Трепнат нашите сърца, на 4 стават ОКТОМВРИйските деца

• 69 870
  • 309
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря за инфото  smile3525 Ще се консултирам с нашата докторка и ако нещо реша, ще пиша.

# 121
  • Cambridge, UK
за нищо Simple Smile
аз сега тествам едни билкови отвари, сиропи и мазила, които се бъркат във Вакарел
предлагат мазила за почти всички проблеми, ако някой има интерес ще снимам брошурите

# 122
И ние пием алоетона LR,азсе мажа с техни кремове и козметика ,доволна съм.Даже им станах дистрибутор ,след като  ги пробвах.Мисля да купя и коластрата и пробиотиците да ги пием дружно есенно-зимния период.

Само да питам,защото съм забравила ,как махнахте дневния памперс?Моя човек  става от сънс пълен памперс,и нощем е така.

# 123
  • Cambridge, UK
аз моят го слагах на тоалетната преди лягане и след това слагах памперс, за около 4-5 дни спря да пишка в памперса и му го свалих

# 124
Здравейте мами ,как сте ,исках да ви попитам дали някоя от вас е купувала Detol и какво мисли за него много се чудя да ли да купя за Никола ,и исках да ви попитам вас.
И да ви се оплача, че  ние сме с стафилококи в носа и още не можем да се оправим какво ли не слагахме последно бяхме на капки и ще видим какво е положението след 12.09 ,ами това е от нас .Целувки Simple Smile))))

# 125
Мими1981, и ние много страдахме от стафилококи, лекувах с Бактробан. После сложихме и Превенар - оттогава нещата са доста по-добре. Успех и на вас!

# 126
  • София
Мими, лично аз съм доволна от продуктите на Детол. Ползвам течен сапун, мокри кърпи за почистване на повърхности и дезинфектант за повърхности.

Стафилококи в носа много лесно преборихме с едни капки за очи  Wink Естествено изписани от лекар, но не се сещам точно как се казваха в момента.

# 127
Много ви благодаря за бързите отговори момичета ,капките който са ни изписали са също за очи казват се "Левофлоксан "да се надяваме вече да сме се оправили Simple Smile)))

# 128
Привет и от мен!
Ние сме приети в градина и чакам с нетърпение 10 септември и да заминава. Памперса го забравихме отдавна. И с двете деца аз пък махнах по-лесно нощния ппамперс, отколкото дневния  Joy. Явно все сме наопаки.
Да ви се похваля, че Ева вече е хаджийка. Стигнахме до Израел и Палестина. Изкарахме супер.

# 129
  • Русе
Не е истина - влизам аз да пиша за гадните стафилококи ауреус, за да ми кажете добър УНГ в София и що да видя и вие сте на същата вълна. Та, моля, препоръчайте ми някой, от който сте доволни от личен опит. Казаха ми за д-р Аделина Маркова добри неща. Някой срещал ли се е с нея?

Симеон пие Зелени водорасли и Есенциалните Мастни Киселини на Аква Сорс за подсилване на имунитета преди тръгването му на ДГ. Не знам дали имат ефект, но са отвратителни на вкус тея водорасли.... Намрази всичко покрай тях, в което ги слагам - чай, сок, Данонино..... Гадна работа!

Ева не знам дали е хаджийка, но е по-голяма хаймана и от Симеон!  Joy

# 130
  • Пловдив
Да чукна на дърво, Пепи ми е изключително здрав - от едногодишна възраст пие от комбинираните детски витамини на Nutrilite, както и вит.С (и двете са дъвчащи и много приятни на вкус, даже опаковките стоят на място, което не може да стигне, че злоупотребява Laughing), ако се завърти някакъв вирус, го изкарва почти на крак (само вдига температура - напоследък даже не се и разсополява), като го усетя - давам допълнително Омега 3 и таблетки чесън (пак от същата фирма). Ако имам, давам и ехинацея (пак на същата фирма). Отсъства ми от ясли в най-лошия случай 2-3 дена на месец.
Аз чакам с нетърпение директорката на градината да се върне от отпуска на 03.09, за да коментираме да тръгне заедно с другите дечица на 17.09, а да не чакаме да направи 3г. (реално разликата ще е 20-тина дена). Пепи няма търпение вече да е в голямата градина, ходим вечер, гледаме през оградата, постоянно говори как след 2 седмици щял вече да е в другата градина. Сутринта го оставям в яслите и човека ме изгони от вън - да се обувал и да влизал сам. Даже и целувка не поиска да ми даде.
Да ви се похваля - снощи станах леля. Брат ми си имат момченце - Стефан. Получи се невероятно съвпадение - на вчерашната дата е родена и племенницата на мъжа ми, както и един мой пръв братовчед!

# 131
Ginbay, първо - честит ти племенник!  1stroller
На мен вече ми писна от вируси и от експерименти ту с този, ту с онзи имуностимулатор  ooooh! Искам да ти питам за повече инфо  - тези http://megashop-bg.com/object.php?id=557 витамини ли даваш? И колко често - целогодишно или през есенно-зимния период?

# 132
  • Пловдив
Danishka, точно тези. Давам ги целогодишно. Като абонат ги пазарувам на по-ниска цена. Пак казвам, това не ни спасява от вирусите, но има голямо значение как точно ги изкарва, дали има усложнения, дали се стига до антибиотик.

# 133
  • Пловдив
Богиня, браво на вас. Образовано е вече детето, щом е и хаджийка Simple Smile

# 134
Danishka, точно тези. Давам ги целогодишно. Като абонат ги пазарувам на по-ниска цена. Пак казвам, това не ни спасява от вирусите, но има голямо значение как точно ги изкарва, дали има усложнения, дали се стига до антибиотик.
Да, права си - няма пълно спасение. Аз миналата есен сложих на Цвети ваксина Превенар - постоянно имаше стафилококи, после купихме и инхалатор и тази зима изкарахме доста по-леко от предната. Но пак преболедувахме няколко вируса  ooooh!
Последен въпрос - тези витамини от къде ги купуваш, има ли ги по аптеките?

Общи условия

Активация на акаунт