SUPERNATURAL: Ruby

• 42 950
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
  • гр. София
Дейна, да знаеш, че снощи те сънувах  Grinning
Само дето не помня какво се случи. Обаче беше хубаво. Ела довечера пак, ще се постарая да запомня съня си  Grinning

# 181
  • # супернатурална #
Ми дано дойде, а ако доведе и компания, да се похвалите  Laughing

Колкото и да се оглеждам, не виждам нещо подобно на нашите момчета. Ама Импалка е права, щото не знам как ще се въздържа да да не скоча изотзаде ако видя нещо такова.

# 182
Галченценце, прекрасна гледка. На твое място ще постоя повече преди да скокна Mr. Green ей така, за наслада за очите Crazy

Един клип, който ми напомни предишните сезони и колко ми липсва тяхната атмосфера, щото вече нищо не е същото.

# 183
  • гр. София
Ми дано дойде, а ако доведе и компания, да се похвалите  Laughing

Не знам кого ще доведе, но можем двете да седнем и да напишем един Закон за свръхестествените неща. Не може разни там вампири, духове и таласъми да ми се подмотават неурегулирани насам-натам!  Naughty Специален раздел в закона ще има, естеВствено, и за ловците и ловните дейности... Трябва си ред!

# 184
Ох! E не! Бива ли от един кадър да... Осмъртих се Crazy .

# 185
Аз пък да ви се оплача, в моя блок има копие абсолютно на това дете ...  Crossing Arms не можа ли да е на някой друг ..

# 186
  • гр. София
Хахаха, Би, ей сега ще ти се изсипят на гости всичките здрачни фенки  Laughing

# 187
Описание на следващият епизод - 7.16 Out With The Old

Скрит текст:
When Dean accidentally touches the shoes the power of the curse starts to take hold of him. Танцуващ Дийн!!!!! Искам го! СЕГА! ВЕДНАГА!

# 188
  • В средата на времето
Аз пък да ви се оплача, в моя блок има копие абсолютно на това дете ...  Crossing Arms

Grinning Би, да взема да ти дойда на гости Flutter Grinning Ей мЪ нА...първа се записвам. Все пак съм Team Jacob (ако че още не съм гледала последното здрачово филче Laughing)

То, добре че не някой друг, че как ще побереш цяла Маракана при теб, не знам Grinning

# 189
  • # супернатурална #
Аз пък да ви се оплача, в моя блок има копие абсолютно на това дете ...  Crossing Arms не можа ли да е на някой друг ..

Joy Представям си колко е вървежен  Laughing

Гледката вярно си я бива, но представете си...на една ръка разстояние, НА ЖИВО  Shocked А как ли е на аромат, на вкус  Rolling Eyes  Laughing

# 190
Злате, благодаря   bouquet . Не знам защо, но ми е смешно още от сега Joy .

# 191
И на мен

# 192
Заповядай те  Hug  добре сте ми дошли, здрачни фенки и не такива.

...
Гледката вярно си я бива, но представете си...на една ръка разстояние, НА ЖИВО  Shocked А как ли е на аромат, на вкус  Rolling Eyes  Laughing

Не искам да си представям  Crossing Arms , това си е равносилно на самоубийство. Започвамда се припотявам само докато чета  Mr. Green

# 193
  • # супернатурална #
Добре е, че ще видим танцуващ Дийн, това означава, че започва да излиза от дупката. Където пък ще влезе Сам, тия сценаристи не търпят и двамата да са в добро настроение, все единия трябва да страда нещо  Crossing Arms На мен повече ми се иска да ги видя удрящи, ритащи (по врати, много обичам) стрелящи. Преди малко погледах от 4:01, много яко Дийн заби два шамара на демонката в бара.
Сега ви пускам две снимки, за които предварително се извинявам, защото знам, че повечето(всъщност не знам дали са повечето) не си падате. Но съм харесала една група в ФБ и непрекъснато ми изскачат на стената, и как да не ги споделя с вас  Laughing
1 2  

# 194
Oбичам танците. По-скоро да гледам, 'щот' вертикално съм абсолютно дърво hahaha , ама сигурно зависи и от партньора. Ей с този бих се раз***ла от танци:

Общи условия

Активация на акаунт