Трепнат нашите сърца, на 4 стават ОКТОМВРИйските деца

• 69 858
  • 309
  •   1
Отговори
# 90
  • Лавал-Пловдив
Честит повод, Силвана.
Аз също имам повод, но утре. Нашата кака Зара утре става на 14  Crazy Кога мина това време.

# 91
  • Deutschland
Благодаря за съветите за обръщане на бебето.Аз упражнения правя всеки ден и други работи препоръчани ми от акушерката ми.Вече имам определена дата за секцио,но с условието,че обърне ли се ще го родя нормално.Предложиха ми и да родя седалищно,но с известен риск за бебето.Аз отказах.
Честито на всички с поводи!

# 92
  • София
Дубрутруууууу
Честит празник на най - прекрасните и усмихнати слънчица!!! дано изживеят най - щурото, вълшебно и незабравимо детство!!!
divanence как литна това време Crazy желая ти лека, безпроблемна и приказна среща с новия човек Peace Hug  bouquet
слънчев и усмихнат ден на всички Heart Eyes

# 93
Здравейте отново Simple Smile Я какви големи са ни станали децата от октомври 2009 Simple Smile
Поздрави на всички, записвам се да следя темата

# 94
Привет,момичета. Как сте?Ние пак болни,то не се спира моето. Как са наборчетата. Моето не ми дава минута спокойствие и нямам време да сеобърна. все още не сме приети и на градина. Махнах пампито преди почти 2м. За пиш казва в повечето случаи,но определено иска да си ходи наакан. :0 Кърменето почти сме го отказали,чат-пат му давам,като настане зор и много иска,но вече не протестира силно,като откажа. Започна да спи нощем,но при нас все още,та ние все пак не спим. Simple Smile

# 95
  • Cambridge, UK
бързо оздравяване
и ние сме болни - бактериална ангина, пием антибиотик и страним от другите деца
иначе се готвим за моренце
целувки на всички!

# 96
  • София
Дубрутруууууу
Болните бързо да се оправят Praynig Praynig Praynig
ние сме добре из къщи - Ого избеснява Crazy дори разходки сутрин и следобед не спасяват положението ... трябва да се бяга от София, но за съжаление ... няма много къде Rolling Eyes
за памперса още не сме го махнали Embarassed за акане уж си казва но за пиш ... освен това е в някакъв свиреп ''НЕ'' период ooooh! понякога чак ми се реве - толкова безпомощна се чувствам Crazy
ама да са ни живи и здрави,дано наистина да е само период Whistling
желая ви слънчев, усмихнат и весел ден  bouquet

# 97
  • София
Здравейте момичета,

И ние още не сме махнали памперса, а до средата на септември (за градината) трябва да се е научил даже да пишка прав  Crazy как ще стане изобщо не знам...  Rolling Eyes

Деси, вие заради астмата нямате ли предимство по т. 2.4 (май така беше) за градината?

А ние сме в периода "искам САМ"  ooooh!

Всички болнички да оздравяват бързо!

# 98
И Сашко е с гнойна ангина,на  АБ,а за капак брат му си счупи крак онзи ден и сега 20 дни в гипс. Екстра лято ми се очертава.
Ендира,заради многото злоупотреби от страна на родители и директори с т. 2.4.4, сега изискват някакви вътрешни комисии ,които да разглеждат документите на децата извън общото класиране. Та чакаме засега.
Колкоти до памперса-махай го ,лесно се учат да пикаят прави,Саши даже сам го прави вече ,но аканетооооо.... Crazy

# 99
  • София
Леле Деси....Дано с това ви приключат болестите и тревогите, поне за лятото   ooooh!

Стискам палци за градината. И двамата можеха да кандидатстват по тази точка с хроничните заболявания, но реших да ги пусна на общо основание и имахме късмет, приеха ни. Прецених, че прекалено много документи трябва да се вадят и накрая пак не е сигурен приема. Мож и да не е така, но за себе си съм доволна, че така станаха нещата. Лично познавам две абсолютно зрави деца влезли по тази точка, радвам се че са затегнали контрола.

Ние сме очно обратното - за акането си казва, но за пиш тц  Crossing Arms

# 100
Добро утро от нас !

Сервирам ви кафенце с кроасан за добро настроение

и дано болестите минават бързо и леко!

Виктор трябваше да смени градината. Той нали е в частна, учителката му се премести  в  съседен град, та сега ходи на ново място, също частна. Тази промяна много го разтрои. Сутрин тръгваме с мрънкане, а като стигнем там направо се разплаква. Все иска да го гушкам и вечер не си ляга без мен. Памперса го махнахме отдавна (вече 6м), от около месец се научи и да пишка прав, но за обличането и подреждането не иска и да чуе. Имам чувството че се връща в бебешкия си период, гледайки как се грижим за брат му. 

# 101
Здравейте мами, не съм писала от месеци, но влизам да ви чета понякога. Искам да ви почерпя виртуално за пръвата годишнина на малкото ни момченце. Желая ви весело и приятно лято. Може ли да ме прибавите в групата във фейсбук, аз съм там -  Silva Lilova. Поздрави от нас.

# 102
Здравейте,болничките да се оправят бързо Hug
Ние памперса го свалихме отдавна и за акането вече нямам проблем-казва си и сяда на гърнето Peace Сега вече ни е ред за сукането ама да видим...много ми се иска да си се откаже сам ама май ще е голям зор,но времето ще покаже...каквото и да мисля децата най-добре знаят кога и как стават нещата при тях Wink
Хайде хубав ден от нас Heart Eyes

# 103
  • София
Дубрутрууууу
Деска  Hug Hug Hug бързо да се оправят децата и от тук насетне без повече лоши неща Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
-silvana- след постове като твоя много ми липсва бутона ''like'' Peace
silna  bouquet да ти е живо и здраво малкото пораснало детенце Peace Hug Heart Eyes
памперсааа ooooh! никога няма да го махнем ... Tired а от септември е градинарче Whistling ''сам, сам'' също му се случва, но той по скоро е в дълбок ''НЕ'' период ooooh! всичкоо е ''не'' а за гърнето / което ползва без проблеми от 6 месечен/ изпада почти в истерия Crazy няколко пъти се опитвам радикално да махна памперса ... не само без успех, но и с температура и лекарства в резултат ooooh! дай Боже да се справим до септември Praynig Praynig Praynig
бяхме си няколко дни на село - къща, двор и купища животни / баща ми гледа кози, крави, прасета, овце, кокошки, зайци и пр./ не се спираше за миг - не можех дори да го позная - сутрин спи до 9 на обяд 3 - 4 часа и вечер в 10 казва '' айде нани, мамо'' Crazy само за сравнение режима ни в София е сутрин става в 7 / в добрите дни Rolling Eyes/ на обяд с мъка и увещания дермва два до три часа и вечер с писъци '' не нааанииии'' и хиляди зора го приспивам в 12 - 1 ooooh! вчера си дойдохме по обяд и още снощи се сблъсках на ново с кошмарнато приспиване Confused ИСКАААМ НА СЕЛО!!! сериозно се замисляме за къща ... но с нашите професии не знам как ще си намерим работа, макар за щастието на децата да съм готова на всичко ... изплаках си мъката Rolling Eyes
желая ви усмихнат спокоен и весел ден Peace Hug Heart Eyes

# 104
Здравейте мили маминки!
И аз от месеци не съм писала, но успях на два-три пъти да прочета по част от темите за деня. Момиченцето ми се казва Ая, може да го добавите горе в списъка  Hug Двете сме добре, въпреки, че Ая изкара бронхопневмония около Великден. Броя дните до отпуската през август, защото моренцето вече ни зове Simple Smile)) Хубав ден и слънчеви, пълни с много поводи за усмивки почивни дни ви желая в края на петъчния работен ден!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт