SUPERNATURAL: Ruby

• 43 191
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
  • # супернатурална #
 hahaha

А ако Бен се беше допитал до нас, начините щяха да набъбнат до 201  Mr. Green

# 541
  • София
Аз наминвам само да ви пусна едно прекрасно клипче за Сам:

Песента  и сцените са съчетани прекрасно и човек лесно може да се разчувства.  Cry Blush

# 542
  • # супернатурална #
Добро утро
Е такъв ден ви желая  Laughing

# 543
# 544
  • гр. София
Епизодът ми хареса. Имаше забавни моменти. Щеше ми се Дийн да беше сложил балетните палци, но уви  Laughing
Слава богу, най-сетне малко повече за левиатаните! Крайно време беше, че сезонът още малко и ще приключи.
Когато Сам заспа на волана аз казах: "Леле, Самито сега ще се удари някъде", а милото до мен ме успокои: "Споко, нали знаеш, че в тоя филм никой никога не умира наистина"  Mr. Green

За който не е гледал "Черен лебед" - препоръчвам!  Peace Много хубав филм, наистина. Натали Портман прави чудесна роля!

Момичета, аз малко не по темата, обаче няма как да не се похваля...
Нали ви бях казала, че ще ходя на състезание по химия и трябва да науча нам си колко неща там. Тъкмо се връщам и ... отидОхме, видяхме и ги пръснАхме!  Blush Joy

Браво на теб!  smile3501 Само така!
Искрено се възхищавам на хора, на които им вървят математиката, химията и физиката. Аз не съм от тях  Blush

ПП: бебето го чакайте в събота. ФърлИх тука един боб... Sunglasses

# 545
Руби е много сладка Mr. Green

# 546

ПП: бебето го чакайте в събота. ФърлИх тука един боб... Sunglasses

Фърли и една леща да излезе петък или неделя. Не може така на брата да му се роди хлапето на четна дата.  Naughty

# 547
  • # супернатурална #
Лелята да не излиза с някакви бабини-девитинини (е сега ме сдъвка, щот' сигурно обърках правописа  Mr. Green ) ами да има готовност да омеси една пита и да почерпи за унучето  Wink
Импалко, как си зяпнала-аха да го лапнеш  Whistling

# 548
Че как! Аз винаги съм в готовност, прясно брАшно, масълце, сичко е в наличност.  Mr. Green

# 549
  • София
Apocalyptic city, прекрасна е картинката! Много са сладки всички на нея и малко ще изневеря на себе си и на горкото Сами, обаче Кас сякаш ми е най-миличък там!  Whistling

Впрочем, онзи конкурс(конкурс ли беше въобще? newsm78) за фен арт и т.н. неща свързани със Супернейчъръл още ли е в сила?  Blush

Аз пак наминавам с едно клипче, май този път открих перфектната,според мен, песен за сериала, та прерових и клиповете с нея, за да намеря най-добрия тайминг и подбор на сцените, та, заповядайте Hug:

# 550
  • # супернатурална #
Много снимки на Джаред
ДеЦвените ако не могат да отворят да ми пишат на лични  Laughing

# 551
Впрочем, онзи конкурс(конкурс ли беше въобще? newsm78) за фен арт и т.н. неща свързани със Супернейчъръл още ли е в сила?  Blush
Oniyuri, 30 май 2012 г. е крайният срок. Grinning

# 552
# 553
Честита пролет. Grinning

# 554
Роди сееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Бебето се роди, момичета!

Преди 24 минути Джаред написа в Twitter "It's a boy"!!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт