерските способности.

Колажът е толкова очевиден, че няма на'де - забележете колко дъъъълга е предмишницата на Дамянчо.   hahaha

# 477
  • на кого му пука
Колажът е толкова очевиден, че няма на'де - забележете колко дъъъълга е предмишницата на Дамянчо.   hahaha

След като желанието на феновете за Нина и Иън като двойка се сбъдна,нормално е истерията да продължи в посока малки вампирски бебета.

# 478
 Laughing Няма лошо, но монтажът е твърде очевиден. А горкото бебе как е сплескано.

# 479

След като желанието на феновете за Нина и Иън като двойка се сбъдна,нормално е истерията да продължи в посока малки вампирски бебета.

Иу иу иу, не мерси..

Общи условия

Активация на акаунт