ПЛЕВЕН - 150

• 63 119
  • 749
  •   1
Отговори
# 690

Viksun ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на твоя буйна глава!Да е жива и здрава,щастлива и много любов smile3525 smile3525 smile3525

П.С. Atrakcia,видях 1-вата страницата може ли и мен да ме добавите с синът ми!БЛАГОДАРЯ!

# 691
Мами здравейте. Моля дайте малко информация за детска ясла Дружба и Щастливо детство. Скоро се преместихме в Плевен и ми предстои да пускам дъщеря ми на ясла. Хич не съм на ясно кога се подават документи, по принцип сме за на есен. Ще съм благодарна ако ми помогнете. Ние жиевеем на Гренадерска и тези двете са ми най-близо май.

# 692
ONANA ,сестра ми ще пуска малкия в Щастливо детство,приет е,а сестра ми живее точно срещу градината Hug
Документите ги подаде в началото на януари,доколкото си спомням
Градината много ми харесва,за Дружба също е добра градина на една позната малката е там тя също живее на Гренадерска Laughing
Ти защо не идеш да питаш може пък да ви вземат,тука една майка се беше забавила с документите и ги приеха,тя подаде преди 2 седмици  Peace Успех от мен

# 693
Да аз ще ида и в двете утре да питам, и да пробвам да я запиша. И аз така предполагах, че съм закъсняла за щастливо детство, ама и Дружба чух че е добра. Притеснявам се защото детето ми е свикнало само с мен. Знаете как е, без баби, по-чувствителна е , пък знам че в Щастливо детство пускали и майката в началото.

# 694
Мами здравейте. Моля дайте малко информация за детска ясла Дружба и Щастливо детство. Скоро се преместихме в Плевен и ми предстои да пускам дъщеря ми на ясла. Хич не съм на ясно кога се подават документи, по принцип сме за на есен. Ще съм благодарна ако ми помогнете. Ние жиевеем на Гренадерска и тези двете са ми най-близо май.
Ясла Дружба е хубава като база. Доколкото знам от познати записването не е лесно. Но не са доволни от гледането на децата. Няколко ги преместиха. Последното дете го вземат към 17 и нещо. Ако закъснееш, ти правят забележка.

# 695
Здрасти, леко си закъсняла с подаване на документите за наесен, тъй като вече излязоха списъците с приетите деца. Принципно сравнително ненаблизо ти се намира детска ясла "Чайка" намираща се на ул."Десети декември"№40 или за по-лесен ориентир, като се пуснеш от кв.Дружба към бул.Христо Ботев накрая на втората пресечка отдясно  Grinning Тя е доста голяма и е само ясла и то с 8 групи, и ако сега подадеш документи ще ти кажат, че няма място, но че има вероятност наесен да ви вземат.  Wink Друга голяма ясла има в кв.Сторгозия, но въпрос на ваша преценка спрямо транспорта който ще ползвате. За споменатите от тяб ясли съм чувала само хубави неща.

Дикси какво стана бе жена, да не ви отвлякоха с караваната?

# 696
Някоя може ли да ми даде мнение за това?

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=908304
Става въпрос за вътреочни лещи...

# 697
Ами те отдавна ги правят тези операции във Военна болница. Имат доста пациенти.

# 698
Ами те отдавна ги правят тези операции във Военна болница. Имат доста пациенти.

Аз не питам от кога...) а искам мнение някакво. ) познат, приятел и т.н., който да си е направил такава и да е доволен.
Защото по публикуваните резултати, които чета....нещо не ме обнадеждават особено.

# 699
  • Плевен
Щом имат доста пациенти ... значи има доволни. Може би не са толкова популярни нашите лекари, че масово се ходи до Варна.

# 700
Уффф, то броя на пациенти ако беше показател за добре свършена работа...))))
Четейки и успеваемостта в изследвания провеждани в Германия и САЩ, едва 23% имат пълна успеваемост.

# 701
Благодаря мами, питах в Щастливо детство и директорката ще ми вземе молбата макар, че шанса ми е почти нулев Simple Smile Кажете моля за градините пак ли така се подава, от януари за на есен. А тези обединените заведения нямат ли прием и на пролет? И там ще ходя да питам. Тука до нас са Незабравка и Звънче.

# 702
Ние сега сме в "Звънче" и ходих още на 6 януари да подам молба за класирането, което винаги излиза около 24 май и бяхме 8-ми в списъка. Имай предвид, че те имат и яслена група и всъщност децата, които приемат като бройка не е много голяма, защото просто допълват останалите места. По мое наблюдение и разпитване на майки, чиито деца са в други градини стремежът на повечето директорки е да приемат колкото може повече деца, групите стигат дори до 30-32, само за да си осигурят по-голям бюджет. Абе да стигнете до там ще ти разкажа повече впечатления.

# 703
С градините е лудница....
А с училищата и предучилищната от 5г е още по-голяма.
Другата седмица тръгвам пак на обиколка. Ако няма нищо удовлетворително, в инспектората.

Сега друг въпрос. )
Някоя от вас да има детско ТУТУ?

# 704
Мира,  ти  нямаш ли някакъв резултат с вашата предучилищна още  ooooh!Ще следя как се развиват нещата  при васм че и при нас предстои и   следващата година ми е за събиране на всякаква информация по темата. Иначе туту имаме, но   едва ли ще ти свърши работа  от разстояние Simple Smile В спорт депо продаваха- видях че в Плевен са открили техен магазин.Провери там

Общи условия

Активация на акаунт