Трепнат нашите сърца, на 4 стават ОКТОМВРИйските деца

• 69 862
  • 309
  •   1
Отговори
# 105
Ахоййййййй!!!!! Hug
Как сте,октомврийска група!
Ние добре,растем,хубавеем и дивеем.

Голяма новина: Вече не кърмя Саши!!! Mr. Green

Без памперс е от....април сигурно и все още се напикава и нааква доста интензивно.Боря се махна пампито за обедния и нощен сън,но нъцки.Не знам как ще ходи на градина/ако ни приемат/. ooooh!

Иначе нищо ново,децата растата,по цял ден вилнеят навън.Карат се,бият се,пищят..луднала съм. Сега оглеждам за колело без педали за рождения ден и използвам да поцъкам и във форума,че иначе нямам време.
Поздрави на всички ви!!!  bouquet

Добре дошлина АЯ инейната мама! Grinning

# 106
  • София
Деси, честито ви отбиване  Hug

За памперса не ми се говори изобщо  Tired Напредъка ни е 0  ooooh!

Мислех си за вас и вашият прием в ДГ, кога ще ви кажат - септември?

# 107
Да раздвижим малко темата  Hug
Ради е без памперс отдавна, но му се случва на обед да се напишка и нощем редовно, ако не го изпишкам поне веднъж, иначе за всичко си казва.
На градина и ние не сме приети, ще се надяваме септември да обявят повече свободни места и дано поне тогава да ни огрее  Praynig! Иначе Ради тръгна на ясла - утре ще е за трети ден  Rolling Eyes
Какъвто е див и палав ще видят голям зор госпожите и лелките, а и той се "не се давам", "лоша леля", " сърдита съм"  Mr. Green. Нали детегледачката ни има 6 годишно момиченце и той покрай него все в женски род говори.
Хайде лека вечер и повече усмихнати летни дни   bouquet

# 108
  • Deutschland
И аз мога да се похваля,че от 3 седмици спим без памперс през нощта.Казва си детето,но и много често стиска докато не започне много да му се пишка.Иначе любимото му е акането.Отива сам в тоалетната,събува се,взема си книжката с колите и сяда да мъти  Mr. Green

Деси добре завърнала се при не кърмещите  Simple Smile Ние сме с такова колело и е голям кеф с него.Имаме и такава кола .Само като слагаме каската се сърди,но няма как.

# 109
  • Sofia
Ние отдавна сме без памперс през деня,но за вечерния не съм и пробвала  Embarassed Живот и здраве като се роди бебчо съм решила да действаме,защото така или иначе ще се става през нощта и поне ще го изпишквам да няма аварии  Blush
С акането и ние сме голям смях-отива си сам,взела съм му стълбичка и се качва сам и аз ако влезна преди да е готов ми ръкомаха с пръст  Naughty  Laughing да се махам и да му затворя врата.
Ние,по скоро аз, вече сме в очакване или както моя мъж вика "ти от 2 месеца си зараждала"  hahaha Нещо вече си ми тежи да гоня Гуго,да шетам след двамата мъже вкъщи,но пък и бебко е още много малък и ще стискам баджаци,няма как  Whistling

# 110
  • Русе
Здравейте, момичета и дечица!

Много ми се прииска да разбера нещо за вас и като надникнах ето, че темата има лек напредък Simple Smile

Деси, честито отбиване! Саши ще е много здрав и умен явно! След такова кърмене Simple Smile А за теб не ми се мисли чак, как издържа толкова време! Мони  има такова колело и хвърчи като куршум. Сега кара и по-голямо с помощни и на него много му се радва.

divanence , как е бебчо?

plamitoto, малко остана, кога ти е термина? Няма ли някоя нова бременна мама? На мен много ми се иска вече, но за съжаление трябва да отложим момента за сега.....

Ние вчера се завърнахме от море. Мони много слуша и си изкарахме една незабравима почивка. Вече е голям, разбран и сътворява уникални изводи и приказки! Единствения ми проблем с него е храненето - хапва 3 залъка и се е наял. След което започват едни залъгвания, обещания и т.н. по 1 час! Няма още 13 кг.!

Ние сме приети в градина и честно казано от сега започна да ми се свива сърцето как ще му понесе. Лошото е, че и самата аз не съм убедена за себе си, че трябва да ходи като имам баба и дядо на разположение.....

Целувки и пишете по-често! Hug

# 111
  • Deutschland
Онли,бебето расте и хубавее.Много ми е кротичък и миличък.
За градината искам да ти кажа да внимаваш,че Мони може да разбере твоята несигурност и да откаже да ходи на градина.Според мен градината е хубаво нещо.Децата се научават на много нови неща там,имат социални контакти,придобиват имунитет(вики се разболяваше много често в началото,но с времето започна все по рядко.).
Плами,още малко остава.Стискай кълки,че бебо да постои още малко на топличко   Simple Smile >Пожелавам ти да гушкаш една здраво и красиво бебе!

# 112
И според мен децата трябва да ходят на детска градина, тъй като там са сред тяхна среда-деца. Учат се на много работи, а и имат някакъв режим, който се спазва.
И ние от септември ще бъдем първа група. Кога мина това време. Преди две ходини Гери тръгна на ясла. Беше много малка на 1г. и 2м. и ми се късаше сърцето по същия начин, както и на теб Онли, но свикна много бързо и ходеше с удоволствие.
памперса го махнахме още на 1г. и 7м. Бибата беше малко по-зорна. Нея я махнахме на 2г. и 6м. Гери говори много и все едни бисери ръси, понякога се пукам от смях на бисери и чудо:) Laughing сега вече сме на вълна "искам бебе", но иска истинско. А майка й и татко й нещо се дърпат. Преди бях убедена, че искам две деца с малка разлика, но сега нещо все си мисля, че ми е рано още, а детето си иска братче Simple Smile

# 113
  • Лавал-Пловдив
Аз съм за детските градини. Сами ходи повече от година и забелязвам колко много е научил. Когато тръгна беше един бебешор с биберона и памперс, а сега е "гранд гарсон", брои, разговаря с хората, пишка в тоалетна (но са съжаление не иска да ака там), клюкари кака си и батко си, започна да се заиграва с други деца, "чете" книжки (повече ги къса), рисува (най-вече по себе си), облича и съблича се сам (обикновено дрехите са наобратно)...
Това лято си бях у нас, оставих го и него няколко седмици да си почине от градината и с удивление забелязах колко е пораснало момчето.
Ето да го видите:
http://www.facebook.com/media/set/edit/a.4351408791794.2182403.1484863727/
http://www.facebook.com/media/set/edit/a.4413393181365.2183643.1484863727/

# 114
  • Cambridge, UK
здравейте,
ние се върнахме от морето.
вече сме само с нощен памперс, който смятам да махна до 2-3 дена
готвим се за детска градина, като мисля да започна с коластра на LR още от началото на септември, та дано не боледува като в яслата

прегръдки на всички!

# 115
  • Deutschland
Доре,снимките не се отварят.
Усмифчица,какво е коластра на LR?

# 116
  • Лавал-Пловдив
Доре,снимките не се отварят.

Странно,направих ги видими за форумски мами. Още повече, ти си ми и приятел във ФБ, би трябвало да можеш да ги видиш.

# 117
  • Cambridge, UK
divanence. LR са фирма, която се кълне в качеството на продуктите си, основаващи се на алое вера
според рекламата им стратегия тяхната коластра била най-най от всички предлагащи се на пазара
цената е 120 лв за 60 таблетки
според агентите им коластрата, която се продава по аптеките е с надута цена заради многото участници във веригата производител - клиент, а тяхната цена е базирана на уникалното качество и липсата на препродавачи
дано го обясних правилно, изпих 1 бейлис и ме хвана ....  Crazy

# 118
Usmifchica, а какво представлява тази коластра и колко често се дава? Аз давах коластра на Имунокол (около 20лв - 30 капсулки  по 1-2 пъти на ден), но чух добри отзиви за продуктите на ЛР и се замислих да пробвам.

# 119
  • Cambridge, UK
http://www.fit-factor.com/-helt-/913-lr-colostrum-compact-.html
ето малко инфо
дава се по 2 таблетки на ден
според моите приятели, които са дистрибутори на LR при тях цената е висока, защото коластрата била много качествена, само и единствено LR използвали коластрата, която се произвежда първите 12 часа
ако решиш да поръчваш, те са ми направили някакъв код, с който пазарувам с намаление мога да ти поръчам

Общи условия

Активация на акаунт