Втора бледа черта на теста за бременност

• 6 844
  • 62
  •   1
Отговори
# 30
Втора бледа черта,болки в гърдите=бременност baby_neutral

# 31
Втора бледа черта,болки в гърдите=бременност baby_neutral

И без болки в гърдите, пак си е бременност. Аз нямах никакви симптоми, освен закъснение.

# 32
Да, при всеки е индивидуално, но има ли втора (дори бледа) черта - 100 % бременност  Peace

# 33
  • Бургас
И аз днес съм с 1 ден закъснение и много бледа втора черта. Иска ме го, но няма да ми е първо забременяване и никога не е била бледа.

А, излезе ми и лентичката, имам 2 момиченца и сега  е изчислено, че този месец ще е мъжко.

Последна редакция: пт, 23 мар 2012, 12:49 от AnMary

# 34
И аз днес съм с 1 ден закъснение и много бледа втора черта. Иска ме го, но няма да ми е първо забременяване и никога не е била бледа.

А, излезе ми и лентичката, имам 2 момиченца и сега  е изчислено, че този месец ще е мъжко.

Може този месец да си била с по-късна ову, за това да е по-бледичка. След 2 дни си направи още един и вече ще е по-наситена. Peace

Честито и лека бременност!

# 35
И аз когато си направих теста (1 ден преди очаквания цикъл) ми излезе доста бледа втора черта и от невярване си направих още 4 теста. Mr. Green И мен не ми се вярваше от първия месец да стане, но резултатът е на лице.  Heart Eyes

# 36
Да попитам - възможно ли е втората черта да прозира отдолу? Защото като гледам теста, точно така се вижда - сякаш прозира  Rolling Eyes /чак си мисля че си внушавам/. Теста е Clear

# 37
Явно може  Twisted Evil тихичко честито и повтори теста  Hug

# 38
  • София
Ако има поне лек розов или червеникав цвят лентата, в зависимост от теста де, значи си е бременност.

# 39
Ами розовееше да, от едната страна, колкото игла беше по плътничко, но се виждаше или от много близо, или срещу светлина,та затова питах може ли да прозира отдолу Crazy Crazy

# 40
  • Бургас
Още 3 направих и все я има втората, но е доста по бледа.

# 41
Още 3 направих и все я има втората, но е доста по бледа.

Ами честито и дано сте го направили такова каквото трябва да бъде  Wink.

Аз навремето бях в 6 г.с. на лекар бях минала вече и нарочно си правих пак тест, ами пак си беше по-бледа втората линия Simple Smile.

# 42
  • Бургас
Благодаря, надявам се да е момче. Това е последен опит.

# 43
Ами розовееше да, от едната страна, колкото игла беше по плътничко, но се виждаше или от много близо, или срещу светлина,та затова питах може ли да прозира отдолу Crazy Crazy
И аз на първия тест се чудех дали не прозира просто чертата, защото беше мноооого бледа. След 2 дни пробвах пак, като този път предварително проверих дали прозира или не. Е не прозираше, но пък и се появи малко по-наситена чертичка Simple Smile

# 44
И при мен днес се появи по наситена черта  Blush

Общи условия

Активация на акаунт