SUPERNATURAL: Ruby

• 43 032
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
# 616
Доста спойлерска статия за тазнощния епизод. Важна за мен част:
Скрит текст:
3. Sam makes a friend in the psych ward. His organs are beginning to fail from lack of sleep, but leave it to Sam Winchester to find himself a hunt anyway. Sam bonds with Meredith, another patient, over shared candy bars (at least, until he's no longer physically strong enough to open the wrappers) and he tries to cure her depression the Winchester way.
Знам, че този Winchester way на лечение не е онзи Praynig Winchester way на лечение, но това не ми пречи да се надявам и да си представям поне 9 пози начина за прилагането му.

Промо снимки за 7.18 'Party On, Garth' в руския сайт   bouquet . Две от тях:
Скрит текст:
Ооо Heart Eyes ...

Кхъ!

Последна редакция: пт, 23 мар 2012, 09:08 от Impala

# 617
Доста спойлерска статия за тазнощния епизод. Важна за мен част:
Скрит текст:
3. Sam makes a friend in the psych ward. His organs are beginning to fail from lack of sleep, but leave it to Sam Winchester to find himself a hunt anyway. Sam bonds with Meredith, another patient, over shared candy bars (at least, until he's no longer physically strong enough to open the wrappers) and he tries to cure her depression the Winchester way.
Знам, че този Winchester way на лечение не е онзи Praynig Winchester way на лечение, но това не ми пречи да се надявам и да си представям поне 9 пози начина за прилагането му.

Ето и остатъка.
http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2012/03/supernatural-5-t … ntity-return.html
А това изобщо не го очаквах  Shocked Shocked Shocked .
Скрит текст:
4. Castiel is married! He's going by the name Emanuel (he chose it from BouncingBabyNames.com, naturally -- it means "God is with us") and is hitched to a sweet lady named Daphne.
Който иска ето я преведена.Не е толкова добре превода, но нямам много време.
http://twifun-bg.com/?p=184929

Нямам търпение за епизода.

# 618
  • София
Горкият Джаред, ако знае колко време сега няма да може да спи нормално...  Joy Joy

Аз напредвам бавно и славно(уж) с рисунката:
1
2

Май оправих и устните, но не знам колко сполучливо...  newsm78

# 619

получавам мейл от любимия

и се чудя защо ми е изпратил мейл....

а то било това

Горкият Джаред, ако знае колко време сега няма да може да спи нормално...  Joy Joy

ти вече ни шокира с крехката си възраст, сега кажи, че и тази информация за неспането я знаеш от личен опит и съвсем ще ни шашнеш !

# 620
  • гр. София
получавам мейл от любимия

и се чудя защо ми е изпратил мейл....

а то било това

Ах, неееее   rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 621

да, толкова е яко, че се чудя сега любимият като си дойде да го бия или да го награждавам...

# 622
  • гр. София
А, без бой! Само мир и любов!  Naughty

# 623
  • София

ти вече ни шокира с крехката си възраст, сега кажи, че и тази информация за неспането я знаеш от личен опит и съвсем ще ни шашнеш !

Белс, недей така!  Naughty Никакъв личен опит не е това(за мое огромно щастие  Party), чиста фактология си е - всяко бебе реве => бебе=рев=никакъв сън.  Надявам се да не ми се налага да го разбирам от личен опит в следващите 20 години, че не знам как ще се понесем с горкото същество.   ooooh!

И малко дейли спам:

# 624
  • # супернатурална #
God bless Texas! smile3544

да, толкова е яко, че се чудя сега любимият като си дойде да го бия или да го награждавам...

И двете  Whistling

# 625
# 626
Страхотно рисуваш, Oniyuri. Браво!
Нямам търпение до утре. Тия спойлери мога да ми докарат сърдечен удар, но не мога да не ги прочета. Но като гледам снимките от 7.18, явно Сам пак чудодейно ще се излекува за един епизод Laughing Laughing Laughing
Скрит текст:
Това за Дийн и Мег наистина не мога да го проумея. Разбирам, че Дийн е отчаян, но не вярвах, че може да е ТОЛКОВА отчаян. Все пак Мег е виновна за смъртта на Джо и Елън. А иначе появата на Мег няма общо с обещанието на Краули, защото тя беше вярна на Луцифер и се съмнявам, че изобщо ще отрази заповедите на Краули.

# 627
Страхотно рисуваш, Oniyuri. Браво!
Нямам търпение до утре. Тия спойлери мога да ми докарат сърдечен удар, но не мога да не ги прочета. Но като гледам снимките от 7.18, явно Сам пак чудодейно ще се излекува за един епизод Laughing Laughing Laughing
Скрит текст:
Това за Дийн и Мег наистина не мога да го проумея. Разбирам, че Дийн е отчаян, но не вярвах, че може да е ТОЛКОВА отчаян. Все пак Мег е виновна за смъртта на Джо и Елън. А иначе появата на Мег няма общо с обещанието на Краули, защото тя беше вярна на Луцифер и се съмнявам, че изобщо ще отрази заповедите на Краули.

Скрит текст:
Според мен появата на Мег ще е ... в ролята на въпросната съпруга на Емануел, който пък разбрахме, че ще е въпросния "аватар" на Кас.
Тръпна от нетърпение. Не знам дали ще устискам да гледам по среднощ, но утре в 7.00 съм първа пушка. Simple Smile

# 628

И аз си чакам Мишата с трепет!  Hug Hug Hug

# 629

Скрит текст:
Според мен появата на Мег ще е ... в ролята на въпросната съпруга на Емануел, който пък разбрахме, че ще е въпросния "аватар" на Кас.
Тръпна от нетърпение. Не знам дали ще устискам да гледам по среднощ, но утре в 7.00 съм първа пушка. Simple Smile

Неееее, чак толкова извратено не може да го направят  Crazy Crazy Crazy

Скрит текст:
Въпреки, че вчера със Солти си говорехме нещо в същия дух - че Мег сигурно се е обединила с Дийн, защото иска да намери Кас и да направят продължение от 6.10, за да й покаже Кас какво точно е научил от разносвача на пица Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт