Уитни Хюстън издъхна на 48

• 29 437
  • 277
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Акаша, най-малкото, че вървиш с размахан пръст след всяка, дръзнала да изрази някакво мнение, по-различно от възхвала към неоспоримия талант на Уитни...

# 211
  • В Космоса
Акаша, най-малкото, че вървиш с размахан пръст след всяка, дръзнала да изрази някакво мнение, по-различно от възхвала към неоспоримия талант на Уитни...

Ок. Спирам! Peace

# 212
Акаша , кажи най-после правилата, че не смея да напиша какво мисля, за да не ме нарочиш за клюкарка.

Че кво ти пука от моето мнение?

Ами няма как да не ми пука щом уважавам събеседниците си, дори във форум.Особено, когато неуморно повтаряш едно и също, явно ти е важно.
кажи параметрите на разговора,  аз ще се съобразя.

# 213
    Съжалявам за нея, много красива жена беше и певица със страхотен глас. Гледам старите и снимки, лицето и е прекрасно, с такова сладко и женствено излъчване...Наистина, много жалко.

По другите дебати, които сте подхванали – за съжаление талантливите хора като че ли по-често водят саморазрушителен живот, отколкото здравословен и съхраняващ такъв. Май е по-скоро правило, отколкото изключение...

# 214
Не ми е харесвала нито като жена, нито като певица, но се харесваше на хора около мен, по тази причина я познавам доста добре, като изпълнителка, заела е някаква част от живота ми. Съжалявам за смъртта й искрено.

# 215
  • където ми харесва
За втори път се сблъсквам с такава тема, и по-конкретно с някои безумни мнения в нея.
Когато Ейми Уайнхаус си отиде, една голяма част от темата й, беше преизпълнена с мнения, относно употребата на наркотици, някои дори започнаха да обсъждат вредата от наркотиците по принцип, без да се усетят, че въпросната тема е като In memoriam, а не "до какво водят тревата, кокаина, хероина, амфетите, алкохола"...
Помислете малко, бе хора. Ако в действителност сте имали някакво уважение към таланта на даден човек, няма да започвате изречението с "наркотиците я убиха". Не, не са я убили наркотиците. Убила я е зависимостта към тях. А за да стигне до такава, и да е закачена повече от десетилетие, тя е имала своите причини. Личния й живот си е бил неин. Факт е, че сама е похабила таланта си, отнемайки живота си по този безумен начин. НО, тази тема не е за това. Не виждам дали ще ви се счупят пръстенцата, ако вместо тирада за зависимостта й, напишете едно "да почива в мир"/ "един голям талант си отиде", или каквото там ви дойде на ума, почитащо творчеството й. Щом ви идва първо размахване на пръст как е била наркоманка, значи Rolling Eyes е, май сами се сещате.
Карате се на Акаша, че размахва пръст, обаче до голяма степен е права и тя. Има тема за звездни компромати, 2 дена преди смъртта на Уитни, излезнаха много грозни нейни снимки-еми ето, обсъдете я как и защо е изглеждала така там. Кому е нужно.
Представям си само, на погребение на ваш близък, който е имал проблеми с някаква зависимост, идва някой и почва "Съболезнования, ама той ако не пиеше/друсаше/пушеше толкова много, можеше още да е жив"...сигурно, ще ви стане много приятно Close
Да, ние не сме близки на Уитни, аз дори не съм й фен. Харесвах гласа й, песните й, но не съм фен в истинския смисъл на думата. Но това не означава, че грозните реплики, които подават някои, не са обидни към феновете на този огромен талант, защото по един или друг начин са я обичали.
Така че, ако ви е много трудно да не споделите мислите си за вредата от наркотиците, по-добре не пишете нищо. Така изглеждате малко по-интелигентни.

# 216
  • София
а защо наркотиците, алкохола и всякакви отклонения и зависимости да са компромати и клюкарски? Всеки наркоман, всеки алкохолик, всеки пристрастен към какво ли не, има своите големи основания. Кое е грозното? Че аз или някой друг го казва? Да не би да съм си го измислила това с наркотиците, че да е грозно? сега остава аз да се срамувам заради нея, все едно аз съм се друсала, а не тя! че и да нямам право да го коментирам! Как да кажа на черното бяло, като смъртта на доста селебритита са точно от дрога и алкохол, че и две, че и три в едно? Човек е това, което е в постъпките си, те говорят красноречиво за него.

# 217
Не виждам дали ще ви се счупят пръстенцата, ако вместо тирада за зависимостта й, напишете едно "да почива в мир"

Ми ти що не се задоволи с едно "да почива в мир", вместо да лееш тиради?

И при Уитни, и при Ейми, все едно и също: жертви на популярността, на парите, на слабостта и на таланта си. Учудва ме, че толкова хора смятат смъртта на човек за гума, която изтрива живота му. Аз съм губила близък заради зависимост и да, първото, което ти идва наум и за което близките говорят, е именно "ако не беше правил това, щеше да е още тук". Откога истината е странна/лоша/неприемлива?

# 218
  • където ми харесва
Не виждам дали ще ви се счупят пръстенцата, ако вместо тирада за зависимостта й, напишете едно "да почива в мир"

Ми ти що не се задоволи с едно "да почива в мир", вместо да лееш тиради?

И при Уитни, и при Ейми, все едно и също: жертви на популярността, на парите, на слабостта и на таланта си. Учудва ме, че толкова хора смятат смъртта на човек за гума, която изтрива живота му. Аз съм губила близък заради зависимост и да, първото, което ти идва наум и за което близките говорят, е именно "ако не беше правил това, щеше да е още тук". Откога истината е странна/лоша/неприемлива?
Много бъркаш.
Това беше моят пост, преди N на брой страници. И след като прочетох вашите тиради, реших да се изкажа.... Истината не е странна, нито лоша/неприемлива. Но, когато един талантлив човек си отиде, аз се сещам първо за таланта му и изкуството, което е оставил след себе си, а не за вредните му (за самия него) навици, които е имал.

# 219
Но, когато един талантлив човек си отиде, аз се сещам първо за таланта му и изкуството, което е оставил след себе си, а не за вредните му (за самия него) навици, които е имал.

Да, но талантът и изкуството не умират, тъй че тях няма какво да ги жалим. Песните й са точно толкова живи, колкото са били вчера и преди 10 години - можеш да ги слушаш, децата ти също. И Елвис е жив, и Хийт Леджър, и Уайнхаус, и всички останали, защото изкуството заживява свой живот, различен от живота на създателите си. Но зачестилите случаи на смърт след злоупотреба с наркотици, алкохол и лекарства отприщва в момента широки дебати в световен мащаб и тези дебати могат (и трябва) да предизвикат мерки. Светът не може да си позволи такива загуби и може би ще преосмисли начина, по който се отнася към всички подобни субстанции. Малко преди случая с Уитни същата участ споходи и Лесли Картър (сестра на Ник Картър от "Бекстрийт бойс"), само на 25 години! Успокоителните се предписват на кило, дори и на деца, алкохолът все още не е инкриминиран, за наркотиците да не говорим, така че разговори са нужни и още как! Пак повтарям, намерете из нета интервюто със Селин Дион, което споменах по-назад. (тук го видях на български, но е съкратено) Много хубаво, че има и такива като нея - талантливи, успели и мислещи - които да казват истината и да припомнят колко важно е да контролираш средата си, да внимаваш за влиянието на останалите, и такива разни неща. Защото талант, дарба, добре, но те не са оправдание за нищо.

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 18:32 от crazy chick

# 220

Тоест, да говорейки за трагичния й край в тази тема, ролята на дрогата, мъжа и драмите й в последното десетилетие, драмата на други артисти със същата съдба е осквернително паметта й , но в същото време съвсем спокойно в съседната тема си потърсила и намерила dirt  и си разпространила снимка на ваната, в която е намерена Уитни Хюстън? Странно усещане за 'редно-нередно" в един такъв момент. Излиза , че всичко е в-с на тема, не на личностна позиция.

Но, когато един талантлив човек си отиде, аз се сещам първо за таланта му и изкуството, което е оставил след себе си, а не за вредните му (за самия него) навици, които е имал.

# 221
  • където ми харесва
Пиша за последно, защото не искам повече да опетнявам и без това ----- тема...
Разбирам много добре защо го пишете, това е тема, която вълнува целия свят. И има достатъчно теми, посветени на тези проблеми. И не виждам защо ТОЧНО в такива теми трябва да се обсъжда.
Това дразни. И не виждам как не го осъзнавате. Пак ще дам пример като горния-отивате на помен на близък човек, който е починал от зависимост. Е, на помена живота му ли ще обсъждате, и начина, по който ви е повлиял този човек по някакъв начин, хубавите си спомени с него, или ще обсъждате на дълго и широко, факта, че наркотиците водят до фатални последствия?

Тоест, да говорейки за трагичния й край в тази тема, ролята на дрогата, мъжа и драмите й в последното десетилетие, драмата на други артисти със същата съдба е осквернително паметта й , но в същото време съвсем спокойно в съседната тема си потърсила dirt  и си разпространила снимка на ваната, в която е намерена Уитни Хюстън? Странно усещане за 'редно-нередно" в един такъв момент. Излиза , че всичко е в-с на тема. Едната е ин мемориам, другата за dirt. 

Нещо си се объркала-dirt не съм търсила. Видях ги въпросните снимки преди 3 дена още.
А тази с ваната я постнах, защото самата аз се шокирах от факта, че някой я е разпространил.........

# 222
  • София
е, то оставаше и да се мълчи, че е умрял от свръхдоза, примерно! Някакво лицемерие усещам ааз тук - в тази тема не бива, в друга бива! Аз да не съм сляпа, глуха или малоумна, че да  не съм наясно с нещата! Да, ако всичко изписано тук за наркотиците помогне на поне еднна невръвстна или връстна фенка да НЕ посегне към тях, то има смисъл!

# 223
  • В Космоса
Съжалявам, но пак ще се включа и целта ми няма да бъда да "размахвам пръст" просто искам да бъда разбрана правилно и моя поглед върху нещата. Ако на някого досаждам, моля да пропусне поста ми!

Не мисля, че темата в която се отдава последна почит към Уитни Хюстън е подходяща за дебати на тема "Дрога". Обясних наистина до примала защо. Селин Дион е повдигнала въпроса в някакво предаване, доколкото разбирам.Така че за вас специално отварям тема, в която може да обсъждате всичко, което ви вълнува относно умрелите от наркотици известни и безизвестни личности.

Заповядайте!

Нека тази тема остане чиста, ако може и модератор да се включи. (Това е просто предложение, де. Да не вземе сега някой да ме обвини, че налагам правила някакви.)

# 224
Къде мога да гледам интервюто на Селин Дион?

ps Намерих го.http://abcnews.go.com/GMA/video/celine-dion-whitney-houston-musi … -forever-15573116

Общи условия

Активация на акаунт