SUPERNATURAL: Ruby

• 42 970
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
Oniyuri, благодаря за клипчето. Май го бях гледала, ама отдавна и беше чудесно да ми го припомниш. А краят... обичам Краули. Истински задник е, но има стил демоничното копеле!

# 151
Здравейте!

Чудесна новина за малкото Падалече.  Grinning

Oniyuri, благодаря за клипчето!   bouquet Не го бях гледала.

Изи, много е хубаво!   bouquet Hug Аш пак е творила чудеса.

# 152
Среднощно Сутрешно кафе Hug :

Журналистката е много добре ориентирана Mr. Green .

Цял комикс ми се извъртя в съзнанието - лягам бързо, за да го повторя насън Whistling .
PS. Смотани tumblr-ски линкове Twisted Evil . Дано тези издържат до сутринта.

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 03:17 от Impala

# 153
Добро утро.

Прекрасна е новината за малкото Падалече  Heart Eyes.

Мерси за клипчетата.   bouquetИ двете са чудесни.

Шоуто "The Soup " говорят за еднорога от епизод 7.14.Май не е много положителен коментара им.
http://www.youtube.com/watch?v=Qef1BWfexXc&feature=youtu.be

# 154
Добър ден Hug !
Поредни две гласувания:
- http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2012/02/tvs-most-crushwo … head-to-head.html (Сам срещу Дийн и може да се гласува само веднъж Twisted Evil );
- http://www.sfx.co.uk/2012/02/21/vote-the-sesxiest-characters-in-sci-fi-fantasy/ (номинации, можете да изберете трима).

Мяуууу....!

Има място и аз да се увися Mr. Green .

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 13:20 от Impala

# 155
  • # супернатурална #
 smile3521
Което ме подсети за вица : Едно момченце отишло с баща си на баня. Подхлъзнало се, но НЕ паднало. А баща му казал - Видя ли сине, ако беше отишъл с майка си на баня, щеше да се утрепеш  Laughing

Гласувах. Май се обърках и на първия линк гласувах за Дийн. Няма лошо, все си остава в семейството. На втората класация ми липсваха Луци и папА.

# 156
Галче, минавам само да ти кажа, че такава вафла не можах да намеря, та ще се наложи да ми изпратиш в колетче Laughing

Joy Joy Joy

# 157
  • В средата на времето
Гласувах. Май се обърках и на първия линк гласувах за Дийн. Няма лошо, все си остава в семейството.

Като си призна, да си призная и аз.. Laughing . Аз така се обърках и гласувах за Сам. Някак визуално съм свикнала Дийн да е пръв и от горе... Crazy

# 158
  • # супернатурална #
Галче, минавам само да ти кажа, че такава вафла не можах да намеря, та ще се наложи да ми изпратиш в колетче Laughing

Joy Joy Joy

Готово  Wink

Като си призна, да си призная и аз.. Laughing . Аз така се обърках и гласувах за Сам. Някак визуално съм свикнала Дийн да е пръв и от горе... Crazy

Joy А Сам да е втори и отдолу   Whistling

# 159
  • В средата на времето
Двуяко Grinning

На мен във втората анкета ми бяха малко 3 гласа Rolling Eyes. Едва ги разделих.

# 160
Леле, какъв оръфан кашон, Галчеее Mr. Green Сега пак ще потърся от тези вафли. Може би не търся на правилното място.

Много взехте да бъркате с това гласуване Laughing

# 161
  • # супернатурална #
Като оръфаш Фафлата от вътре, ще спре да ти пука за кашона  Laughing

# 162
Като оръфаш Фафлата от вътре, ще спре да ти пука за кашона  Laughing

Joy Joy Joy
но и милост нямаш ... такива колети да пращаш (къде ли си бутам и аз носа,та да гледам чужди пратки  Mr. Green ). Точно обядвах и забравих да дъвча, само преглъщах.

Аз да си кажа гласувах си за батко , но ще си пусна и гласа от вкъщи за братчето  Mr. Green
А за втората класация и на мен ми липсваха Луци и папА (той като цяло много ми липсва  Cry )

# 163
Ухаа, фафла "Мура" Mr. Green . Щях да пиша нещо, ама го забра'их. Както и да е. Отгоре, отдолу, първи, втори - 'се тая, важното е сандвич да има Peace .

# 164
Ухаа, фафла "Мура" Mr. Green . Щях да пиша нещо, ама го забра'их. Както и да е. Отгоре, отдолу, първи, втори - 'се тая, важното е сандвич да има Peace .

Напълно споделям житейската ти философия! Hug Mr. Green И аз така - изгласувах чинно за батко ви Дийн на първия poll, а на втория бая се затрудних кого да посоча... то вътре бяха всичките ми любимци като се започне с Хан Соло и Индиана Джоунс, мине се през Арагорн и се приключи с Алекс Крайчек от The X-Files... E, там отбелязах Дийн, Фокс Мълдър и Сам. Още се чувствам виновно, че трябваше да пренебрегна другите... особено Хан Соло. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт