Отговори
# 180
 Честити месечинки на порастващите бебоци! Heart Eyes
Честити първи зъбчета-ние сме  4 почти цели и още 3 боцкат,а докато станат 28.... Rolling Eyes
Танче, Heart Eyesчестита ви годишнина с малко закъснение!
Нямам време да чета често,тук е пролет и прекарваме много време навън,а и ми предстои започване на работа след около месец и гледам да съм всяла секунада с Дани,незнам как ще успея да преодолея раздаялата,а и за него ще е голям стрес... Sad
  За схемите няма да коментирам,че тук са коренно различни!
  Прегръщам ви,много целувки за дребосъците от нас с Дани Hug  bouquet

# 181
Добро утро и от нас!  Hug

И ние се озъбихме преди 3 дни, явно затова ни е зор съня по малките часове. Не ревем, но като се ококори е доста бодра и ние трудно приспиването. Определено цокането при нас не помага, защото явно я боли - и хем е гладна, хем не иска да цока - поцоква малко и пуска, след малко пак - и така... мъка Simple Smile Поне не ревтуни...

Ние вчера купихме куку - Прима на Бертони от хипото - 13 и нещо беше. Сложих я снощи, обаче стоя точно 15 секунди и после беше рев, да не би да й е било студено на дупето .... ще я пробвам пак след някой друг ден!

elisalou - дали ще те успокоя, като ти кажа, че млечните не са 28, а 20 - айде 8 зъба по-малко Simple Smile - вижда му се края направо! Simple Smile)))) ахахаха Чакам да почерпиш  smile3521

Хубав ден на всички, хаде по МПС-тата - навън е страхотно!

Поздравче

# 182
Момичета, почерпете се за мое здраве! Днес празнуват още 2-3 мами, но не помня кои бяха. Да са живи и здрави  bouquet
Скоро не съм писала, но няма нищо ново при нас. Малката по цял ден повтаря ка-ка, и кака й е много щастлива. От вчера сме пак по разходки и така.
Честито на празнуващите месечинки!

# 183
  • София
Здравейте!

Смърфиета, честит празник!

Да почерпя за 7мата месечинка на Йоанна:

Честито и на останалите празнуващи!

Ние бяхме на консултация, Йоанна вече е 8060 г и 69 см. Имаме си и второ зъбче вече, но пък си нямаме белег от БЦЖ и следобед ще ходим на Манту.

След малко ще излезем на разходка, че времето е приказно и след това отиваме за пробата. Приятен и слънчев ден на всички!

# 184
здравейте!!!!
Честити месечинки на празнуващите вчера и днес!!! 
смърфиета -жива и здрава !!!
на нас забравиха да ни проверят БЦЖ-то  newsm78 на всички останали ли е проверено ????

# 185
  • там където ме зове сърцето!!!
Страница 13 -обичам тези "фатални " числа  Mr. Green
Честита Годишнина, Таня!
В здраве, любов и разбирателство да отгледате деца , внуци и правнуци!

Честит Рожден Ден , smyrfieta !
Със здраве и любов да е пълен живота ти!

Честит Празник и на другите рожденици!

Flowers SunflowerЧестита седма месечинка на Йоана! Flowers Sunflower
Честита месечинка и на останалите бебчета!
Здрави , палави и малко послушни /за цвят/да растат!

За всички ,които са имали повод за празнуване , но съм изпуснала !  Blush  Hug Hug Hug

Времето е страхотно , така ,че ще изведа двете си болни момчета на разходка! Wink
Спокоен  и пълен с положителни емоции ден ви желая!  bouquet

Чудя се можех ли по сладникаво и с повече шарения  да го направя ! ама аз си признах ,че харесвам 13 така ,че ще се възползвам ,че не е на всички любимо Mr. Greenhahaha

# 186
на нас забравиха да ни проверят БЦЖ-то  newsm78

Не се притеснявай, по-добре че не са го проверявали...  Peace   Белегът от БЦЖ нищо не означава, а Манту след БЦЖ е пълна глупост... Темата с БЦЖ и Манту е дълга и не е за тук...  Peace 

# 187
Здравейте!
Смърфиета,честит празник!
Честито и на Йоанна на Адинка и със закъснение на всички дечица,които празнуваха месечинка последните 2 дни!
Коки се научи да се изправя сам преди 3 дни и е толкова превъзбуден от новото си умение,че и нощем не може да спи,събужда се,става...Ще купуваме проходилка скоро,май.

# 188
запис, за да ви следя, че отдавна не съм се включвала във форума

# 189
Della Hug,ще почерпя разбира се-те 8 зъба са си голяма доста безсънни нощи!Само да се добера някои ден до Варна! Wink
 Честит Рожден Ден на мама Смърфиета - здраве,щастие и много детски усмивки и смях да огласяват домът ви!  bouquet
 Честито на малаката Йоанна на Адинка! Heart Eyes
Относно проходилките-слагам Даниел почти от месец за по 15 мин два пъти на ден,по за толкова ползваме и бънджито!Купих стабилни хубави обувки за прохождане,които да крепеят добре глезена,гърне още избирам!
 Прегръдки за всички и успешна седмица Hug Hug Hug!

# 190
  • Варна
Ели, и аз да добавя за млечните зъби, вярно че са двайсет, но последните четири поникват около втората година. Моята Ния има в момента има 18 , два от които пораснаха в последните месеци. Така че споко,  Peace На първо време са само 16 Simple Smile и има голям период на затишие.

За захранваето
на Ния се ръководих от публикациите на Косе Босе : http://september2008.multiply.com/journal/item/66/66 . И сега смятам потях да се водя. Тези в сайта За близнаците съдържат твърде много странни зеленчуци и въобще не ми се доближават много до представите.

Въпросното гърне на Чико е 8.80 по повечето сайтове, и в Хиполенд, а в нашето квартална борсича е даже 8.30.

# 191
Здравейте мами,ние вчера бяхме на консултация 8500,и цели 71 см сме./надали сме 200 гр./Вчера лекарката ми каза че мога да почна да давам попара и кисело мляко с бисквити за следобед,а аз останах направо  така Shocked,казвам аз не сам въвела глутена,та камо ли и кис. мляко и сирене и хляб,докато не бързаше с захранването вчера иска едва ли не всичко да почна вече да давам,тези лекари се убедих че хич ги няма LaughingЗа глутена смятам за взема за начало овесена каша,после по някоя коричка хляб,и после с попарата.Лек и спокоен ден!

# 192

Днес ставаме на 7 месеца!!
Честито и на останалите празнуващи! Hug Hug Hug
Лек и слънчев ден !!!!!!

# 193
MocaQueen, много хубави новини, изправяте се вече  Simple Smile
Della, много хубав поздрав.  Hug
Saly е пуснала отново линка, който дадох, явно има и други като мен които го намират полезен, ама то всичко е така хубаво обяснено и не е твърде категорично, което ми харесва.
Явно всички сте по разходки и затова тук е толкова пусто. Времето е страхотно и се очертава да е такова почти цялата седмица май.
БЦЖ-то и на нас не са гледали но на следващата консултация май е ред на това. Аз ги виждам белезите но ще видим и докторът какво ще каже.
За гърне ни е рано, но като почнем да посядаме ще се включим а и да се позатопли малко тамън да си седим повече по голо дупе.
 Днес пак ще сме навън да правим мускули с бутанена количка в снега, ха дано до края на седмицата се поразтопи, че се поуморявам.

# 194
Привет Hug

Пожелавам прекрасен, слънчев и усмихнат ден на всички!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт