SUPERNATURAL: Ruby

• 43 034
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
Би, да взема и аз да ти дойда на гости да видя копието...

тя Изи първа се е записала... ама... и аз така след нея да поопипам останките

# 196
  • София
Момичета, идвам с въпрос този път: първата сцена с Кас от този клип имате ли идея от кой епизод е? Или е от bloop-ърите? Ужасно много ми харесва усмихнатият Миша, а и с този прекрасен глас...  Heart Eyes Blush

Иначе 7ми сезон много ми харесва засега, трябва да кажа, че левиатаните и на мен ми се сториха забавни(нали Смъртта това каза) докато бяха в Кас и го караха да се усмихва, нищо, че беше злобничко. Луци също ми става все по-интересен.  Whistling

# 197
Oт Season 5 Gag Reel-a e, иначе от заснемането на 5.18 'Point of No Return'.

# 198
Боже, какво ще правим толкова време без епизод, много големи паузи, не се живее така.

# 199
  • # супернатурална #
Oбичам танците. По-скоро да гледам, 'щот' вертикално съм абсолютно дърво hahaha , ама сигурно зависи и от партньора. Ей с този бих се раз***ла от танци:

Моля те, кажи кои са *** , че много неща ми минаха през главата, ама или е с ** или е с **** - *****  Laughing Иначе, и аз (каква изненада  Mr. Green ) с удоволствие бих потанцувала с него. Ще го оставя да наложи своя ритъм - кеф му бързо, кеф му бавно, кеф му бързо-бааавно, бързо-бааавно.  Rolling Eyes Ако ще и един валс да ми извърти, важното е на финала да сме задъхани и запОтени   Joy

Боже, какво ще правим толкова време без епизод, много големи паузи, не се живее така.

Слънце, офертирай ме нещо  Flutter

# 200
Слънце, освен да гледаме снимки, нищо друго не ми хрумва. Ама и да ги коментираме де Mr. Green Кво ще кажеш? Grinning

# 201
  • # супернатурална #
У вас или у нас  Joy

# 202
  • София
Нещо против да се присъединя?  Flutter

# 203
Ми амор,
Всички варианти са правилни Mr. Green . Слагам три звездички, защото обичам тази бройка Flutter Whistling , а не че липсващите буквички са толкова.
Давайте снимка и да почваме Joy .
Първо обаче да гласуваме за Дийн, но от 'Gilmore Girls' - http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2012/02/tvs-most-crushwo … lmore-girls1.html .

# 204
У вас, у вас Laughing

Oniyuri, как може да имаме против - колкото повече, толкова повече.

Обаче. На мен prikachi ъгейн не ми работи, така че някой да слага бързо снимка, че ми се спи Mr. Green

# 205
  • # супернатурална #
Ох, добре. Щом съм домакиня, да сервирам предястието

Отивам в кухнята да дегустирам основното, да не се изложа нещо  Laughing

# 206
Направо си вика: Би къде си? (търка ръцете, за да прикрие треперенето и гледа замечтано) Аз съм готов ...  Mr. Green

Сложете един прибор и за мен  Praynig

# 207
Въх, какво предястие Grinning Аз, тъй като няма да дочакам основното, ще сервирам тук една дабъл закуска да си я отворите утре. Grinning

# 208
  • # супернатурална #
Ох, то основното като го опитах няколко пъти и свърши. Лягайте сега, а утре сутрин ще ви направя кафе  Wink

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 01:06 от Г. Краули

# 209
  • София
Момичета, аз да ви поднеса закуската:

И да ви се похваля, че сънувах Кастиел.  Heart Eyes Blush

Общи условия

Активация на акаунт