SUPERNATURAL: Ruby

• 43 188
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
  • # супернатурална #
Оо, честита!
Ето Дженсън се е барнал тематично

А Сам  имал тежка нощ,
но като му направя едно кафе ще пообиколи пролетната си градинка. Всичките му цветя да се срешат, парфюмират и гримират за отбелязване на Първа пролет.

Алеее, няма подходяща емотиконка! Да ни е живо и здраво малкото Падалече!

# 556
  • # супернатурална #
Ето го и туита

Много лаконичен таткото, искаме подробности  Laughing

Събитието

Последна редакция: вт, 20 мар 2012, 09:26 от Г. Краули

# 557
stork-boy 1stroller Честито ни падабебе! Heart Eyes Да е живо и здраво и много да радва мама и тате! Heart Eyes Леко и бързо възстановяване на Джен!  bouquet

newsm30

# 558
  • # супернатурална #
Още един туит

Хареса ми последното  Laughing

# 559
  • гр. София
Честито бебенцеееееее!!!! На първа пролет се роди, дано да има лек и слънчев живот!   Grinning

Пу, не позна бобът!  Crossing Arms Ма така е то - на плика пише "Боб Добруджанка", ама с малки букви е добавено "Страна на произход - Китай". Тъй де - ей го де е Китай - тамън оттатък Добруджа  Crazy

# 560
Супер новина!
Живо и здраво да е бебенцето! Бързо възстановяване на Джен!

# 561
ето този туит чаках!!!!!!!!!!!!!!!

не знам дали е нормално, ама много се радвам.... все едно някоя моя приятелка е родила Simple Smile)))

# 562
Ехааа! Чудесна новина в първият ден на пролетта. Живо и здраво да е малкото падалече! С нетърпение чакам коментар от таткото.  Grinning
Много рожденици този месец - Дженсън, Данийл, а сега и бебчо.

Оо, честита!
Ето Дженсън се е барнал тематично

Разкошен разкош!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 563
Ох, Бела, аз също много се радвам! Толкова хубава новина днес! Бебчето се роди на връх първа пролет, но не стига това, ами и факта, че днес е Вторник!

SUPERNATURAL TUESDAY!

Положението в  Twitter е сериозно! Вижде как беше преди 10 минути

А ето как е сега!

Не мога да повярвам, че Uncle Jensen е тренд! Толкова е мило! Най-невероятните фенове на света сме ние!  Hug

Между другото всички говорят, че Дженсън ще е кръсник! Дано е вярно.

Злате, съгласна съм с теб! Много рожденици този месец! Но какво по-хубаво от това!  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 20 мар 2012, 10:47 от Virsavia

# 564
Чудесна новина! Да им е честито новото попълнение!

# 565
Да ни е живо и здраво Падабебето: само това - че ще е щастливо, обичано, глезено... е ясно.

# 566
Да им е честито малкото сладурче!  Да ни е честито и на нас!  Чудесна новина! 

# 567
  • София
Прекрасни новини! Да им е честито малкото Падалече, много да ги радва, а те мнооого да го слушат и да го глезят!

И на нас честито ни ново попълнение в отбор Падалеки! Сега остава великото чакане за името на бебо  Hug

# 568
Прекрасна новина.
Да е живо и здраво малкото Падалече и да радва родителите си.

Сега пък ми е любопитно как ще го кръстят.
Ето една статия http://blog.zap2it.com/pop2it/2012/03/supernaturals-jared-padale … me-first-son.html
Пише, че е родено в Сиатъл , другаде прочетох, че е родено в 01:36 часа

Сутринта иначе бях в лошо настроение, но сега не мога да си сваля усмивката от лицето.
На Градинаря детето на първа пролет се ражда.Какво съвпадение Grinning

# 569
ама не си поплюва леля ви Саманта

Общи условия

Активация на акаунт