SUPERNATURAL: Ruby

• 43 007
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
Само това ще да е! Wink) Mr. Green

Я, ако има будни и попаднете на линк, мятвайте насам. Не се очертава скоро да си легна, така че мога и да съчетая с гледане на епизода. Simple Smile

P.S. Айй, страхотен епизод! Много, много ми хареса! Wink

Последна редакция: сб, 24 мар 2012, 03:58 от Dana_Scully

# 631
  • # супернатурална #
Добро утро, да ни е честита новата серийка  Grinning
 hahaha

Айде, свали ми се, отивам  Party

# 632
Хайде промото за следващия.Сега започвам епизод 7.17.Нямам търпение  smile3508
http://youtu.be/pmTcZRF4ZP0

Страхотен епизод.И на мен много ми хареса.

Последна редакция: сб, 24 мар 2012, 09:08 от Jennifer3

# 633
  • гр. София
Здравейте.  Grinning В този съботен ден идвам да ви почерпя по случай остаряването и оглупяването подмладяването ми с още една година.

# 634
  • # супернатурална #
Най-нежната роза
в моята градина
днес се разхубави
с още една година

Цвете не поднасям
тя сама е цвете!
Което огрявам
и зиме и лете

Розе, да си ни жива и здрава, желая ти от всичко хубаво по много   Hug

Последна редакция: сб, 24 мар 2012, 13:56 от Г. Краули

# 635
Здравейте!

Още не съм гледала епизода. Влязох да прочета някой и друг спойлер, но вие си мълчите.

Розичке, жива и здрава да си, много обичана и обичаща!   bouquet  Hug

# 636
Честит рожден ден, Розе! Бъди много щастлива!   bouquet

Кви спойлери те интересуват, ЗлатеMr. Green Хубав беше епизодът, мрааачен, мраааачен, разкош.

# 637
Розе мила и добра, да си ни жива и здрава!   bouquet  bdbaloni

И аз не съм го гледала /мазохистично/, но съм свалила и довечера пускам. Simple Smile И аз влизам за спойлери, мислех, че поне Белс ще е заредила пик-гиф  спама /много и ги харесвам тия постове/   bouquet

# 638
  • # супернатурална #
Ами айде да разцъкаме коментарите, тогава  Laughing
Скривам, че май повечето не сте гледали

Скрит текст:
Мрачен, мрачен, ама и хумор имаше. Е, малко поизгубен в превода, ама имаше. Което ме подсеща-не може ли някой от вас достойно да замести Папи? Осакатяват ми сериала тези лапетии  Crossing Arms
Не знам какво им става на тези артистки, но вече трета качва по 5 килограма в бузите при повторната поява. Мег една Кръгла Луна е станала...
Стана ми мъчно за Кас, но нещата следваха своя логика. Не би могъл да живее с вината и предпочете брат си за компания. Иначе много силна сцена с убиването на демоните и спомените му. И много добра песен за фон. А и Мег: "Това е моето момче"  Joy Много ме радват демоните, липсваха ми. От промото на следващата серия си мисля, че и моето момче/нашите момчета ще завърнат  Peace Яка музика и яки тупалки  Party

Последна редакция: сб, 24 мар 2012, 19:32 от Г. Краули

# 639
  • гр. София
Много ви благодаря за пожеланията!  Hug  Hug

Аз още не съм гледала серията, та не мога да коментирам. Ще се включа евентуално утре.

# 640
Розе, честит рожден ден. HugДа си жива и здрава и много обичана.

За епизода мисля, че е един от най-добрите този сезон, даже най-добрия.
Скрит текст:
Много ми стана мъчно как Луцито мъчеше Сам, но смятам, че Джаред прекрасно си изигра ролята.Дори умиращ Сам разреши случай.Радвам се, че отново имаше демони и Кас се завърна.Още ми е странно, че се е оженил.Иначе Мег продължава да го харесва и дори започна да работи в болницата.Сцената с убиването на демоните и връщането на спомените на Кас също беше много силна.Много ми стана мило и това, че Дийн още е запазил шлифера и как Кас отново го видяхме с него.Мъчно ми е за него, но така трябваше.Дано да успее по някакъв начин да се справи с Луцифер.Все пак е по-силен от Сам, а пък и ангелите не спят.

Но много ми е чудно, че толкова малко хора са гледали епизода

# 641
Честит рожден ден, Розе!!!! smile3525 newsm59  party023

Ох, НЕВЕРОЯТЕН епизод!!!!

Скрит текст:
Първо, Джаред беше неотразим! Момчето задобрява с всеки изминал епизод, а в този направо ми разби сърцето. Луци, колкото го мразя за това, което му причиняваше, толкова се възхищавам на Марк за невероятната игра. Кас - беше неотразим. Моментът с убиването на демоните, връщането на спомените и вината, която чувстваше...трябваше да върна назад, за да мога да го изгледам като хората, защото очите ми се премержиха от сълзи. За шлифера просто нямам коментар. Лицето на Дийн, когато видя Кас....Дженсън винаги е бил неотразим, но в онзи момент....УАУ. Мег, не знайно защо, адски много ме изкефи. Особено  в "that's my boy" момента и накрая, когато отиде да работи в болницата. Тази демонска мацка си хареса Кас и това е. Момента, в който Кас я видя и се стресна, а Дийн го успокои, че всичко е Ок, ми напомни за четвърти сезон, когато Сам(или пък беше Дийн) убеждаваше Анна, че Руби е на тяхна страна.

# 642
  • София
Розе, аз ти честитих вече, но айде и тук... Да си ни жива и здрава, все така креативна и прекрасна!  Hug

Изгледах епизода току-що!
Скрит текст:
Кас се върна! Кас се върна!   bigdance2 Много, много прерасен епизод беше този, даже май най-интересния от сезона досега. Така се израдвах като Кастиел се появи, беше си пак един такъв миличък и пак не разбираше сарказъм и шеги, та беше супер. Само Мег нещо не ми се връзва в цялата картинка, ама ще видим за напред как ще е. Много ми беше тъжно за Сами през епизода, толкова стресиран и недоспал милия, сигурно ако бях там щях да го гушна и успокоявам...  Blush Обаче всичко му е прекрасно на този човек, дори и като не е с всичкия си ...  Whistling ooooh!
О, и Луци става все по-интересен, забавен и просто си е кеф да го гледаш. По-честичко трябва да го дават в епизодите, само да не тормози Сами и Кас толкова.

Последна редакция: нд, 25 мар 2012, 01:30 от Oniyuri

# 643
Скрит текст:
Което ме подсеща-не може ли някой от вас достойно да замести Папи? Осакатяват ми сериала тези лапетии[/size]  Crossing Arms

Скрит текст:
Обмисляла съм въпроса. Ако са читави английските (откъм тайминг), може да жертвам по един ден в седмицата.

# 644
  • # супернатурална #
Читави са  Peace Само последния път имаше някаква издънка, щото бяха пуснали 3 или четири релийза (така ли се пише  newsm78 ) Ако го направиш ще те терпя к'вот кажеш - кеф ти реално, кеф ти виртуално. Ако бяхме от едно населено място и детето щях да ти гледам  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт