Уитни Хюстън издъхна на 48

• 29 449
  • 277
  •   1
Отговори
# 120

Акаша, пак да попитам - защо го приемаш толкова лично или неверно относно наркотиците?

Пак пояснавям - ни най-малко не е осъждане. Или злорадство. Само и единствено тъжна констатация.

И ти, и Биляна, съжалявам за себе си, но знам много добре, че наистина наркотиците и алкохолът не прощават. И да се гневите изкуствено, и да цупите устни - все тая. Всякаквите психотропни вещества, били те наркотик, алкохол или лекарство, объркват съзнанието и скапват физиката, но и са въпрос на личен избор. Не са например рак, който ни е сполетял изневиделица и без участие.

Подобни теми са за дискусия. Всеки може да каже какво мисли. И аз не съм щраус и не си измислям за себе си и за подобни новини разни заблуди.

# 121
  • В Космоса

Подобни теми са за дискусия. Всеки може да каже какво мисли. И аз не съм щраус и не си измислям за себе си и за подобни новини разни заблуди.

Не! Подобни теми са да изкажеш съжалението си. Ако искаш да разискваш наркотиците си отвори друга тема. Жената е починала. Край! Каквото е да е било, няма връщане назад. Поклони се, помълчи и не опетнявай повече паметта ѝ.
Грозно е!

# 122
  • София
Поклон пред невероятния и талант! Flowers Rose

# 123
Светът се прекланяше пред този титаничен талант и не знам дали има нещо по-красиво от това да докоснеш толкова сърца и съдби с изкуството си.
Единици са призвани на такова величие.

Поклон!

10 c's, ако желанието за промяна не дойде от самия човек, няма как да му се помогне.

# 124
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Не! Подобни теми са да изкажеш съжалението си. Ако искаш да разискваш наркотиците си отвори друга тема. Жената е починала. Край! Каквото е да е било, няма връщане назад. Поклони се, помълчи и не опетнявай повече паметта ѝ.
Грозно е!

Не виждам с какво Блонди петни паметта й.Ако не цял свят,то цяла Америка знае,че беше зависима от кокаин,при това дълги години.Няма нужда да подскачаш на всеки пост,който не ти изнася.

След 'Уитни Хюстън е намерена мъртва в хотелската си стая',скорострелно(и за всички без изключение)идва въпроса 'От какво е умряла?'. Така,че тъжната новина за смъртта й задължително върви с последвалия въпрос за причината,както при всеки покойник - известен или не.Далеч това не е проява на неуважение.

# 125
  • Tам през Атлантическия океан

"Има някаква зловеща закономерност - великите артисти освен с големият си талант, живеят и с вроден инстинкт за саморазрушение... Сякаш усещат, че големите успехи и върховата им форма са останали назад във времето, и те отключват този самоунищожителен код! Смъртта на тези гениални артисти показва, че талантът е по-голям от материята, и че те са постигнали най-висшата човешка цел - безсмъртието! - "Останалото е мълчание! "
 Шекспир

(В памет на великите артисти)

Hug

# 126
  • Linz
Колко нелепо- удавяне...

Една любима песен и от мен.
Фантастична е!

# 127
  • UK/София

.

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 09:31 от Биляна

# 128
Не! Подобни теми са да изкажеш съжалението си. Ако искаш да разискваш наркотиците си отвори друга тема... Грозно е!

Е кое е грозно, как ще е грозно - може ли да е по-грозно от лицемерното жалеене на хора, които не са се сещали по никакъв начин за Уитни Хюстън в последните пет години, а сега се надпреварват да участват в сеира?... Тя не пее от петнайсет години, защо чак сега се сетиха хората да скърбят за загубата на такъв талант, след като той е изгубен за всички нас отдавна? То не бяха прискръбия, то не бяха розички и ангели, като че ли довчера медиите и хората не се занимаваха основно със скандалите около съпруга и наркотичните й представления, плюс проваленото поради липса на глас турне. За тези, които не са сред нас, или добро, или нищо... хубаво, само че Уитни е публична личност и нейната нелепа смърт, заедно с нелепите смърти на още десетки талантливи люде от бизнеса, повдигат сериозно някои въпроси. Часове след смъртта й последваха публични изявления от страна на известни личности, които засягаха точно проблема с наркотиците, тъй че нека ние тук не се правим на по-големи светци. А иначе песните й са велики, такива ще бъдат и занапред - изкуството е нещо, което надживява създателя си, ще надживее и нас.

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 09:33 от crazy chick

# 129
  • София
Снощи по CNN съобщиха, че токсикологичните
експертизи ще са готови след 6 до 8 седмици.
Някой знае ли, защо е нужно толкова много време  Shocked
Мен пък ужасно ме дразни наглия Боби Браун - страдал,
плачел, скърбял  Shocked А когато я малтретираше и
физически, и психически, и я докара до тотален срив
и деградация, дали тогава е страдал или плакал?

# 130
И моята любима нейна, участва и дъщеря и Simple Smile

# 131
  • В Космоса
Доообре, беее! Нищете я, разследвайте! За мен е грозно и това е! Поне за миг можете да си затаите клюкарските мисли, колкото и лицемерно да звучи! Има си време и хора за всичко, за това да установят какво е било. А не тук да се накачулят нелицемерните сеирджии и да почнат да изказват "компетентни" предположения.
Ваша работа! Аз предпочетох да преклоня глава щом разбрах, поне докато е още "топла".

Когато почине ваш близък, не дай си Боже, не съм сигурна как ще приемете, ако някой вместо съболезнования ви поднесе "Ами така е - цигарите го убиха!" или "Ох, горкия, алкохолик" и пр.

# 132
  • UK/София
Доообре, беее! Нищете я, разследвайте! За мен е грозно и това е! Поне за миг можете да си затаите клюкарските мисли, колкото и лицемерно да звучи! Има си време и хора за всичко, за това да установят какво е било. А не тук да се накачулят нелицемерните сеирджии и да почнат да изказват "компетентни" предположения.
Ваша работа! Аз предпочетох да преклоня глава щом разбрах, поне докато е още "топла".

Когато почине ваш близък, не дай си Боже, не съм сигурна как ще приемете, ако някой вместо съболезнования ви поднесе "Ами така е - цигарите го убиха!" или "Ох, горкия, алкохолик" и пр.

Предишният постинг си го изтрих, защото е безсмислено в тази тема да ровим кокалите на някой.Но с Акаша съм напълно съгласна, без да цупя устни изкуствено.

# 133
  • София
Колко нелепо- удавяне...
Ако така лесно се давехме във ваните, досега да са ги забранили.
Подкрепям, Блонди и Крийзито.  Peace

Вчера плаках за Уитни. Много, много ми е мъчно за нея.
Но както казаха по CNN, за жалост славата не може да помогне срещу зависимостите, независимо от какъв род са.

# 134
Мисля,че тази тема е да кажем просто едно сбогом. Rolling Eyes
Мен не ме интересува в този точно момент историята й с наркотиците и неща  ,които вече нямат НИКАКВО значение спрямо нея.
 Просто едно сбогом и поклон пред паметта и таланта й,колкото и да им се виждало лицемерно на  някои. (ваша си работа,човек съди  другите по себе си Confused)
Убедена съм,че душата й е намерила спокойствие най-сетне
 Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт