ПЛЕВЕН - 150

• 63 147
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Валенце, за това попитах.  Понеже и нашата каза, че ще сложи амалгама. А аз много се дърпам и искам керамика. Ама...де да знам вече.

Дикси, ти също си правила зъбки на Митко, с какви пломби са?
И все пак като медицинско лице да кажеш, проблем ли са пломбите от амалгама на млечен зъб?

# 91
  • София
Мира, и аз исках бяла, предложих да си я заплатя, ако касата поема амалгама само. Зъболекарката ни не едетска такава, но от 8 години се лекуваме при нея, и децата на прегледи при нея водя, имам и доверие. Само амалгама за млечните зъби по посочената причина- киселината, която се използва за белите пломби и която вреди на млечните зъби. Peace

# 92
Валенце, уффф, до сега четох тук една стара тема и един зъболекар обяснява различните видове материал. Та има и по-добро от амалгамата за детски зъб, ама ще видим.
Ще я попитам утре пак за това нашата зъболекарка.

# 93
Мира, Митко има две пломби на млечните си зъби. Едната е червена  Mr. Green, а другата амалгама. И двете нямат 6 месеца откакто са слагани. Не ме притеснява нито един материал, скоро предстои да ги подмени така или иначе. Вече има един постоянен и един силно клатещ се  Laughing

# 94
Дикси, мерси. )
То и при Калина няма да се задържат дълго, но все пак 1г. минимум.
Но зъболекарката ми показа, че вече един от долните, предни зъба леееко се клати. ) направо се шашнах. )

# 95
Аз ще пиша писмо до кмета и до инспектората защото съм против в градината да има сборни групи.Много травмиращо е за самите деца и ме е яд че доста често взеха да сформират сборни групи.Все си измислят причини заради студове заради празници и еди си какви....

# 96
Здравейте момичета,
отново един въпрос - издирвам един човек ,на който имах само GSM ,но сега номера не съществува.
Той трябва да живее ,или в с.Милковица ,или в Гулянци.
Ако имате познати оттам ,моля да ми кажете,за да им дам името .

Искам да благодаря на Номадка и Ричко ,които се отзоваха на предното ми запитване  bouquet

На всички вас ,желая приятен уикенд.

п.с. Колко струва под наем една малка кола  newsm78- дайте ми някой линк Praynig

# 97
ffr, хахаха, вече ме разбиваш с тези хора дето издирваш...)))))
А за кола, виж по автокъщите, имат си ценоразписи в зависимост от времето на наемане и т.н.

Уффф, аз пак с проблем. Калина от около седмица се изпуска с по 2-3капки в пликчетата. Сеща се, че и се пишка чак след като вече е пуснала няколко капки в гащите. Обясняваме, че трябва да казва по-навреме, че и се прави пиш (не че сама не се оправя), но се случва 1-2пъти на ден, особено като се е заиграла. Тя като беше малка не ми ги правеше тези номера, сега почна.
Освен с подсещане, някакъв друг метод за справяне? (щото и аз вече съм отвикнала през час да я карам да пишка)

# 98
# 99
ffr, хахаха, вече ме разбиваш с тези хора дето издирваш...)))))

Търся само един човек. Peace

Видях по-напред,че още една жена ви е питала за някой ,но не съм аз.

Дикси, мерси за линка. bowuu

# 100
ffr, о, извинявай тогава. ) помислих, че е същата дама.

# 101
мммммммм, снощи имахме мероприятие на базата........беше УНИКАЛНО И НЕЗАБРАВИМО....просто ВЕЛИКОЛЕПНО
Ако някой проявява интерес да погледа снимки https://www.facebook.com/media/set/?set=a.374961559183642.96188. … 245218&type=1

На всичко отгоре като приключи всичко и се прибрахме да поспим, в 2:00 часа звънна телефона........родило ни се е първото конче за тази година, жребче. Да ни е живо и здраво!

Днес пък бяхме на детски РД. Беше весело, само дето Бели я облякоха с една рокля на Барби и тя реши, че си е нейна. Лошото е, че дойде моментът, в който трябваше да я съблече и да я върнем. Да, ама не! Направих 20 обиколки на заведението, гонейки я и накрая я сгащих в едно ъгълче. Така се беше стегнала, че няма събличане, но ........... успях, макар и със заплахи  Confused Ужас! На всичкото отгоре като донесоха тортата на рожденика и тя му духна свещичките  Embarassed Еми то толкова бързо стана, че аз не можах да реагирам Shocked

това за сега.........отивам да лягам

# 102
Нели, честито за кончето. )
Събитието хубаво, ама що не каните?. ))))) то само за отбрани гости явно.

И ние днес отиваме да празнуваме РДто на баща ми (беше вчера) та ще е едно голяяяяямо ядене. Но просто не може човек да устои на питката на баба ми. )

# 103
  • Плевен
Честит рожден ден на Митко и Бужи! Весели, здрави и щастливи!

Нели, видях снимките във ФБ от събитието. Много оригинално място сте избрали. Браво! Grinning

Ослушвам се аз ... пък то имало нова тема.  Embarassed

# 104
Моля, препоръчайте ми добър УНГ специалист в Плевен! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт