SUPERNATURAL: Ruby

• 43 185
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
  • # супернатурална #
Хахахаха  Joy
Аз не бих била толкова капризна, като чукне 21 може да ме потърси. Оле, малко неловко се почувствах като го написах, ама малко  Rolling Eyes

# 571
Хахахаха  Joy
Аз не бих била толкова капризна, като чукне 21 може да ме потърси. Оле, малко неловко се почувствах като го написах, ама малко  Rolling Eyes

само защото "чукне" има повече от едно значение, нали?

# 572
ЧЕСТИТО НИ МАЛКО ПАДАЛЕЧЕ! ДА НИ Е ЖИВО И ЗДРАВО! БЪРЗО И УСПЕШНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ДЖЕН!

Аз самата не можах да се въздържа и туитнах поздравленията си лично на Джаред!
Аз се радвам така сякаш е мое Crazy Crazy Crazy Не съм се радвала така, дори когато моя приятелка роди (дано не ме чуе от някъде, че ще ме гътне Laughing )

# 573
ЧЕСТИТО НИ МАЛКО ПАДАЛЕЧЕ! ДА НИ Е ЖИВО И ЗДРАВО! БЪРЗО И УСПЕШНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ДЖЕН!

Аз се радвам така сякаш е мое Crazy Crazy Crazy Не съм се радвала така, дори когато моя приятелка роди (дано не ме чуе от някъде, че ще ме гътне Laughing )

Честито да им е! Да е живо и здраво и да бъде красиво и талантливо колкото родителите си!
Аз съм ужасно много се зарадвах, даже заподскачах от щастие. Вкъщи ме гледаха доста странно...

Ди, за Ел ли говориш?  Mr. Green

# 574
Лелеееее какво ни донесе първа пролет ,
Да им е живо и здраво малкото Падалече, бързо и успешно възтановяване на Джен и дано скоро да може да го видим и ние ...

Ах как ми зарадва тази новина вечерта .... отивам да го полея. Айде нека да е с вас - НАЗДРАВЕ ЗА МЪНИКААААА!!!

# 575

Честито да им е! Да е живо и здраво и да бъде красиво и талантливо колкото родителите си!
Аз съм ужасно много се зарадвах, даже заподскачах от щастие. Вкъщи ме гледаха доста странно...

Що ме издаваш бе? Laughing Laughing Laughing
Майка  ми и мен ме изгледа супер странно, когато си налях винце да полея новината. И тя само седи си и си пуши в кухнята и аз отивам, наливам си минце и тя пита" По какъв повод?" и аз "Заради бебето." Голката, чак се задави с дима и пита "Какво бебе?" И аз чак тогава се усетих как съм го казала. Сигурно си е помислила, че ще я правя баба Laughing Laughing Laughing

# 576
Supernatural CHCH Promo 7x17 - The Born-Again Identity

# 577
е това не е ли най-великият поздрав ever

# 578
  • срещу двата комина :)))
е това не е ли най-великият поздрав ever

велик е Миша, велик  Joy

# 579

не спират туитовете

# 580
Много е сладко това  Heart Eyes

Още един туит-Този е от мама Мери

# 581
Много мили туитове. Миша отново е недостижим.

# 582
Всъщност бебето било родено на 19-ти, а не в ранните часове на 20-ти.Не знам за вас, но аз мислих, че е на 20-ти родено.Ама с тези часови зони е много объркано.

# 583
# 584

Що ме издаваш бе? Laughing Laughing Laughing
Майка  ми и мен ме изгледа супер странно, когато си налях винце да полея новината. И тя само седи си и си пуши в кухнята и аз отивам, наливам си минце и тя пита" По какъв повод?" и аз "Заради бебето." Голката, чак се задави с дима и пита "Какво бебе?" И аз чак тогава се усетих как съм го казала. Сигурно си е помислила, че ще я правя баба Laughing Laughing Laughing

Ама на тебе вече ти е време! Аз чакам за хубава новина, ама само мълчиш...  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт