ПЛЕВЕН - 150

• 63 152
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Калинчи, Д-р Ненов - АВИС МЕДИКА.

# 106
айдеееее, пак замря темата

# 107
Хайде да се пораздвижи темата В детските градини на децата ви ще има ли тържества по случай 8-ми март?

# 108
Чудех се дали да се оплаквам, ама като сте рекли да раздвижваме темата, да я раздвижим  Laughing
Калинката е с пневмония. Ходи си с един абокат и сутрин и вечер сме в детско за манипулации.
Раздвижваме се - от нас в клиниката, от клиниката у нас  Crazy
Друго за споделяне нямам, предвид така стеклите се обстоятелства.

А, ето една хубава оферта на КК "Албена" - http://www.albena.bg/bg/offers/view/id/153
Смятам да възползвам родителите си. 8-ми септември е чудесно време да си починеш от почивка в разгара на лятото  Sunglasses

# 109
Благодаря, Бранимира.
Днес ще я заведа при Поля Божинова, която е УНГ. Разбирма, че изписва и хомеопатични.
Ако ви представлява интерес ще дам отзиви.
Планирала съм да я водя и при Стефан Мирчев  в Окръжна болница.

А относно пневмонията-гадна работа, но венозните АБ ще си свършат работата, и то бързо!

# 110
Дикси, съжалявам за Калинката. Дано скоро се оправи.
И на нас често ни се случаше тая история между третата и шестата година. Накрая на Митака даже не му пукаше - първите пъти беше голям рев, докато го сложат, а накрая сам си даваше ръката.

# 111
  • София
Уф, Дикси, гадна работа. Грип ли изкара детето или направо пневмония?

# 112
О, Дикси, много неприятно. Да оздравява Калинката! Hug
Много са коварни тези пневмонии. Моите пърлежи досега по веднъж са боледували от тази гнус.
Велина в Канада я лекуваха с орален антибиотик, много бързо оздравя детето, докато при Марина беше страшен кошмар. Добре, че я преместихме в Детско да я излекуват, че щяха да я уморят онези некадърници в Авис Медика. Close

# 113
въпрос към имащите по-големи ученици - да сте чули нещо, че в Четвъртък и Петък няма да се учи??

# 114
  • София
въпрос към имащите по-големи ученици - да сте чули нещо, че в Четвъртък и Петък няма да се учи??

Виксън, това им е зимната ваканция на децата, обявена още в началото на учебната година. Wink

# 115
Започна обичайно  Simple Smile
Температура, гърло, кашлица, дрън-дрън...Обаче след 3-ти ден прием на АБ през устата, температурата не падаше под 39,5 - 39,7. Направихме му снимка и така.
Ще мине и това  Crazy

Зимна ваканция 2 дни ли?  Laughing

# 116
Начало и край на ваканциите с изключение на лятната през учебната 2011/2012 година:
29.10.2011 г. – 01.11.2011 г. вкл.   есенна   
24.12.2011 г. – 08.01.2012 г. вкл.   Коледна   
23.02.2012 г. – 26.02.2012 г. вкл.   зимна   
07.04.2012 г. – 16.04.2012 г. вкл.   пролетна и Великденска за І-ХІ клас   
12.04.2012 г. – 16.04.2012 г. вкл.   пролетна и Великденска за  ХІІ клас   

# 117
  • Пловдив
Мацки,търся нощувки в гр Плевен за един човек-5 вечери ще се нощува.Гледам в нета някакви космически цени-50-60 лв в хотелите.
Да ме насочите към нещо по-изгодно или са си такива цените.Може да е къща за гости,квартири и т.н
Благодаря предварително  Hug

# 118
Здрасти и от мен. )

Дикси, дано бързо да оздравява Калин. Много болни напоследък, ужас.

Ваканцията е междусрочна. ) За всички ученици.

Аз приключвам с единия курс и тъкмо си правех сметка как сутрините съм свободна. Е да, ама не съвсем. Сега ще пуснем един друг курс в нашата зала, но...трябва да ходя да им отключвам сутрин.
Ако има свободен човек в периода 9.30-12.30ч за шляене по улици, кафепиене, спорт и всякакви такива...да ми звънка. )))))

♥Elfita♥, ако човека е с кола, мога да му препоръчам мотел Гривица. Намира се на 2-3км. от града (от там до центъра се стига за 15мин) и цените са много поносими, а стаите отлични.

# 119
  • Пловдив
♥Elfita♥, ако човека е с кола, мога да му препоръчам мотел Гривица. Намира се на 2-3км. от града (от там до центъра се стига за 15мин) и цените са много поносими, а стаите отлични.

да,с кола е
ще го преслушаме този мотел

Общи условия

Активация на акаунт