Уитни Хюстън издъхна на 48

• 29 471
  • 277
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Боби вятър го вее на бял кон. Още когато се омъжи за него, се питах какво прави тази жена с царска осанка при тоя нещастник.

# 166
Жалко за нея, за загубата, жалко и за близките й, на които тя ще липсва и като човек

Жалко и за дъщеря й Боби Кристина,

Мъчно ми е уникален талант  Cry красива като жена
......
Дъщерята на покойната певица Уитни Хюстън в депресия, боят се, че ще се самоубие
Дъщерята на покойната Уитни Хюстън е в тежка депресия и близките й се боят, че може да умре, пише „Блиц“. Боби Кристина е потресена от смъртта на майка си и вече два пъти е приемана в болница след смъртта на майка си. Тийнейджърката вече е изписана, но според близките й все още е в тежко психическо състояние и изпада в чести истерични кризи и „неутешимост“. Съвсем наскоро американската преса разкри, че подобно на майка си Боби също има проблем с наркотиците, а в пресата се появи снимки разкриващи силната й зависимост към кокаина.

Обезпокоени за безопасността на момичето, семейството й планира да я изпрати в рехабилитационен център. Боби Кристина изпаднала в тежък шок, щом научила за смъртта на майка си и най-вероятно ще бъде настанена в клиника, където ще й окажат експертна помощ. Семейството на момичето смята, че основна вина за състоянието на дъщерята на Уитни Хюстън има полицията. Разследващите полицаи така и не позволили на момичето да види починалата си майка. Покойната певица бе намерена мъртва преди дни във ваната на хотелската си стая в „Бевърли Хилтън“ в Ел Ей. Предполага се, че причината за смъртта й е удавяне.

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 15:25 от pinko

# 167
Лека и пръст!Толко е нелепо и жестоко, че нямам думи! Дано поне дъщеря и излезе твърдо момиче и не направи някоя глупост.....

# 168
Flowers Rose  Flowers Rose

Тя си отиде два пъти. Един път от сцената и един път от живота такъв, какъвто ни е даден.

Не знам за други, но аз не мога да почитам смъртта в тази й форма, защото това би било обида към живота. Животът е даден, за да се цени. Изпитвам съжаление, че един човек, бил той обикновен или забележителен, е положил усилия да се самоубие, вместо да се радва на таланта, възможностите и благоденствието си. Почитам и признавам изкуството на хора като Уитни, защото са рядкост и дарба в чист вид, но не почитам начина им на живот, нито начина им на оттегляне от него. Отношението ми е абсолютно същото към живота и смъртта на хора в моето обкръжение, отишли си от глупост (алкохол, наркотици и злоупотреби от всякакъв вид), вместо по Божията воля. Което не означава, че по свой начин не се моля за омиротворението и покоя им. И изобщо не знам кой и защо би могъл да види клюки и спор в настоящия обмен на мнения.

Peace Peace Peace

Жалко за нея, за загубата, жалко и за близките й, на които тя ще липсва и като човек

Жалко и за дъщеря й Боби Кристина, която се друса с кокаин и пуши трева от 13-годишна (за справка: самопубликувани снимки и прочее в нета), а днес, вече на 18-19, е хем без майка, хем с изградена наркозависимост.

Ужас! Дано помогнат на дъщерята, животът е пред нея, а така както чета - това дали е живот?

http://www.worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=wshhtx73b16tewp9FQ24

# 169
Още когато се омъжи за него, се питах какво прави тази жена с царска осанка при тоя нещастник.

И аз. Навремето Уитни Хюстън ме изумяваше точно с царската си осанка, искрената си усмивка и изобщо забележителната си външност, съчетана с нечовешки талант. Винаги оставам силно впечатлена от хора, които природата е решила да надари с всички възможни благословии едновременно.

# 170
Вие пък така се изказвате за Уитни и Боби все едно са Ви съседи някакви......

# 171
Не знам, дали мога да кажа две- три думи за Уитни Хюстън. Защото изглежда, само аз от тук събралите се не я познавах лично. Нямам представа, как са живели с мъжа си, какви наркотици е вземала и кой е виновен за това, че се е дрогирала. Домъчня ми  за нея, още когато преди няколко години публикуваха снимки от банята й и тя с едно кожено палто- грозна и стара. Още по-тъжно ми стана, когато се върна на сцената след лечение и когато не пееше, а виеше като куче. Но все пак, аз ще  запомня великолепният й глас и красивата й външност. Но знаете ли, кое винаги ще помня? Срещата ми с нея, дори преди да я чуя, как пее. Родителите ми бяха абонирани за БТА Паралели и сп. Лик. била съм дете, но и аз четях тези списания от любопитство и защото бяха различни. И в Лик, прочетох статия за Уитни Хюстън, която беше страхотно написана, как тя пее, замлъква на най-високата нота, а хората в публиката се провикват: Давай, Уитни, направи го! И имаше снимка нейна, много красиво момиче в бял потник. Не знам как, но я запомних, а след години си купих от Щатите всичката музика, която беше направила Уитни Хюстън. Така че, колкото и изтъркано да звучи, аз тази жена няма да я запомня като напълнялата, дрогираща се, проскубана, бивша Уитни Хюстън. Аз ще я запомня като момичето с бял потник, на което крещят: Давай, Уитни, направи го...

# 172
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Наистина беше уникална красавица, същинска африканска богиня Heart Eyes.

# 173
Вие пък така се изказвате за Уитни и Боби все едно са Ви съседи някакви....

Хм, би било тъпо да знаеш за съседите си толкова подробности, колкото за една публична личност. Моите съседи все пак не разказват битието си по телевизията, нито си снимат къщите и гащите за списанията, нито пък виртуалът бълва компрометиращите им ситуации. Затова и не разбирам такива преобърнати ценности - да чуваш и виждаш нещата, които хората сами разказват и показват за себе си, е клюка, пък да знаеш кога комшийката пере чорапите на мъжа си, е дружеска близост  Mr. Green

Уитни и Боби Браун имат толкова пространна и изложена на вседостояние история, че човек трябва или да не използва Интернет, или да затваря очи и уши, че да не я научи. Имам предвид историята, разказана от самите тях, не от трети лица.

# 174
Разлика има, и то голяма. Ако не ставаше въпрос за нея, а за някой анонимен наркоман от Люлин, вторият просто щеше да е число в статистиката, и мислите щяха да гравитират около "ами, да не се е друсал". Обаче, щом е селебрити, едва ли не това се превръща в някакъв ореол над главата "ах, колко жалко, ама такъв творец, великите твърци не могат иначе". Ако някой от нас видеше жалкото състояние на един люлински наркоман щеше най-вероятно да се отврати, а щом е селебрити - съжалява го и му съчувства. Двоен е аршинът, и още как!

Да, така е! Особено щом селебритито е такъв талант(а вече и легенда), като Уитни, дала толкова много на света.

# 175
# 176
При Милен Цветков от 17ч. -

Тема: Може ли да бъде преборена зависимостта към алкохола и наркотиците? Темата е провокирана от смъртта на Уитни Хюстън и противоречивите информации за това дали в хотелската й стая е имало алкохол и наркотици. Дискусия в студиото.

# 177
  • София
При Милен Цветков от 17ч. -
Тема: Може ли да бъде преборена зависимостта към алкохола и наркотиците?
Аз не знам да съществува понятие "бивш наркоман".  Rolling Eyes Доколкото ми е известно и в медицината не съществува такова.

# 178
  • София
не разбирам какъв е този зор звезди, които очевидно са в голяма криза, да бъдат подтиквани да излязат на сцената, да правят турнета, и да се излагат. Никаква човещина не виждам, толкова ли е нямало някой да ги спре! Сещам се за Бритни Спиърс, Ейми Уайхаус, Елвис Пресли, за Майкъл ЖДжексът също имаше такъв момент. Ами, оставете ги хората да се оправят, или пък да си залязат достойно, и без това са в кофти положение! За пари лии е, за какво, не зная!

# 179
не разбирам какъв е този зор звезди, които очевидно са в голяма криза, да бъдат подтиквани да излязат на сцената, да правят турнета, и да се излагат. Никаква човещина не виждам, толкова ли е нямало някой да ги спре! Сещам се за Бритни Спиърс, Ейми Уайхаус, Елвис Пресли, за Майкъл ЖДжексът също имаше такъв момент. Ами, оставете ги хората да се оправят, или пък да си залязат достойно, и без това са в кофти положение! За пари лии е, за какво, не зная!

Нарича се пари.
Аз като гледах последния концерт на Ейми в Белград се чудех, кой нормален човек допусна тя да излезе по този начин пред публика? Защо нямаше хора, които да й помогнат, за да не преживее това унижение?
Относно бившите наркомани и алкохолици - има, но те са рядкост и потвърждават правилото. При хората, злоупотребяващи с различни субстанции, проблемът е психологически.

Общи условия

Активация на акаунт