SUPERNATURAL: Ruby

• 42 942
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
  • # супернатурална #

Оля, Антониоо  Flutter Леле, липсата на епизод и наличието на повечко свободно време не ми действа добре  Joy

А, има, има  Wink .На живо с Дженсън и Джаред можеш бързо ще го научиш, но от друга страна пък като се замисля, ако се срещнете май няма много, много да говорите.  Laughing

Аа, аз за срещата с тях искам да съм го овладяла предварително, та да блесна И с интелект  hahaha

Е как пък всичко хубаво им припка, бее!

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 23:05 от Г. Краули

# 226
Аууу! Антонио Купо! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ако Сера Гембъл и ко. ми докарат италианската мокра фантазия в СПН... направо има риск да почина от инфаркт! Simple Smile Ще бъде свръхестествено просто! Дефиницията за hottest cast on Earth току-що доби нови значения с още по-високо вдигната летва!

# 227
  • # супернатурална #
Ха здравейте. Нямам какво да кажа, освен да си разцъкаме снимки

Виждам, че ти преччи, свали я  Praynig

Ох, иде ми да се удавя  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 26 фев 2012, 13:04 от Г. Краули

# 228
  • София
Ако той не иска, ние ще я свалим  Laughing

И после...

... а след това:

Айде и Дийн  Rolling Eyes

Редактирам се, за да не става дабъл пост: Свърших вече всичко излязло за момента. Прекрасни епизоди, всичките до един, май нямаше такъв, който да не ми хареса или пък нещо, което да ми се стори скучно. Ужасно много и оригинални идеи, супер добро изпълниние.
Епизодът с клоуна и на мен ми беше стряскащ, откакто четох "ТО", всичко клоунско вече ми идва плашещо и го свързвам с книгата, а там клоунът наистина убиваше. Та, да, определено разбирам Сами и нетолируемостта му към тях, но пък като цяло беше много приятно и забавно. В последният(излязъл) епизод пък Луци ми беше най-интересен и забавен, определено има хляб в него и ще гледам с интерес занапред.

Та, накратко: прекрасен сериал.  Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 26 фев 2012, 15:35 от Oniyuri

# 229
Браво, Oniyuri Hug !

Хареса ми идеята с коментирането на снимки.

От мен гифчета:

Искам мюзикъл, пък Joy - не е редно такъв талант да не се използва в сериала. Казват и че начинът на танцуване е показателен за други дейности.

# 230
  • София
Вероятно сте ги виждали тези неща вече, но да кажа на какво попаднах.

Някакво момиче пее песни свързани със SPN и правят клипчета по тях(или по-скоро обратното?) и се получава много симпатично.

His name is Castiel

How to speak to Winchester

Тези двете успях да намеря досега, в канала на момичето има още едно, но не мисля, че е правен клип по песента. Както и да е, и тези са прекрасни.  Blush

# 231
Хелоууууу,
аз започвам да гледам Stonehenge Apocalypse с Миша  Mr. Green
Да видим как се е справил там  Hug

# 232
Бичи, ще се разочароваш. Stonehenge Apocalypse не е нещо, което бих гледала втори път.

Хелоууууу,
аз започвам да гледам Stonehenge Apocalypse с Миша  Mr. Green
Да видим как се е справил там  Hug

# 233
Снимка от Данийл:
с придружаващ текст 'Ahhhhhhh'. Съгласна съм Laughing .
http://twitter.com/#!/DanneelHarris/status/173467051212537856

# 234
Определено не бих повторила да го гледам. Дори като за ТВ продукция беше много слабо, но Миша беше прекрасен  Heart Eyes. Ама като нямаше какво друго да се гледа и пуснаха само това по тв-то ....
Все очаквах да се появят от някъде и братята, но уви  Sad ...
И така да ми напомни на епизода от 5x04 (The End)  Mr. Green

# 235
хммм... къде пък е отишла кака ви Данийл....

и то хубаво ,хубаво... супер снимка и пясък има, и палми... и море (океан)... ама липсва липсвааааааа Дженсън

# 236
  • # супернатурална #
М-хъъ, само Дженсън липсва, за да го объркаш с кътче от рая. Или поне Джаред  Laughing

Като сте казали Миша:
 Laughing

С това плетиво можеш да го объркаш с българче  Laughing

Това определено са гърдите на Елън, но дали са ръцете на Миша  newsm78 Мирка да каже /в папка с негови снимки я открих/

# 237
  • София
Детенцето на Миша ли е?  Rolling Eyes простете за невежеството

Впрочем, как се справяте като няма Супернейчъръл за гледане? На мен нещо ми е много празно сега и даже обмислям да го започна отчало отново.  smile3518

# 238
  • # супернатурална #
 Joy Oniyuri , ми точно така се справяме. Редовно се приспивам с репете на някоя серия.

Да, на Миша е, но все му забравам името и му викам Анакин  Laughing

# 239
  • София
Краули, благодаря!   bouquet Успокоих се, че не съм само аз така.

Това с Анакин искрено ме разсмя, напомня ми малко на моята тактика - ако не помня име, измислям нещо сладко за човека и  му казвам така. Анакин му отива на детенцето впрочем...  Joy

Общи условия

Активация на акаунт