SUPERNATURAL: Ruby

• 43 003
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
А някой може ли да ме светне за схемата с епизодите?  bouquet
Форумските ли?

# 136
  • София
Да, форумните. Извинявай, трябваше да поясня преди това.   bouquet

# 137
Доктор Секси bowuu благодари за почерпката Joy .

Diana,
Mисля, че сега вече разбрах Peace . Ще ни/ми доставиш огромно удоволствие, ако продължиш епизода и използваш таланта и въображението си за някой интересен начин да се справим с тях... форумно Grinning . Полезно би било и да съставиш кратки и ясни правила какво може да се пише и какво не.

Ауч. Съжалявам, ако си се засегнала, но нямах нищо лично против теб или епизода, който си почнала. Просто не ми се искаше да се занимаваме с левиатаните и в нашите епизоди и обясних, че е защото ги свързвам със смъртта на Боби в реалните епизоди. Това си е изцяло лично мое мнение и пристрастие и не съм казала нито на теб, нито на някой друг какво да пише и кой да включва или не.

# 138
Oniyuri,
Идеята беше на Зимна роза Heart Eyes , нашето творческо слънце   bouquet : да пишат верижно няколко човека и всички да се забавляваме. Най-интересната, поне според мен, характеристика е, че не се знае кой какво ще измисли и как ще се развие действието в епизода, макар че се следва, разбира се, някаква обща, логическа линия. Смесването на различните стилове на писане е също много интересно. Предполагам, че си видяла линковете към досегашните епизоди в първите постове на темите. Добре дошъл е всеки, който иска да се включи. Надявам се и ти Hug .

Diana,
Не можеш да ме обидиш, дори да искаш. Направило ми е впечатление обаче, че реагираш необичайно рязко за духа на темата ни, но съм склонна да си го обясня - ярката ти индивидуалност и големият ти потенциал са забележителни.

# 139
и аз мисля, че трябва да има точно определени правила -

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЕ ПИШЕ ЗА ДВАМА СЕКСИ МЪЖЕ САМ И ДИЙН

ако обичате за никакви други.....

newsm80

и да е хубаво , за да не правя newsm25
а само newsm26

и нямам нищо против да има censored ама без да е цензурирано

# 140
  • # супернатурална #
 Joy
О, майне либен! Никой не може да гали и да пошляпва едновременно така добре като теб.

# 141
Галче, нали говорихме за бебето на Джаред и Клиф взел, че ни отговорил, че датата е 12 март Mr. Green

# 142
  • # супернатурална #
Ако Джен роди 2 дни по-рано, тортата и пиячката са от мен, а аз ще имам четвърти повод да празнувам тази светла дата  Laughing Когато и да е, сигурна съм, че ще е един малък бонбон и като го видя и аз ще поискам бебе от Джаред

# 143
Ще е рибок.

# 144
Ако Джен роди 2 дни по-рано, тортата и пиячката са от мен, а аз ще имам четвърти повод да празнувам тази светла дата  Laughing Когато и да е, сигурна съм, че ще е един малък бонбон и като го видя и аз ще поискам бебе от Джаред
Аре, давай веднага нещо сладко за почерпка за новината Grinning

# 145
  • # супернатурална #
На, лапай, цък-разопаковай, лапай.

Но внимавай с фъстъчките  Laughing

# 146
  • В средата на времето
Smile  Simple Smile

# 147
Галче, бива ли така .... такова сладко по това време не се дава. Олигавих се цялата  Mr. Green

# 148
  • # супернатурална #

Peace Яко!

Галче, бива ли така .... такова сладко по това време не се дава. Олигавих се цялата  Mr. Green

Mr. Green Е, чак пък цялата... Laughing

# 149
  • София
Момичета, намерих едно прекрасно клипче с някои от забавните моменти от сериала. Страхотно е направено, заслужава си да се види: цък

Краули, супер неща пускаш.  Heart Eyes Страхотни като за преди сън(ъ, и попринцип, де, но ...да  Blush)...  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт