ПЛЕВЕН - 150

• 63 163
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
  • София

То за тъщите има много вицове, знаете  Mr. Green
Има  та! Аз съм на път да стана участник в един такъв виц с моите зъби, а именно:
Тъщата трябва да има само два зъба- единия- за да отваря бирата на зетя, другия- за да я боли! Laughing

# 136
А с какво ще си пука доматите? И за това си трябва зъб.

Фазите на жената - първо ядосва баща си, после ядосва мъжа си и последната - ядосва зет си  Peace

# 137
Аз ще бъда добра тъща и ще ме обичат зетьовете  Mr. Green
Абе,не знам,ама във форума има цяла тема за свекървите ,за тъщи не съм срещала  Simple Smile

# 138
Аха. Ама защото сме предимно женски състав. Laughing

# 139
Дерзайте, бъдещи тъщи  Mr. Green

Десет Прости Правила да Излизаш с Дъщеря Ми:
Правило едно: Ако отбиеш в моята алея и бибиткаш, най-добре е да доставяш пратка, защото със сигурност няма да вземеш нищо от тук.

Правило две: Не докосваш дъщеря ми пред мен. Можеш да я поглеждаш, стига да не гледаш под врата й. Ако не можеш да удържиш очите или ръцете си далеч от тялото на дъщеря ми, ще ги премахна.

Правило три: Наясно съм, че се смята за модерно момчетата на твоята възраст да носят панталоните си толкова свободно, че изглежда, че ще им паднат от ханша. Моля, не приемай това като обида, но ти и всичките ти приятели сте пълни идиоти. Все пак, искам да съм честен и широко скроен по този въпрос, затова предлагам този компромис: можеш да идваш до вратата ми с бельото си на показ и панталони с десет размера по-големи и аз няма да възразя. Въпреки това, за да съм сигурен, че дрехите ти няма всъщност да паднат, докато излизаш с дъщеря ми, ще взема електрическия си пистолет за пирони и ще прикова панталоните ти сигурно към кръста ти.

Правило четири: Сигурен съм, че си чувал, че в днешно време секс без използване на “предпазен метод” от някакъв вид може да те убие. Нека да се изясня, когато опира до секс, аз съм предпазителят и ще те убия.

Правило пет: Обикновено се приема, че за да се опознаем, трябва да си говорим за спорт, политика и други злободневни теми. Моля те, не прави това. Единствената информация, която изисквам от теб е да посочиш кога очакваш да доведеш дъщеря ми жива и здрава у дома и единствената дума, която има нужда да кажеш по този повод е “рано”.

Правило шест: Не се съмнявам, че си популярен младеж с много възможности да излизаш с други момичета. Нямам проблем с това, докато дъщеря ми не е против. В противен случай, веднъж, щом си излязъл с моето момиченце, ще продължиш да излизаш с нея и с никой друг, докато тя не приключи с теб. Ако я накараш да плаче, аз ще те накарам да плачеш.

Правило седем: Докато стоиш в хола ми, чакайки дъщеря ми да се появи и измине повече от час, няма да въздишаш и да се въртиш. Ако искаш да си навреме за киното, не трябва да излизаш по срещи. Дъщеря ми се гримира, процес, който може да отнеме повече време, отколкото да се боядиса мостът Голдън Гейт. Вместо просто да стоиш там, защо не свършиш нещо полезно, като например да смениш маслото на колата ми?

Правило осем: Следващите места не са подходящи за срещи с дъщеря ми: Места, където има легла, дивани и каквото и да е, по-меко от дървен стол. Места, където няма родители, полицаи или монахини в полезрението. Места, където е тъмно. Места, където се танцува, държат се ръце или има щастие. Места, където температурата е достатъчно висока, за да накара дъщеря ми да носи шорти, бюстиета, къси блузи или каквото и да е, различно от гащеризон, пуловер и пухено яке – закопчано до брадичката й. Филми със силна романтична или сексуална тематика трябва да се избягват; филми, които включват моторни резачки са добре. Хокейни мачове са добре. Домове за възрастни хора са по-добре.

Правило девет
: Не ме лъжи. Може да изглеждам шкембелия, оплешивяващ, глупак на средна възраст. Но по въпроси, имащи връзка с дъщеря ми, съм всезнаещият, безмилостен бог на твоята вселена. Ако те питам къде отиваш и с кого, имаш един шанс да ми кажеш истината, цялата истина и нищо друго, освен истината. Имам пистолет, лопата и пет акра зад къщата. Не си играй с мен.

Правило десет: Страхувай се. Страхувай се много. Много малко ми трябва да сбъркам шума от колата ти на улицата с вертолет, снижаващ се над оризище до Ханой. Когато Агентът вътре в мен започне да действа, гласовете в главата ми често ми казват да почистя оръжията си, докато чакам да доведеш дъщеря ми у дома. Веднага, щом спреш на улицата пред дома ми, трябва да излезеш от колата си с двете си ръце така, че да ги виждам ясно. Кажи паролата за влизане, оповести с ясен глас, че си довел дъщеря ми безопасно и рано, после се върни в колата си – няма нужда да влизаш вътре. Лицето с камуфлажна окраска на прозореца е моето.

МОЛБА ЗА РАЗРЕШЕНИЕ ДА ИЗЛИЗАШ С ДЪЩЕРЯ МИ

ЗАБЕЛЕЖКА: Тази молба ще е непълна и ще бъде отхвърлена, освен ако не е придружена от пълно финансово извлечение, история на предишна работна заетост, шофьорска книжка, родословно дърво и настоящ сертифициран медицински картон (включително тест за наркотици) от лекаря ти.

1. ИМЕ _______________________________ ДАТА НА РАЖДАНЕ ________________

2. ВИСОЧИНА ______________ ТЕГЛО __________ I.Q _______
СРЕДЕН УСПЕХ В УЧИЛИЩЕ____________

3. ЕГН # _____________ ШОФЬОРСКА КНИЖКА # __________________

4. РАНГ В КВАРТАЛНАТА ДОБРОВОЛЧЕСКА ОРГАНИЗАЦИЯ____________________________

5. ДОМАШЕН АДРЕС __________________________________ГРАД  ___________ П.К. __________

6. Имаш ли един родител от ЖЕНСКИ и един от МЪЖКИ пол?______________________________
Ако Не, ОБЯСНИ ______________________________________________________

7. От колко години са женени родителите ти ________________________________

8. Притежаваш ли ван? ______ Пикап с огромни гуми? ______ Водно легло? _________  
Имаш ли обица на ухото, на носа или на пъпа или татуировка? _____________________  
(Ако “да” на което и да е от #8, прекрати попълването на молбата и напусни помещението)

9. С 50 думи или по-малко, какво значи “КЪСНО” за теб? ______________________________

10. С 50 думи или по-малко, какво значи “НЕ ДОКОСВАЙ ДЪЩЕРЯ МИ” за теб? ______________
____________________________________________________________________________________

11. С 50 думи или по-малко, какво значи “ВЪЗДЪРЖАНИЕ” за теб? ______________________

12. Коя църква посещаваш _____________ Колко често я посещаваш ______________________

13. Кога ще е най-удобното време да интервюирам баща ти, майка ти и свещеника/равина ти? ___________________

14. Отговори, като попълниш празните полета: моля, отговряй свободно. ВСИЧКИ отговори са поверителни.
(Това означава, че няма да кажа на никого – никога – обещавам)

a) Ако по мен стрелят, последното място по тялото ми, което искам да е ранено е __________________
b) Ако ме бият, последната кост, която бих искал да е счупена, е ________________________  
c) Мястото на жената е в _______________________________________________
c) Нещото, което се надявам да не ме питат в тази молба, е _____________________
d) Когато срещна момиче за първи път, първото нещо, което забелязвам в нея е _______________________
(ЗАБЕЛЕЖКА: Ако отговорът започва с “Ц” или “З”, прекрати попълването. Напусни помещението, като си държиш главата ниско. Бягането на зиг-заг е препоръчително.)

15. Какъв искаш да станеш, АКО пораснеш? ____________________________________  

ЗАКЛЕВАМ СЕ, ЧЕ ЦЯЛАТА ПРЕДОСТАВЕНА ПО-ГОРЕ ИНФОРМАЦИЯ Е ВЯРНА И АКУРАТНА, СПОРЕД МОЕТО ЗНАНИЕ, ПОД ЗАПЛАХАТА ОТ СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ, РАЗЧЛЕНЯВАНЕ, ДРЕВНОИНДИАНСКО ИЗМЪЧВАНЕ С МРАВКИ, ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ШОК, КИТАЙСКО ИЗМЪЧВАНЕ С ВОДА И НАБУЧВАНЕ НА БАМБУК.

Благодаря за интереса. Моля, допуснете четири до шест години за обработка. Ще бъдете писмено уведомен, ако сте одобрен. Моля, не се опитвайте да се обаждате или да пишете. Ако опитате каквато и да е комуникация, преди молбата ви да е одобрена, ще доведе до автоматична дисквалификация. Ако молбата ви е отхвърлена, ще бъдете уведомен от двама господа с бели вратовръзки, носещи калъфи за цигулка (може да искаш да си пазиш гърба)

Все още ли искаш да излизаш с дъщеря ми?:

_____ Да, моля приемете молбата ми
 _____ Аз, ъм, не, ъ, мисля, че съм сгрешил къщата...

# 140
Дикси, пожелавам ти и момиченце, че тогава вместо да се смееш, ще има да дърпаш камуфлажирания си мъж от прозореца, стиснал здраво предмет наподобяващ оръжие ...
 Дикси - smile3512
                                                  Емо - #Sniper

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 14:22 от Viksun

# 141
Здрасти. )
Може ли да ми кажете телефон на НОИ, на който да проверим кога ще изплатят един болничен. Че вече повече от месец мина.

# 142
Мирама, пробвай на 884411
884413.
Или от тези телефони, искай да ти дадат този, на който ще получиш исканата информация.

# 143
  • Пловдив
Здрасти. )
Може ли да ми кажете телефон на НОИ, на който да проверим кога ще изплатят един болничен. Че вече повече от месец мина.

Законовият срок е 15 работни дни от представянето на всички документи от работодателят.Явно има проблем с документите,за да го бавят толкова.По телефон знам,че не дават инфо.Пишете мейл-отговарят бързо

# 144
♥Elfita♥, това за всички ли важи?
И държавни служители?

# 145
  • Пловдив
Mirama ,да,за всички-изплащат до 15 работни дни.обикновено по-рано ги превеждат обаче
ако човека си има пик код,може лесно да види какъв е проблема
не пренебрегвай и комуникацията по мейл-много е удобно и бързо

# 146
хаха, голяма веселба с тия тъщи и свекърви

Да се включа и аз към лошите новини - И двете ми момиченца са болни и са на АБ. Лора е с температура 39,4. Давах и Хексалгин даже. Направо е ужасно. Има много силна хрема, киха, кашля, очичките и плуват и е като дробче. Направо да ти се скъса сърцето. Само премрънква лекичко и се жалва горкичката. Кака и пък беше с 38,6, но не е така зле. При нея най - гадна е кашлицата. Толкова е суха, че няма изкашляне. Направо и се качва храната в устата.  Текат сополи, реве......понеже така и така си е глезла. Просто вече  Crazy Моля се тия антибиотици да подействат и най - страшното да сме го минали вече  Praynig

За тържество в яслата по случай 8 - ми март изобщо не знам. Знам само, че миналата година имаше и го пропуснахме, защото аз бях с висока температура и бременна. Просто нямаше как да ида на тържеството (не можех да стана от леглото ) и съответно не пратих детето на ясла (щеше да е единственото без мама, на празника на мама ). Много ми беше мъчно, защото чаках празника с  нетърпение и по - точно тържеството, но нямаше начин. Дано тази година да имаме късмет.

# 147
Neli, дано се оправяте бързо. Това малко бебе с температура е някакъв ад.

Дани и той точно приключи с поредния си антибиотик - този път заради близо 40 гр. температура и възпаление на ухото, но поне до кашлица не стигнахме. Аз самата обаче карам някакъв вирус на крак вече над седмица, с много лоша кашлица нощем. Писна ми и от зимата, и от болестите  ooooh!

# 148
Нели, съчувствам ти. Снощи и аз чувах Бела как кашля. Даже на моменти се стрясках, че е Калин, толкова силно кашля Бела  Cry  Бързо оздравяване и на вас  Hug
На нас поне ни дадоха флаконите да ги правя вкъщи събота и неделя, че това ранно водене в детско за манипулациите беше гадно - в 7.30 го водех. Дано само абоката не реши, че му е време за смяна, защото не се наемам да му търся вена. За този абокат, който му е в момента го бодоха 6 пъти  Shocked

Писна ми и от зимата
Това и аз го споделям вече.

# 149
  • София
Аз за първи път мога да кажа, че намразих зимата тотално. Много им се събра на моите деца- по новогодишните празници тая тежка варицела, ама много тежка, особенно при голямата. Две седмици по-късно грип, който всяка година карат, но досега не се е стигало до някакви усложнения, преминаваше си сам. Е, сега се наложи да включим тежката артилерия, антибиотика, че Бубка получи и алергия към Зината накрая и така. Така се бях стресирала, че държах Мими вкъщи две седмици след като беше напълно оздравяла, а Бубка въобще не съм я пускала този месец на училище, от понеделник живот и здраве. Лекарите ми казаха, че варицелата, която хората я имат за леко детско заболяване, срива невероятно много имунната система. Сега ги тъпча с какви ли не подсилващи, основвно хомеопатични и билкови. От Респивакса се отказах и мисля, че добре направих.
 С антибиотика нали давате пробиотици, майките на болничките деца?
Скорошно оздравяване!
Да споделя, че аз направо си се върнах в първи клас, оказа се, че съм забравила неща и от тази част на живота си Blush. Наново се учих как точно става пресмятането на 9+8 примерно. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт