Трепнат нашите сърца, на 4 стават ОКТОМВРИйските деца

• 69 857
  • 309
  •   1
Отговори
# 75
Момичетааа, не съм писала от 100 години, но не съм ви забравила!
Честито Възкресение, Цветница и всички отминали празници! Живи и здрави!

Ние сме добре. Кристиан от 10-тина дни е без памперс, казва си, нямам ядове с него. Всичко стана много бързо, за броени дни, както и при Ема. Simple Smile От септември ще е ученик, Ема и тя първокласничка...
Аз ще уча, също от септември, чакам си и картата за право на работа... Ей такива нещица около нас.

Честито на всички с хубави поводи. 

# 76
  • Cambridge, UK
желаещи за среща в събота в Южния?

# 77
Здравейте, само за протокола бяхме на консултация миналата седмица и сме 98 см на 14 кг. .И отново сме болни ,тази детска градина нещо не ни влияе много добре ходим 3 дни после две седмици сме болни .Вече не знам какво да мисля и правя  Sad Sad Confused.Дано бързо да се оправим този път .Лека

# 78
  • Русе
ку ку Simple Smile

е, толкова пък никой да няма да напише 2 реда не е било!

Най-после се стопли. Игрите са в пълната си сила, само дето Симеон нищо не дава на децата и постоянно се бие и кара с някой. Със стъпването на площадката и заявява: "Ти няма да ми пипаш топката!"

Добрата новина е, че вече не ползваме памперси!  Wink

# 79
  • Cambridge, UK
честито Simple Smile
аз ще му махна памперса като отидем на морето

да се похваля че от септември сме на градина
надявам се, че няма да боледува както в яслата

bouquet

# 80
Здравейте мацки,
позагубихме се нещо  тука Laughing пишете да килограмите,за памперси-ние сме с памперс през нощта само от два месеца някъде,за килограмите миналия месец беше 15.200 Laughing 95 см.Пуснах го на ясли в края на март,обаче нещо неможа да се адаптира спря да яде,да спи, постоянно плачеше и така се отказах да го водя.Сега не мога да мръдна никъде постоянно е залапен до мен и никъде не ме оставя да ида-просто заявява,че "И аз ще дойда" и това е!!!Сега се чудя как ще е с градината и направо страх ме обзема ooooh!
Ами това е друго не се сещам   bouquet

# 81
Привет))) И аз му махнах пампито,засега върви добре,опитвам се да махна и кърменето.!!!Не сме приети на градина,дано успеем да се преборим и да го вземат.Иначе е станал голям разбойник,всичко знае и говори много.По цял ден хвърчи насам-натам.)))

# 82
  • София
Деси, дано и приемат на 2ро класиране  Hug

Споделете как махнахте памперсите, при нас ми се струва направо мисия невъзможна ooooh! Пробвах да го оставя само по гащи, ами изобщо не му прави впечатление, че се е напишкал Sad  Само за а*ото си казва. А до септември не само, че трябва да сме го махнали, а трябва и да пишка прав  Laughing Приеха ни в желаната градина, и бебето го приеха в ясла, голям късмет!

# 83
Махаш го и готови.Постоянно подсещаш да пишка или ака,моя си гържи пишката ако му се пикае и веднага го слагам.За 2-3седмици свикна,макар още да има изпускания,особено с акото.

# 84
  • Лавал-Пловдив
И при нас е трудно с памперса. До сега има само едно попадение в гърне, другото е в гащите. Като се напикае или наака идва и се жалва, но иначе не може да се сети още, че трябва да каже преди това. В градината е последния останала с памперс, но и аз съм несериозна, другия месец като свърши учебната година и си поостана вкъщи ще го натисна да влиза в час, че няма накъде вече.

# 85
  • Deutschland
Ние с памперса сме все на едно положение.През деня е без.Не казва,че му се пишка ами през час и половина два го слагам на гърнето.Така процедират и в градината.От април е в в градината а не в яслата.Беше му трудно преместването,макар че ги дели само една врата детската и яслата.От една седмица насам не плаче като го оставям.Даже и е щастлив.Миналата седмица ми се оплака една от възпитателките,че се покатерил по телената ограда до върха и бил на крачка да прескочи на улицата.Били му се скарали много сериозно,за да разбере,че така не се прави.Бил прекалено развит физически за възрастта си.
Аз да се оплача набързо ...бебето не иска да се обърне с главата надолу.Вече в 35 семица било късно и ми дадоха направление да раждам секцио.Направо си умирам от мъка.Първото нормално а това секцио.Но важното всичко да е наред с бебето.

# 86
Диваненце,има упражнения за този проблем,питърси в нета и опитай,може да успее да заеме позиция бебокът.Дано!

# 87
  • Sofia
Диваненце,има цяла ТЕМИЧКА  Peace
Успех и дано се обърне бебчо.
Ние памперса го махнахме буквално за 2 дни-заведох го по гащи в яслата и лелките явно са му взели страха и тича с 200 ако има нещо за вършене  Mr. Green Даже се хвали на всички като си свърши работата и гледам да не го изпускам за секунда,че почва да си разнася гърнето  Laughing
Следобедния сън пак сме без пампи,но през нощта слагам и досега нямаме сух,но всичко с времето си.
Тази седмица бях на ФМ и сме с 100% момченце  stork-boy ,всичко ни е наред,аз съм качила 1.5кг. и се чувствам страхотно...пу-пу Simple Smile

# 88
              Здравейте влизам,за да почерпя,че днес имам повод то вече не е за радване ама Laughing

Почерпете се виртуално за мое здраве и за това на ANI BANI

# 89
silvana Честит повод   bouquet
Ние отдавна сме без памперс.Беше на 1г.5м. когато го махнах,през 1час я слагах да пишка и след няколко дена свикна да си казва.Сега с Марая мисля да процедирам по същия начин,родена е декември и след годинката в първия топъл месец ще го махам.Звезди не е градина,нито на ясла,гледаме си се тричките заедно вкъщи и е голям купон.Откачам на моменти но вече свикнах  Crazy
Бяхме на консултация миналия месец,Звезди е 93см и 16кг,бърбори много и за секунда не млъква.От вчера  я мъчи една темп. от 38-39.4 и няма смъкване,свалям я до към 38 и после пак нагоре.Нито кашля нито сополи има,само темп.Какво е това чудо не знам,ако до понеделник не мине ще я водя при док.
Хубав и усмихнат ден на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт