SUPERNATURAL: Ruby

• 43 373
  • 730
  •   1
Отговори
# 405
..... Там не само Йън Сомърхолдър е приятна гледка.

Така ли? Аз освен него (добре де, и чичо Мейсън и донякъде Аларик), друго, което да си струва втория поглед не съм видяла. Mr. Green

Моята лична класация съдържа местата 1 и 2 (в този ред) и 15 - Дейвид Духовни, който идва на трето и последно място.

# 406

Oх, ох, ох.... смъртоносно добро:

(цък за по-пълен ефект)

oоооо сладка смърт .....

... Също така съм доста смутена, че не видях абсолютно никой от каста на Дневниците на Вампира. Там не само Йън Сомърхолдър е приятна гледка.

и аз  Crossing Arms Особено голямо внимание може да се обърне на Daniel Gillies  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

аз си изцъках цъкането и след малко продължавам  Mr. Green

# 407
  • София
На мен пък в класацията нещо ми липсваше Кастиел, освен ако не съм го пропуснала случайно, ама ме съмнява.   Sad

В тази връзка, една прекрасна рисунка на въпросния.  Blush

# 408
Освен Даниел Гилис, също така Майкъл Тревино (Тайлър Локууд), Пол Уесли също си го бива, въпреки че не е моят типаж. Също така от Смолвил пропуснаха Джъстин Хартли, който съвсем не е за изхвърляне.

# 409
  • # супернатурална #
Да почерпя за моя троен празник  Grinning
Днес дъщеря ми навършва 8 години. А преди три години на този ден налазих темата и открих своето второ семейство  Heart Eyes На всичкото отгоре е и Св. Галина, което някак си бледнее на фона на другите два празника  Laughing

# 410
Честит троен празник, Миуо Heart Eyes !
Да ти е жива и здрава дъщеричката, ти също и да прекараме още поне толкова години заедно в темата Hug .
Засилка и скок Laughing ! Сигурна съм, че те чака или поне си мечтае за теб Wink .

# 411
Честити много празници, Галче!  Hug Жива и здрава да ти е рожденичката и да си запази добрия вкус към мъжете!  Wink Hug

# 412
Честит Рожден ден на малката ти госпожица Галче  Heart Eyes, да ти е жива и здрава, много щастлива и незбравимо детство да има.

съдържанието е за именничката  Hug (внимавай с второто цък върху ключицата  Twisted Evil )

и ти/ни пожелавам да докараме до 69 сезон заедно   bouquet и да ти/ни е все така уютно и приятно в темата  Hug

# 413
  • София
Галче, честита ти рожденичка! Да ти е жива и здрава, много щастлива  и много да я слушаш!   bouquet
Виж кой те чака теб  Laughing

Още мнооого години със Супернейчъръл(а и с нас  Crazy) ти пожелавам!

О, и извинявайте, че пак досаждам с клипче, обаче нямаше как да не го споделя:
цък
Любимата ми група+ любимият ми сериал, нямаше как да не го пусне, то само си крещеше "сподели ме, сподели ме... "  Heart Eyes Blush Blush

# 414
Галче, честит троен празник  Hug Всичко най-хубаво пожелавам на дъщеря ти и тебе

Джаред се обажда да пита кога е удобно довечера да намине да отпразнувате  Laughing

Май днес няма да ти стане четворен празника за съжаление.Засега не съм прочела, че Джен е родила, но има време до  края на деня.

И имената на последните два епизода.Пак ще се мъчат Сам и Дийн
Скрит текст:
7.22 - "There Will Be Blood"
7.23 - "Get Dick"

# 415
  • гр. София
Галче, честит троен празник! Да ти е живо и здраво момиченцето, да се слушкате взаимно (ти малко повече да я слушаш отколкото тя теб  Laughing) и да расте щастлива и усмихната!
Ти също бъди жива и здрава и винаги намирай повод за вдъхновение  Hug

# 416
Галче, честит троен празник и от мен!

И само за прегледност, дали знаем вече всички заглавия на епизоди до края?
Ето какво имам аз като списък:

7x16 Out with the Old
7x17 The Born-Again Identity
7x18 Party on, Garth
7x19 Of Grave Importance
7x20 The Girl with the Dungeons and Dragons Tattoo
7x21 Reading is Fundamental
7x22 There Will Be Blood
7x23 Get Dick

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 17:20 от Dana_Scully

# 417
Ех, колко празници...

то наистина остава и днес да роди госпожата и после по семейному, да празнувате!!!!

хайде за теб и за щерката - знам ,че имате еднакъв вкус

# 418
# 419
  • # супернатурална #
Благодаря ви момичета, мисля, че ви обичам дори повече от СПН и момчетата, а това е многооо  Hug
Пркрасен Сам/Джаред, а и в изобилие. Ще делим с малкия дзвер  Wink
Започвам да се приготвям, а като изгоня гостите пак ще дойда  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт