ПЛЕВЕН - 150

• 63 137
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Валенце, ако ти не успееш да си забраниш да мислиш за болести, аз ще се погрижа! Как точно още не ми се е избистрила идеята, но все ще ми хрумне нещо  Laughing

Ще пусна картоненият "десерт", но малко по-късно, че още не сме приключили с празнуването на рожденния ден. Приготвям се за гости  Crazy

Виксън, Кати, благодаря! Ето така се обявяват събития  Grinning

Хоп, нова визия на сайта. Харесва ми  Simple Smile

# 76
Честити рожденници -Митко и Бужи !

Да са ви живи и здрави момчетата !  bouquet

# 77
  • София
Валенце, ако ти не успееш да си забраниш да мислиш за болести, аз ще се погрижа! Как точно още не ми се е избистрила идеята, но все ще ми хрумне нещо  Laughing

Аз идеята я имам, ама възможността я нямам, като време. Трябва ми психиатър, дотам съм я докарала.

# 78
Честит Рожден Ден на Бужи! Страхотни подаръци, много забавления и игри!

Валенце, вземи се поуспокой малко с тези болести и деца. Всички боледуват, понякога се струват малко повече неприятности на главата, но минават.

# 79
Извинете ме първо ! Не знам дали това е правилната тема

Търся една жена от Плевен, и не знам как да я открия ако тук може някой да ми помогне много ще съм ви БЛАГОДАРНА  Hug

# 80
Извинете ме първо ! Не знам дали това е правилната тема

Търся една жена от Плевен, и не знам как да я открия ако тук може някой да ми помогне много ще съм ви БЛАГОДАРНА  Hug

Правилната тема е. Аз я познавам  Wink

# 81
фтал, хахаха. )))))

Деси-тта, е дай някакво инфо де, как ще я намериш иначе. )))))

# 82
Казва се Теофана, 68 или 69 година е родена. Съпругът и се казва Асен, има две деца Моника и Ивелин и е  завършила е ИНДУ /педагогика/.
 Това е което знам.

# 83
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БУЖИ! ДА РАСТЕ ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И УСПЯВАЩ! ВЯРВАМ , ЧЕ ПРАЗНИКА МУ Е БИЛ НЕЗАБРАВИМ! МИЛЕНЧЕ , ЧЕСТИТО И НА ТЕБ!   bouquet

# 84
Валенце,предлагам ти Ангел да те избави от лошите мисли за болести, по какъв начин обаче,той си знае  Wink Радвам се ,че всичко е добре  Hug

Тъкмо свикнах със старата визия на сайта и айде,нова  Crossing Arms

Деси-тта,не мога да ти помогна.

# 85
  • София
Валенце,предлагам ти Ангел да те избави от лошите мисли за болести, по какъв начин обаче,той си знае  Wink Радвам се ,че всичко е добре  Hug

Ха ха, Ди, милия ми Ангел тепърва си възвръща силите след отит. Завалията, никога от шести клас насам не помни да е боледувал, да кихне дори. Сега тоя грип му разказа играта. Не го бях виждала болен, два дни лежа и пъшка, щото му "бливочка" ухото Mr. Green. Сега колежките му капят капки, дет вика той всеки ден различна го натиска, ама явно и те не са толкоз добри. Laughing
 Днес за първи път правихме кариес на Мими. За моя изненада, приятна, детето не помръдна грам от стола, точно за десет минути свършихме работата. Тя, милата, си мислела, че машинкте на зъболекарите са като "оново нещо, с което тати пробива дупки в стената" Crazy. После и дадоха да пооправи зъбите на куклата си  с истински инструменти.
Иначе с гълтането все още не сме се оправили съвсем, яде, ама не като доброто ми прасенце, бааавно яде, страх я е да гълта и това си е.

# 86
Валенце, ехе, браво на вас, щом за 10мин са и оправили зъба. ) Ама това с пломбата ли?
Защото и аз водя Калина, но то е ходене поне 2-3пъти преди пломбата.
Да оздравявате вече и да ви се махат болестите от главата.

# 87
  • София
Мира, образно 10 минути, не съм засичала, но стана мноооого бързо. Просто детето стоя абсолютно спокойно и затова. Направо пломба и сложиха, съвсем малък беше кариеса.

# 88
Валенце, е, браво на вас. )))) При нас нещата стават по-бавно, защото на Калина и омръзва да стои. И ходим по няколко пъти.
Каква пломба ви сложи?

# 89
  • София
Мира, амалгама сложи, категорично каза, че на млечен зъб не се слага бяла. Бялата се обработвала с някаква киселина и тази киселина вреди на млечния зъб.
Според меоето компетентно диагностично мнение Мими е развила дисбактериоза от гадния Клацид. Confused...ама по горе писах, че май няма да говоря за болести Blush

Общи условия

Активация на акаунт