SUPERNATURAL: Ruby

• 42 954
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро Grinning

Oniyuri, много хубава закуска Grinning
Черпя те един Кастиел да го сънуваш и довечера Grinning

Една снимка в духа на анимето Heart Eyes

И един зубър Heart Eyes

Времето днес е супер, аз отивам да скитам.

П.П. Галче, колко пъти опита основното, че и свърши  Mr. Green

# 211
  • София
Apocalyptic City, благодаря за Кастиелчо!   bouquet Беше интересно снощи, само дето нищо в стила на нашия сЕкспрес, правеше ми чийзкейк човека и това.  Joy Ама беше прекрасно, де...Чакам го тази вечер да го ядем, със Сами заедно...  Rolling Eyes Blush

И както съм на тема Кас - едно клипче със забавните моменти на прекрасното същество.

Editвам се, че забравих - още нещо прекрасно! Blush Heart Eyes

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 12:32 от Oniyuri

# 212
  • # супернатурална #

П.П. Галче, колко пъти опита основното, че и свърши  Mr. Green

Това не е важно  Laughing По-важното е, че свърши няколко пъти.

Знам, че ви бях обещала кафе, но понеже се включвам късно и вече сте си го изпили по двойки, тройки или както там си пиете съботното кафе, черпя по един бонбон.

Аз пък сънувах Импалка  Rolling Eyes Беше интересно  Joy

Оо, добър ден, господин професоре  Flutter

# 213
Добре де, нека е професор. Ама е много млад.  Laughing

# 214
  • # супернатурална #
Нека да е млад! Така обучителния процес ще е двупосочен.

# 215
И ние квооооо Flutter Joy ? Или направо да питам колко пъти свършихме Crazy ?

Гласуванка за сапунест Дженсън и една хубава статия.

# 216
  • # супернатурална #
Даже и не започнахме  Tired Както винаги, в ролята на някаква откачена автоцензура се появи мъжът ми, но това е тема на друг разговор, може би с психолог  Joy
 hahaha

# 217
Eee, много гадно Confused . Хубавото е, че в реална ситуация появата му не би ни прекъснала, а напротив - допълнила Mr. Green .
PS. Трябва да измислим с какво да се занимаваме през почивката!

# 218
  • # супернатурална #
Направо е наложително  Laughing
Аз мисля да уча английски  Rolling Eyes Даже съм си поставила за цел да го науча до края на годината  Laughing В тази връзка-има ли някъде онлайн епизодите с английски субтитри? Не се сещам за по-приятен начин за овладяване на език  Grinning

# 219
  • София
Тъкмо изгледах 10еп от 7ми сезон. Много тъжен взе да става сериала, дано да върнат Боби някак. Прекрасен персонаж беше, а и накрая се разкри толкова много за него и се видя колко добър човек е наистина и...  cry cry

# 220
Не се сещам за по-приятен начин за овладяване на език  Grinning

А, има, има  Wink .На живо с Дженсън и Джаред можеш бързо ще го научиш, но от друга страна пък като се замисля, ако се срещнете май няма много, много да говорите.  Laughing

Още гласувания.
TV's Most Crushworthy Villains: Joseph Morgan vs. Mark Pell … vs. Katie McGrath
TV's Most Crushworthy parents: Lauren Graham vs. Sofia Verg … s. Nathan Fillion

Тези гласувания ме подсещат може някоя анкета и ние за направим за през почивката или пък да продължим играта с познаване на кадри от епизоди.

Oniyuri, браво, много бързо напредваш.

# 221
За съжаление не мога да помогна със субтитри Sad . Google намери няколко сайта - можеш да пробваш. Аз не знам как става Blush .

Снимки на Кейти Касиди а.k.a русото Руби - http://www.zimbio.com/photos/Katie+Cassidy/QVC+Style+Event/wudgh11N-VX

Туитове на актьор от епизода, който се снима в момента: един и втори (за тоз убавец Grinning ).

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 21:24 от Impala

# 222
Едно ново интервю на Джаред, където казва, че няма пропусне епизод и че ще му дадат 3 дена почивка при раждането.
http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2012/02/supernaturals-ja … -into-a-goat.html

Импалка, това за кой е актьора, който снима в момента къде го видя?

# 223
Във втория туит Bonn Smith пише: "Sittin beside @antoniocupo - this guy is the most badass #supernatural family gonna love this". От линка към туитъра на Antonio Cupo стигнах до страничката му в imdb.com.
Разбрах го като че и двамата участват Rolling Eyes .

Последна редакция: нд, 26 фев 2012, 12:41 от Impala

# 224
Мерси  Hug

Оф, много съм зле.Привиждат ми се неща.Този на снимката страшно много ми заприлича на Джаред с къса коса.Особено ако сравним снимките

Последна редакция: нд, 26 фев 2012, 08:31 от Jennifer3

Общи условия

Активация на акаунт