Трепнат нашите сърца, на 4 стават ОКТОМВРИйските деца

• 69 881
  • 309
  •   1
Отговори
# 195
  • София
sofy, питай мъжа си, моля те. Ние сме на тема влакове и това ще е чудесен подарък Simple Smile
Значи, този влак го е взел от Кауфланд преди 2 години, много бързо били свършили. Освен следете всяка седмица, ако ги пуснат пак. Каза ми, че в момента има някакъв в Метро за 65лв.  Ако имате новите брошури, и също в Джъмбо имало хубави влакчета за по 50лв.

# 196
  • Cambridge, UK
Здравейте,
ние сме на тема Cars и всякакви спортни коли.
Загубила съм бройката на мачбокс количките, отделно има 3-4 с дистанционно и 2 "въшки" както им казвам аз които ги кара с баща си. Затварят стаята, махат килима и се гонят с часове. За рожденния ден купихме Макуин със сменящи се гуми и сам си го ремонтира, за Коледа съм харесала един Матю който се сглобява и оцветява от детето.

# 197
  • Deutschland
Ох и ние сме на тема коли и камиони,багери и мотокари. А филмite Cars и Cars2 сме ги гледали безброй пъти  Crazy

# 198
  • София
Ние пък сме на тема пъзели сега. Мисля да му взема някой с големи дървени парчета  Thinking
Иначе превозни средства всякакви - коли, багери, мотокари, самосвали, самолет и последната придобивка за РД - голям пиратски кораб с много аксесоари и разбира се с пирати, даже и на мен ми харесва да се занимавам с него Simple Smile

# 199
  • Русе
sofy, дай линкче за този кораб. Звучи интересно. И е по-различно от влаковете и колите, на които сме абсолютни маниаци.

Деси, и аз съм силно впечатлена от Легото и накрая сигурно няма да устискам и ще го взема в комбина с баба и дядо Simple Smile

ginbay, благодаря, че сподели! Трябва да ги има предвид тези лекарства, че и нас това ни чака. Бързо оздравяване!  Hug

# 200
И ние сме на тема коли и всякакви превозни средства Laughing А за Колите 2 Матю,Макуин,Холи Хайтех,Фин Макмисъл,Франческо,Джеф Горвет,Мигел Камино,Карла Велосо,Раул и още една дълга редица от имена  ги събираме и се състезаваме всяка вечер.После се подреждат по определен начин Grinning и ако не са правилно паркирани става война #2gunfire
За коледа мисля да е Макуин или с дистанционно управление или нещо пак от серията Rolling Eyes

# 201
  • София
sofy, дай линкче за този кораб. Звучи интересно. И е по-различно от влаковете и колите, на които сме абсолютни маниаци.
Онли, знам, че го е взел от Джъмбо. Линк не мога да намеря на подобен. Пластмасов е. занимателен е, защото платната и доста части се махат и могат да се поставят пак. Първите дни голяма игра падна, сега е разпарчетосан и зарязан Simple Smile Ще го подсещам от време на време за него.

# 202
  • Cambridge, UK
Cars манията явно е при всички момчета. Тошето държи и дрехите му да са коли! Той от много време сам избира как да е облечен, ако няма превозно средство на блузата просто не я облича.

Искам да питам някое детенце има ли проблем с акането?
Малкият ака с голям зор, имам предвид ако не го накарам да седне на WC-то и да напъва, за да се изака просто не го прави, не ака по 2-3 дена. А когато напъва се дърпа, че го боляло дупето и нямал ако, пищи, крещи  с две думи голяма драма!

# 203
  • Русе
usmifchica, пробвай с пробиотик. Ние слава Богу нямаме такъв проблем, дори обратното... Сега му давах Био баланс, защото пи и антибиотик.
Я, разкажи и ти нещо повече или дай линк за тоя Матю, дето се сглобява и оцветява. Hug

# 204
  • Cambridge, UK
мисля, че е този
http://www.amazon.co.uk/Klip-Kitz-79184-Cars-Mater/dp/B0036VOIFI
в метро го има и беше евтин не повече от 20 лв

# 205
  • Русе
Мерси, Усмивчице! Изглежда много добре!

Мони се сдоби с подарък благодарение на баща си - писта с едни топчета, които се състезават. Не е кой знае какво.

Много ми харесва ето това на тема Колите, а и по принцип проекторите като цяло:

http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.14358

Някой има ли такова чудо?

# 206
Ами ние имаме нещо подобно,но не е с колите и трябва да ти кажа,че не ни е интересно кои знае колко.Взима си сам моливите и си драска каквото си знае LaughingНашето е с различни накрайници ,който се сменят и светят-ама нали ти казвам,че интереса е нулев Peace

# 207
  • Cambridge, UK
аз търся гараж в който да се прибират колите
защото в кутии не става, той ги вади и подрежда на шкафа веднага щом ги прибера

# 208
  • София
Мишо получи за рождения ден открит паркинг на три нива и там ги паркираме  Wink

# 209
Ееее,че как ги събирате на паркинга?И ние имаме на Ферари такъв на 3 нива ама не ни стига Grinning имаме 1 кухненски шкаф само с коли и отделно други по земята който не се прибират Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 29 ное 2012, 14:01 от -silvana-

Общи условия

Активация на акаунт